Diskuze: Zápis a čtení do souboru ve VB

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) Zápis a čtení do souboru ve VB American English version English version

Avatar
JandyCZ
Člen
Avatar
JandyCZ:

Už jsem to tu sice psal, ale odpověď padla v C#. Potřebuju odpověď ve VB.
Tu je kód:

Public Class Form1
    Dim streamr As IO.StreamReader
    Dim streaw As IO.StreamWriter
    Dim klient As Net.WebClient
    Private Sub Form1_Load(sender As Object, e As EventArgs) Handles MyBase.Load
        Dim obsah As String
        obsah = klient.DownloadString("http://mujweb.cz/test.txt")
        TextBox1.Text = obsah
        streamr.ReadToEnd()
    End Sub
End Class

Nějak mi to nefunguje, asi je tam chyba, prosil bych o přepsání/dopsání pár řádků, aby mi to fungovalo (URL mám svoje, jen ho tu nechci zveřejněovat.)

 
Odpovědět 19.11.2014 10:43
Avatar
Odpovídá na JandyCZ
Michal Žůrek (misaz):

to co hledáš je

My.Computer.Network.DownloadFile("adresa", "kamToUlozit")
Nahoru Odpovědět  +1 19.11.2014 14:20
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
JandyCZ
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek (misaz)
JandyCZ:

Ne, není. Já NECHCI stáhnout celej soubor, jen OBSAH toho texťáku...jde to a tenhle skript to rozhodně není.

 
Nahoru Odpovědět 20.11.2014 8:53
Avatar
Eldan
Člen
Avatar
Eldan:
Dim wc As System.Net.WebClient = New System.Net.WebClient
Dim content As String = wc.DownloadString("http://google.com")
Editováno 20.11.2014 9:53
Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět 20.11.2014 9:53
Unobfuscated executable == free source code
Avatar
Odpovídá na JandyCZ
Michal Žůrek (misaz):

tak si ten obsah načteš a texťák smažeš. ne?

Nahoru Odpovědět  +1 20.11.2014 14:42
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.