Avatar
skylaner1
Člen
Avatar
skylaner1:

Caute zacal som robit s XNA mam zrobenu gulicko ktora ide random a odraza sa od stien v 2D a ked dam SPACE meni sa smer od tamat skadal zacala ale nejde oto ale ide oto ze ked dam build solution abo publish ze cez CD/DVD tak brat na nb to nevie spustiti a chce po nom neco stahnut od microsoftu ako to mam vyriesit?

Pouzivam VS2008 express

 
Odpovědět 28.4.2013 15:05
Avatar
Theodor Johnson
Redaktor
Avatar
Nahoru Odpovědět 28.4.2013 16:14
Přecházím na "Cross-Platform Development"
Avatar
skylaner1
Člen
Avatar
skylaner1:

ja robim 3.1 on ma 3.5

 
Nahoru Odpovědět 28.4.2013 22:27
Avatar
skylaner1
Člen
Avatar
skylaner1:

vysokci ze na instalovanie ze Micosoft XNA Framework ale on ma .NET 3.5 a ja som robil v 3.1 abo ma mu to vyskakovat?

 
Nahoru Odpovědět 28.4.2013 22:29
Avatar
Jiří Gracík
Redaktor
Avatar
Odpovídá na skylaner1
Jiří Gracík:

proč máš Visualko 2008 a NF 3.1 :D?

Nahoru Odpovědět 28.4.2013 22:42
Creating websites is awesome till you see the result in another browser ...
Avatar
Odpovídá na skylaner1
Luboš Běhounek (Satik):

Neplet si verzi .NET a XNA.

Nainstaluj mu tam XNA 3.1 Redistributable.

Nahoru Odpovědět 28.4.2013 22:53
:)
Avatar
skylaner1
Člen
Avatar
skylaner1:

FunebrakCZ preco nie? ja mam XP robim to na xp a potom vyssie Satik to mi ches povedat ze ked si to stiahni milion ludi tak si osbitne koli tomu stahnu 3.1 ? myslim ze sa im nebude chceit a nebudu to hrat a zrujnuje ma to :D

 
Nahoru Odpovědět 28.4.2013 23:33
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 7 zpráv z 7.