Diskuze: Webmaster IDE

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) Webmaster IDE American English version English version

Avatar
Juraj Mlich
Redaktor
Avatar
Juraj Mlich:

Dobrý deň, hľadám niejaké IDE s Intellisense ktoré podporuje PHP, CSS, HTML, JavaScript. Ďakujem

Odpovědět 25.4.2013 17:01
Vždy je lepšie učiť sa z cudzích chýb, než z vlastných chýb.
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Juraj Mlich
Kit:

Sice nepoužívám ani jedno, ale je hodně pozitivních referencí na Visual Studio, NetBeans a Eclipse. Vyzkoušej a uvidíš.

Nahoru Odpovědět 25.4.2013 17:03
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Michal Žůrek (misaz):

Opomeneme-li špatnou sekci, tak na HTML, CSS a JS je dobré visual studio 2012 a na PHP jsem nikde nic neviděl.

Nahoru Odpovědět 25.4.2013 17:04
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
Juraj Mlich
Redaktor
Avatar
Juraj Mlich:

Aha, pred chvíľou som tu písal tak som to hodil tu :)

Editováno 25.4.2013 17:04
Nahoru Odpovědět 25.4.2013 17:04
Vždy je lepšie učiť sa z cudzích chýb, než z vlastných chýb.
Avatar
Juraj Mlich
Redaktor
Avatar
Juraj Mlich:

Eclipse podporuje HTML, CSS, PHP?

Nahoru Odpovědět 25.4.2013 17:05
Vždy je lepšie učiť sa z cudzích chýb, než z vlastných chýb.
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Juraj Mlich
Kit:

To nevím, protože ho nepoužívám, ale psát se v něm snad dá cokoliv. Pořád je to nějaký lepší textový editor. Takže je podporuje.

Nahoru Odpovědět 25.4.2013 17:08
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Samik11
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Juraj Mlich
Samik11:

Ano podporuje, ale musíš si přidat php plugin...

Nahoru Odpovědět 25.4.2013 17:11
„Radost vidět a rozumět, to je nejkrásnější dar přírody.“ Albert Einstein
Avatar
Michal Žůrek (misaz):

Teď jsem zjistil že Visual Studio taky přes jeden plugin umí PHP, ale ten plugin se platí :( .

Nahoru Odpovědět 25.4.2013 17:14
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek (misaz)
Kit:

Kdo chce používat placené programy, ten si je jistě zaslouží :)

Nahoru Odpovědět 25.4.2013 17:15
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Juraj Mlich
Redaktor
Avatar
Nahoru Odpovědět 25.4.2013 17:16
Vždy je lepšie učiť sa z cudzích chýb, než z vlastných chýb.
Avatar
exyi
Redaktor
Avatar
 
Nahoru Odpovědět 25.4.2013 17:26
Avatar
Odpovídá na exyi
Michal Žůrek (misaz):

VS.PHP neznám, pošli odkaz.

Já znám: http://visualstudiogallery.msdn.microsoft.com/…4c5f50c95fb5

Ten tam sice je free, ale po chvíli to po tobě chce licenční číslo :(

Nahoru Odpovědět 25.4.2013 17:32
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
Odpovídá na Juraj Mlich
Michael Olšavský:

Já používám PhpStorm :-) Vyzkoušej to.

 
Nahoru Odpovědět 25.4.2013 17:33
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Michael Olšavský
Kit:

Ten webový klient v intro PhpStorm na ladění AJAXu se mi líbil. To si také dodělám do svého editoru.

Nahoru Odpovědět 25.4.2013 18:00
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Jiří Gracík
Redaktor
Avatar
Jiří Gracík:

Používám Adobe Dreamweaver, když mu nastavíš složku s lokálním serverem a adresu nebo ftp a jeho adresu, tak zobrazí i živý náhled (pokud nepoužíváš php tak samozřejmě i bez toho). Intelli tam funguje výborně pro html a css, u php je trošku horší ale rozhodně to je taky dobré, a také to během psaní ukazuje errory. Milej program, hezky se s tím pracuje :)

Editováno 25.4.2013 18:27
Nahoru Odpovědět 25.4.2013 18:26
Creating websites is awesome till you see the result in another browser ...
Avatar
Petr Nymsa
Redaktor
Avatar
Nahoru Odpovědět 25.4.2013 18:57
Pokrok nezastavíš, neusni a jdi s ním vpřed
Avatar
Jiří Gracík
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Petr Nymsa
Jiří Gracík:

Já ho mám "opatchovanej" :P :D

Nahoru Odpovědět 25.4.2013 19:24
Creating websites is awesome till you see the result in another browser ...
Avatar
exyi
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek (misaz)
exyi:

Tak ne :( , není free, jen jsem měl asi halucinace. Odkaz: http://visualstudiogallery.msdn.microsoft.com/…2C169676504C

Editováno 26.4.2013 6:08
 
Nahoru Odpovědět 26.4.2013 6:08
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 19 zpráv z 19.