Diskuze: Win32_VideoController

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) Win32_VideoController American English version English version

Avatar
ottassek
Člen
Avatar
ottassek:

Ahoj lidi,
Rád bych se zeptal, jak se dá zjistitm, kolik mám grafických karet.
Používám Win32_VideoCon­troller a to mi ukáže jen integrovanou kartu, ale paměť mi to ukáže z externí grafiky.
Moc děkuju

 
Odpovědět 13.4.2014 23:44
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 1 zpráv z 1.