Diskuze: Vykreslovač vo VB.NET

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) Vykreslovač vo VB.NET American English version English version

Avatar
TrollKill
Člen
Avatar
TrollKill:

Môže mi niekto poradiť ako mám spraviť niečo čo bude vykreslovať 3D telesá vo VB.NET?

 
Odpovědět 9.11.2014 16:38
Avatar
Odpovídá na TrollKill
Michal Žůrek (misaz):

Existují různé knihovny (DirectX, OpenGL, ...) které můžeš ve VB.NET zprovoznit. Celkem jednoduše to lze udělat i v XNA, ale ta už je mrtvá. Každopádně je to celekm běh na dlouhou trať.

Nahoru Odpovědět 9.11.2014 16:48
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
hanpari
Redaktor
Avatar
Odpovídá na TrollKill
hanpari:

Pokud ti nevadí omezení trial verze, pak zdaleka nejlepší, co jsem s vb.net zkoušel co do dokumentace a zdrojů:

http://www.truevision3d.com/

 
Nahoru Odpovědět 9.11.2014 18:58
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.