Diskuze: Zobrazení procesu do Canvasu

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) Zobrazení procesu do Canvasu American English version English version

Avatar
švrčajs
Člen
Avatar
švrčajs:

Zdravím, posílám video z raspberry na síť a přehrávám ho pomocí konzolového přehrávače MPlayer. A tento přehrávač bych potřeboval umístit do okna aplikace. Se spuštění samotného programu přes proces problém nemám, ale spíš s tím, jak ho donutit, aby se nevytvářelo nové okno, ale zobrazil se do canvasu. Nějaké návody jsem našel, ale jen pro winform a já to dělám ve WPF. Nemáte s tím někdo zkušenosti ?

 
Odpovědět 26. ledna 17:07
Avatar
Odpovídá na švrčajs
Michal Žůrek (misaz):

obávám se, že WPF na to není moc dělané.

Nahoru Odpovědět 26. ledna 18:19
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
švrčajs
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek (misaz)
švrčajs:

Ahá, no v nejhorším to předělám do winformů :D ale nemá někdo nápad, jak přehrát stream formátu h.264 ve WPF ?

Editováno 26. ledna 18:37
 
Nahoru Odpovědět 26. ledna 18:36
Avatar
švrčajs
Člen
Avatar
švrčajs:

Našel jsem, že prý by to mohl být schopný přehrát mediaelement, ale žádný pořádný příklad k tomu není :D

 
Nahoru Odpovědět 26. ledna 21:24
Avatar
Odpovídá na švrčajs
Petr Čech (czubehead):

Zkoušel jsi windowsformshost?

Nahoru Odpovědět 26. ledna 22:31
Why so serious? -Joker
Avatar
švrčajs
Člen
Avatar
švrčajs:

Nakonec to udělám ve WinFormu, jelikož MediaElement nepodporuje TCP přenos... A já to streamuju z Raspberry pomocí NetCatu.... Jinak ještě dotaz ohledně C++ :D nevíte, jak tam fungují procesy ? Potřebuju, aby se mi spustila konzole (linux) a vykonal příkaz

 
Nahoru Odpovědět 27. ledna 18:10
Avatar
švrčajs
Člen
Avatar
švrčajs:

Zde řešení toho zobrazení

Process MP = new Process();
            string args;
            MP.StartInfo.FileName = "C:\\Users\\Martin\\Desktop\\klient\\KlientV1.1\\bin\\Debug\\MP\\mplayer.exe";
            MP.StartInfo.UseShellExecute = false;
            MP.StartInfo.RedirectStandardInput = true;
            MP.StartInfo.CreateNoWindow = true;
            args = "D:\\Sinister.avi -nofs -noquiet -identify -slave -nomouseinput -sub-fuzziness 1 -vo direct3d, -ao dsound  -wid ";
            int id = (int)MPlayerPanel.Handle;
            args += id;
            MP.StartInfo.Arguments = args;
            MP.Start();
 
Nahoru Odpovědět 28. ledna 16:06
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 8 zpráv z 8.