Avatar
Paranormal
Redaktor
Avatar
Paranormal:

Zdravím, potřeboval bych poradit jak získat data z web stránky, konkrétně z nějakého elementu třeba tabulky. Abych si je třeba stáhl a potom s nimi mohl třeba pracovat. Tohle sem ještě nedělal tak bych potřeboval od začátků. Slyšel sem něco o HtmlElement.Ge­tAttribute Ale nevim přesně.. Tak kdo by byl tak ochotný a třeba mi tu i dal nějakou ukázku moc bych si toho vážil. Nějak ani nevím kde začít.

Díky moc :)

Editováno 18.10.2015 11:16
Odpovědět 18.10.2015 11:15
„Když toho moc neumíme tak jsme na nejlepší pozici se něčemu naučit.“
Avatar
Odpovídá na Paranormal
Petr Čech (czubehead):

Podívej se na tohle: https://github.com/…etre/CsQuery
Je to dost intuitivní, ale případně ti napíšu rovnou kód. PS: tvůj jiný příspěvek je o Androidu, jsi si jist, že to je ve správné sekci a nechceš Javu, že?

Nahoru Odpovědět 18.10.2015 13:40
Why so serious? -Joker
Avatar
Paranormal
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Petr Čech (czubehead)
Paranormal:

Ano ano, sem si toho vědom :) Jen sem udělal v c# aplikaci která by byla možná lepší v Androidu tak sem myslel že bych to skusil víš :)

A díky :) Snad se v tom vyzám :D

Editováno 18.10.2015 13:46
Nahoru Odpovědět 18.10.2015 13:46
„Když toho moc neumíme tak jsme na nejlepší pozici se něčemu naučit.“
Avatar
Paranormal
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Paranormal
Paranormal:

Hmm, tak ne. Nevyznám :D promiň, ale bohužel.

Jde mi přesně jen o to abych klikl a ono mě to samo přihlásilo na bakaláře, vytáhlo známky třeba ještě spočítalo průměr a abych furt nemusel chodit na web bakalářů.. jen takové ulehčení pro mě . A taky bych se z toho mohl dost naučit :)

Nahoru Odpovědět 18.10.2015 13:49
„Když toho moc neumíme tak jsme na nejlepší pozici se něčemu naučit.“
Avatar
Odpovídá na Paranormal
Petr Čech (czubehead):

S baakláři jsem dělal, je to psycho, protože se struktura těch stránek mění v čase. Tady je celý zdroják mého řešení, dokonce by to mělo být univerzální pro více škol. Jen to funguje pouze pro určitou verzi:
https://github.com/…head/Bigybox
Oni totiž zrovna bakaláři jsou dost složití na parsovaní, a i přihlášení (ikdyž na to jsem už přišel).

Editováno 18.10.2015 14:24
Nahoru Odpovědět 18.10.2015 14:22
Why so serious? -Joker
Avatar
Paranormal
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Petr Čech (czubehead)
Paranormal:

Píše mi to nějaký Error že BakalariAPI.dll is missing :(

Nahoru Odpovědět 18.10.2015 15:18
„Když toho moc neumíme tak jsme na nejlepší pozici se něčemu naučit.“
Avatar
Odpovídá na Paranormal
Petr Čech (czubehead):

Jo, je to rozbité, to není na to, že bys to mohl použít. Nicméně můžeš použít fragmenty kódu, třeba právě to přihlášení a CookieAwareWeb­client.
V rámci zachování zdravého rozumu tě ale musím od té myšlenky odradit. Asi 1/2 roku jsem dával do kupy takový program (dokonce i chvíli fungoval), ale potom se změnila verze bakalářů a celé se to rozbilo.

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět 18.10.2015 15:22
Why so serious? -Joker
Avatar
Paranormal
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Petr Čech (czubehead)
Paranormal:

Aha, tak to asi nebude to pravé na čem bych se to mohl naučit :D Tak tedy díky moc za ochotu :)

Nahoru Odpovědět  -1 18.10.2015 15:30
„Když toho moc neumíme tak jsme na nejlepší pozici se něčemu naučit.“
Avatar
Nahoru Odpovědět 18.10.2015 15:37
Why so serious? -Joker
Avatar
Paranormal
Redaktor
Avatar
Nahoru Odpovědět 18.10.2015 15:40
„Když toho moc neumíme tak jsme na nejlepší pozici se něčemu naučit.“
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 10 zpráv z 10.