Do nového roku jako lepší programátoři? Znovu otevíráme večerní školu programování. Nette framework, návrhové vzory, testování nebo vůbec poprvé kurzy ASP.NET dostupné odkudkoli v republice.

Diskuze: Základy s Visual Studiem

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) Základy s Visual Studiem American English version English version

Avatar
Peter Ambrus
Člen
Avatar
Peter Ambrus:

nevieťe ako kompilovat zdrojovy kod c#
mam program Microsoft Visual C# 2008 Express Edition
u som sa s nim naučil ale neviem kompilovat ani linkovat
bola bi taka dobrra duča a pomohla mi?

 
Odpovědět  -4 3.9.2016 20:29
Avatar
krepsy3
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Peter Ambrus
krepsy3:

Především si máš založit vlákno na C# .NET Fóru, zde je to úplně špatně.

Zadruhé si stáhni visual studio, to je nejlepší IDE, a kompilátor má zabudovaný.

Nahoru Odpovědět 3.9.2016 21:55
Programátor je stroj k převodu kávy na kód.
Avatar
Peter Ambrus
Člen
Avatar
Odpovídá na krepsy3
Peter Ambrus:

a je visual studio aj na win32 a win xp a 32 bit OS

 
Nahoru Odpovědět 4.9.2016 6:42
Avatar
krepsy3
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Peter Ambrus
krepsy3:

Tak znovu. Přestaň prosím spamovat tuto sekci.
http://www.strejda-google.cz/#…

Nahoru Odpovědět 4.9.2016 8:25
Programátor je stroj k převodu kávy na kód.
Avatar
Daniel Vítek
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Peter Ambrus
Daniel Vítek:

Tvoje "otázka" byla přesunuta do fóra.

  1. Stáhni si nové Visual Studio, tohle je už hodně staré.
  2. Jako programátor by ses měl naučit hledat, protože to budeš potřebovat každých pár minut.

Pokud do místního vyhledávání zadáš "visual studio", vyjede ti odkaz na kompletní tutoriál na Visual Studio.
http://www.itnetwork.cz/…-studio-uvod

Základní operace, jako je například kompilace, jsou také popsány hned ve 2. díle tutoriálů na Visual Basic a C#.
http://www.itnetwork.cz/…ova-aplikace

 
Nahoru Odpovědět 4.9.2016 9:00
Avatar
00
Člen
Avatar
Odpovídá na Peter Ambrus
00:

Bez kompilace se toho moc nenaučíš. To tam můžeš psát klidně assembler a přitom si budeš myslet, že s tím umíš. A aplikaci nikde nepublikuji bez toho, abych ji zkomplikoval a ozkoušel.

 
Nahoru Odpovědět 4.9.2016 9:19
Avatar
David Hanina
Člen
Avatar
Odpovídá na Peter Ambrus
David Hanina:

Nějak nechápu tvoji otázku,(Microsoft Visual C# 2008 Express Edition je visual studio) a program zkompiluješ tak, že buď klikneš na zelený trojúhelníček, nebo zmáčkneš F5. Pro jistotu posílám odkaz na poslední verzi visual studia, která podporuje win XP: http://www.sosej.cz/…ion/Download // Myslím že ji mám odsud taky.

 
Nahoru Odpovědět 4.9.2016 11:52
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 7 zpráv z 7.