Avatar
leader_nitro
Člen
Avatar
leader_nitro:

Cau potřeboval bych poradit, mám program ve kterém načtu (pole - xy souřadnice), vykreslím je do Pictureboxu, ale při minimalizaci mi hodnoty zmizí to samé se stane i když změním barvu bodů. Prosím o radu.

Jinak program je dělaný v MS VIsual Studio 2008, .NET framework 3.5

 
Odpovědět 8.5.2014 9:44
Avatar
Odpovídá na leader_nitro
Michal Žůrek (misaz):

ono protože když program v GDI minimalizuješ, maximalizuješ, vysuneš mimo monitor, tak prostě se nepřekreslí a tato nakreslená oblast zmizí, vykresluj v události OnPaint, která je vyvolána vždy když je potřeba něco vykreslit.

Nahoru Odpovědět  +1 8.5.2014 10:21
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
leader_nitro
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek (misaz)
leader_nitro:

Takze kdyz mam udelany Event na Picturebox.paint tak jeste nekam do toho kodu dat OnPaint

 
Nahoru Odpovědět 8.5.2014 10:24
Avatar
Odpovídá na leader_nitro
Michal Žůrek (misaz):

ne tak pokud to máš v eventu paint u pictureboxu mělo by to stačit. Poétom tedy blbě v tom vykresluješ. Dej si tam break point, minimalizuj a maximalizuj okno, sledu jakou cesto se vykresluje.

Nahoru Odpovědět 8.5.2014 10:26
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
leader_nitro
Člen
Avatar
leader_nitro:

diky za informaci, jeste se chci zeptat tohle udelat i kdyz tem bodum menim barvu nebo tam je jiny prikaz

 
Nahoru Odpovědět 8.5.2014 10:45
Avatar
Odpovídá na leader_nitro
Michal Žůrek (misaz):

já nevím co to je za pole, takže ti těžko poradím, jestli změníš barvu bodům, tak to musíš překreslit aby se to projevilo. Dělám to v praxi tak, že si Graphics g uložím bokem (nebudu ho tahat s e), pak si vytvořím metodu Paint() a tu volám v okamžiku když to chci překreslit a v eventu Paint, kdy to potřebuji překreslit.

Nahoru Odpovědět 8.5.2014 10:49
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 6 zpráv z 6.