Diskuze: [BUG] nejde lajkovat

ITnetwork [BUG] nejde lajkovat

Avatar
Adam Ježek
Tým ITnetwork
Avatar
Adam Ježek:

Dneska sem si všimnul, že při kliknutí na lajk mě to hodí na

http://www.itnetwork.cz/#

a lajk se nezapočítá.
Android 4.4.4, Chrome
Je chyba u mě, nebo to máte taky?

Odpovědět  +2 29.9.2015 11:11
Programátor dělá co může. Počítač co chce. | Pokud mi dáš mínus, tak prosim, napiš proč!
Avatar
Honza Bittner
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Adam Ježek
Honza Bittner:

To je kvůli tomu, že ti nejde JS nebo AJAX. Mě to jde na desktopu normálně, každopádně by páni inženýři mohli vědět, že jako odkaz má být webovka pro non-JS řešení. :)

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět  +3 29.9.2015 11:15
Ptejte se mě na cokoli na https://github.com/HoBi/ama a followujte mě na Twitteru https://twitter.com/tenhobi. :-)
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Adam Ježek
David Čápka:

Funguje mi to na Androidu OK, chyba bude tedy u tebe. Honza Bittner - Nevím o tom, že by dneska někdo řešil, jestli má uživatel zapnutý JS, to je snad standard, máš aplikace, které bez JS nemají vůbec smysl. Tohle by zrovna fungovat mohlo, otázka je proč plýtvat čas vývojářů na to, aby dělali verzi webu pro pár uživatelů v republice.

EDIT: JavaScript v Chrome již standardně nejde ani vypnout (jen přes vývojářskou konzoli). Pokud to uděláš, Facebook ti napíše, že ti web vůbec nezobrazí. Jak vidíš, tak se to již neřeší.

Editováno 29.9.2015 11:28
Nahoru Odpovědět 29.9.2015 11:23
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
Adam Ježek
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Honza Bittner
Adam Ježek:

Občas mi vyskočí že selhalo něco, už to qni nečtu a zavíram, ale myslim že to má něco s OpenGL, tak to asi bude tim.

Nahoru Odpovědět 29.9.2015 11:40
Programátor dělá co může. Počítač co chce. | Pokud mi dáš mínus, tak prosim, napiš proč!
Avatar
Jiří Gracík
Redaktor
Avatar
Odpovídá na David Čápka
Jiří Gracík:

Protože facebook je jenom hromada JavaScriptu :D Ale tady si zrovna nemyslím, že přidat odkaz někam na like API není zas takový problém. Když bude JS, tak to js přeruší a zavolá url přes AJAX, jinak odkaz - kolik to zabere času? Minutu, možná dvě.

Nahoru Odpovědět  +1 29.9.2015 11:43
Creating websites is awesome till you see the result in another browser ...
Avatar
Honza Bittner
Redaktor
Avatar
Odpovídá na David Čápka
Honza Bittner:

Nejde až tak o to, jestli uživatel má, nebo nemá, zapnutý JS. Mnohem častější je, že se JS nestáhne nebo selže. Zejména na mobilech s pomalým připojením. :)

Navíc si myslím, že udělat no-JS hlasování a obdobné věci není zas takový nadlidský úkol. Zabere to kolik? Patnáct minut, max.

Nahoru Odpovědět  +1 29.9.2015 12:51
Ptejte se mě na cokoli na https://github.com/HoBi/ama a followujte mě na Twitteru https://twitter.com/tenhobi. :-)
Avatar
Adam Ježek
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Adam Ježek
Adam Ježek:

Tak za to může asi tohle...

Nahoru Odpovědět 29.9.2015 14:16
Programátor dělá co může. Počítač co chce. | Pokud mi dáš mínus, tak prosim, napiš proč!
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Honza Bittner
David Čápka:

Honzo, řešit že se něco na mobilu nestáhne je přeci nesmysl. Budeme dělat web bez CSSka? A co když se nestáhne část HTML? Ty vaše časové výpočty nebudu vůbec komentovat, protože jsou úplně někde jinde.

Nahoru Odpovědět  +1 29.9.2015 14:50
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
Jiří Gracík
Redaktor
Avatar
Odpovídá na David Čápka
Jiří Gracík:

Jak dlouho si myslíš, že by ti to zabralo?

Nahoru Odpovědět 29.9.2015 17:10
Creating websites is awesome till you see the result in another browser ...
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 9 zpráv z 9.