Diskuze: "Přístup odepřen" - alba

ITnetwork "Přístup odepřen" - alba

Avatar
Michal Vašíček
Tým ITnetwork
Avatar
Michal Vašíček:

Ahoj. Na hlavní stránce se mi zobrazilo, že Inoue Yūki přidal obrázek do alba Litkeep. Když jsem ale na něj kliknul, odepřelo mi to přístup. To tak asi nemá být, co? :)

Odpovědět 21.2.2015 11:06
Příspěvek může obsahovat stopy arašídů, sarkasmu a sóji.
Avatar
Inoue Yūki
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Michal Vašíček
Inoue Yūki:

Myslím, že to bude tím, že jsem si nastavil "soukromý". :)

Nahoru Odpovědět 21.2.2015 11:08
Avatar
Michal Vašíček
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Inoue Yūki
Michal Vašíček:

No to možná. Ale proč se to zobrazuje ve výpisu akci na hlavní stránce?

Nahoru Odpovědět  +3 21.2.2015 11:09
Příspěvek může obsahovat stopy arašídů, sarkasmu a sóji.
Avatar
Inoue Yūki
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Michal Vašíček
Inoue Yūki:

To je pravda. David Čápka má další prácičku. :D

Editováno 21.2.2015 11:18
Nahoru Odpovědět  +1 21.2.2015 11:17
Avatar
Michal Vašíček
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Inoue Yūki
Michal Vašíček:

Jojo... Ona je ta hlavní stránka celá rozházená. Nezobrazuje aktualizované příspěvky, místo tučného textu vyhazuje hvězdičky...

Nahoru Odpovědět  +1 21.2.2015 11:20
Příspěvek může obsahovat stopy arašídů, sarkasmu a sóji.
Avatar
Richard
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Vašíček
Richard:

Ono vůbec teďka je to tu celé nějaké rozjebané.. http://postimg.org/…e/9ykui3ee9/

Nahoru Odpovědět 21.2.2015 12:13
$action = $_GET['Life']; | Když dáš mínus, napiš proč!
Avatar
Inoue Yūki
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Richard
Inoue Yūki:

To se mi taky stává, myslel jsem ale, že to je chyba u mě... :`

Nahoru Odpovědět 21.2.2015 12:15
Avatar
Michal Vašíček
Tým ITnetwork
Avatar
Michal Vašíček:

Nebude to tím, že máte obrázky uloženy v cache?

Nahoru Odpovědět  +1 21.2.2015 12:23
Příspěvek může obsahovat stopy arašídů, sarkasmu a sóji.
Avatar
Inoue Yūki
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Richard
Inoue Yūki:

Velice často se mi taky stává, že modrý rámeček s informacemi se ukáže u jiného komentáře, než by měl, popřípadě vůbec nezmizí, když myší odjedu pryč.

Nahoru Odpovědět  +4 21.2.2015 12:29
Avatar
Daniel Vítek
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Richard
Daniel Vítek:

Ale tohle se zobrazuje správně. On si změnil avatara a ty máš starý cache.

 
Nahoru Odpovědět 21.2.2015 12:39
Avatar
Richard
Člen
Avatar
Odpovídá na Daniel Vítek
Richard:

Takže mi chceš říct že zobrazování starého obrázku je správně? To že ho mám starý obrázek v cache není důvod pro to aby se mi zobrazoval i na webu.

Nahoru Odpovědět  -4 21.2.2015 13:06
$action = $_GET['Life']; | Když dáš mínus, napiš proč!
Avatar
Richard
Člen
Avatar
Odpovídá na Daniel Vítek
Richard:
  • s tou cache si nejsem tak jistý
Editováno 21.2.2015 13:09
Nahoru Odpovědět  -4 21.2.2015 13:06
$action = $_GET['Life']; | Když dáš mínus, napiš proč!
Avatar
Marek Z.
Redaktor
Avatar
Marek Z.:

Nic není dokonalé a pokud to je uložené v cache, tak si ji zde smaž a mělo by to být ok. Avšak, také se mi stane, že se okno s informace o uživateli sekne a nezmizí. Ale, že bych se kvůli tomu zbláznil? To ne.. :)

Také je potřeba zmínit, že to je zde celé pořád ve vývoji, takže je snad pochopitelné, že se bugy někde naleznou. Jak posledně s těma obrázky, pár hodin a problém se vyřešil..

Nahoru Odpovědět  +1 21.2.2015 13:21
Chybami se člověk učí, běžte se učit jinam!
Avatar
Richard
Člen
Avatar
Odpovídá na Marek Z.
Richard:

Tak ale pokud někde pracuješ s obrázky tak je základ aby ten obrázek byl aktuální pokud se změní, myslim že 7 znaků navíc není zase taková daň za to aby to fungovalo správně.

Že je portál ve vývoji to beru, ale chybí tu naprosto elementární věci, jako ošetření doublepostu - 1 řádek navíc, nějaká hláška pokud vyprší možnost editace příspěvku, abych si nemyslel že upravuju a pak neposlal nový příspěvek..

Není to hate, nepíšu dokonalej kód a nemyslim na všechno, ale třeba na portálu pro vývojáře s hromadou kvalitních článků (byť často vyjadřují subjektivní názory autora které ne vždy jsou správné) bych čekal že základní funkčnost bude OK.

A teď koukám že ten obrázek v cache nemám, takže nějaký fail při uploadu zřejmě.

Editováno 21.2.2015 13:30
Nahoru Odpovědět  +3 21.2.2015 13:29
$action = $_GET['Life']; | Když dáš mínus, napiš proč!
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Richard
David Čápka:

Že má obrázek zacachovaný prohlížeč přece není chyba na webu a vůbec mi to nepřipadá důležité ošetřovat, sám se obnoví po nějaké době. Asi 24 hodin tu byl rozbitý upload obrázků, protože jsem měnil třídu, která s nimi pracuje a byl tam nějaký problém, tak ho možná nahrál v tu chvíli a uložil se jen jeden. Každopádně s tímhle žádný problém nevidím.

Co se týká události u skrytého obrázku, tak o tom vím, asi to vyřeším jednoduše nějakou ikonou otazníku.

Nevím, jaké elementární věci tu nefungují, podle všech ukazatelů mi přijde, že to tu funguje velmi dobře. Je to velký software, který se stále vyvíjí, to jak funguje je normální.

Co se týče doublepostu, rád tě vyvedu z omylu s jedním řádkem. Existuje zde několikasetřádková třída, která se stará pouze o odeslání komentáře. Nejsme totiž na jednoduchém blogu, kde se veškerá logika nalézá v "insert into...". Po odeslání komentáře se normálně přesměruje, takže když dáš F5, tak se znovu neodešle. Problém je, že ty klikneš několikrát na odesílací tlačítko, čímž pošleš několik requestů, které zpracují různá vlákna. Jsem zvědavý, jak bys tohle vyřešil jedním řádkem. Možná tě napadne generovat tokeny do $_SESSION, jenže poté se ti invalidují formuláře po nějaké době nebo to nebude správně fungovat v tabech. Mám na localu již nějakou dobu řešení, co používá tokeny z databáze, ještě mi ale nepřišelo důležité se zde zabývat zrovna tímhle.

Nahoru Odpovědět  +1 21.2.2015 13:43
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
Odpovídá na David Čápka
Denis Homolík (Alfonz):

A nestačilo by prostě to tlačítko po kliknutí na 1s disabnout(prostě aby na něj nešlo kliknout :D ) pomocí Javascriptu?

Nahoru Odpovědět 21.2.2015 13:47
Vše je možné, dokud si to myslíte!
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Denis Homolík (Alfonz)
David Čápka:

To by samozřejmě šlo, ale je to klientské řešení, na které se nedá spolehnout.

Nahoru Odpovědět  ±0 21.2.2015 13:52
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
Odpovídá na David Čápka
Denis Homolík (Alfonz):

To je pravda, ale podle mě 99% všech co odeslali doublepost to udělalo omylem a nějak si nedokážu představit někoho kdo by si vypínal JS aby mohl doublepostovat. :D

Nahoru Odpovědět  +6 21.2.2015 13:59
Vše je možné, dokud si to myslíte!
Avatar
Michal Vašíček
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na David Čápka
Michal Vašíček:

Co třeba ověřit, zda se v db nenachází příspěvek s totožným textem?

Nahoru Odpovědět  ±0 21.2.2015 14:04
Příspěvek může obsahovat stopy arašídů, sarkasmu a sóji.
Avatar
Richard
Člen
Avatar
Odpovídá na David Čápka
Richard:

Samozřejmě že to chyba webu je, protože neošetřuje změnu obrázku. Možná ti to důležité nepřijde, protože to jsou jen avatary, ale pokud něco programuju tak to udělám snad pořádně ne? Já bych si teda nikdy nedovolil říct že je to jen malá chyba a že se na to můžu vykašlat.

Kolik set těch řádků je? Ten kód by mě opravdu zajímal.

Jak ošetřit doublepost? Co třeba mrknout do databáze na poslední uživatelův příspěvek, checknout čas a text? Vhodným nastavením podmínek docílíš 100% úspěšnosti detekce doublepostu a chybovost bude 0%. Nevím proč vymýšlíš takové obludnosti (jestli je v podobném duchu psaný kód pro odeslání komentářů, nedivím se že má stovky řádků).

PS. Nejsme na jednoduchém blogu? O co složitější je tu logika odeslání komentáře než kdekoliv jinde? A jestli o hodně tak by mě zajímalo proč, protože itnetwork opravdu není nijak velký projekt.

Editováno 21.2.2015 14:07
Nahoru Odpovědět  ±0 21.2.2015 14:04
$action = $_GET['Life']; | Když dáš mínus, napiš proč!
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Richard
David Čápka:

Jak myslíš, nebudu se se s tebou prit, jelikož netusis jak je to slozite a zároveň ti to samozřejmě nemůžu ukázat, asi jsem zabar :). Koukat na poslední záznam řeší problém jen u tohoto jednoho formuláře, ne globálně, prijde mi to useless.

Nahoru Odpovědět  -1 21.2.2015 14:22
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
Inoue Yūki
Redaktor
Avatar
Odpovídá na David Čápka
Inoue Yūki:

Problém je, že se s tím vůbec snažíš přít. Pokud existuje problém, který vydloubne několik lidí, je třeba najít vhodné řešení, nikoli se hádat, že současné řešení je v pořádku...

Nahoru Odpovědět  +1 21.2.2015 14:57
Avatar
Jiří Gracík
Redaktor
Avatar
Odpovídá na David Čápka
Jiří Gracík:

Je pravda, že double posty jsou tady problém snad odjakživa a už by se na tom mohlo zapracovat :)

Nahoru Odpovědět 21.2.2015 15:00
Creating websites is awesome till you see the result in another browser ...
Avatar
BlugW
Redaktor
Avatar
BlugW:

Nevím jak ostatní, ale já odešlu double post jen na mobilu, abych ho odeslal na PC, musím jak blbec několik x kliknout na button :)

Nahoru Odpovědět 21.2.2015 15:11
Pořiď si mac na www.appletrh.cz. Novinky a zajímavosti ze světa Apple na https://www.applemagazin.eu
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Inoue Yūki
David Čápka:

Ja vím... kouknu se na to. Asi jen dnes nemam náladu na přednášku o tom jak vypadá můj vlastní projekt.

Nahoru Odpovědět  +2 21.2.2015 15:14
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
Jiří Gracík
Redaktor
Avatar
Nahoru Odpovědět 21.2.2015 15:15
Creating websites is awesome till you see the result in another browser ...
Avatar
Richard
Člen
Avatar
Odpovídá na David Čápka
Richard:

Za dobu co se v oboru pohybuju jsem získal myslím celkem dobrou schopnost odhadnout podobné věci a portál podobných funkcí opravdu nepovažuju za velký projekt, naopak tu jsou pouze elementární funkce, je něco pod povrchem, co zapříčiňuje to že pro odeslání komentáře se musí zpracovat stovky řádků?

Editováno 21.2.2015 15:19
Nahoru Odpovědět 21.2.2015 15:19
$action = $_GET['Life']; | Když dáš mínus, napiš proč!
Avatar
Michal Vašíček
Tým ITnetwork
Avatar
Michal Vašíček:

Ještě k navrhovanému JS řešení - dle mě vzniká valná většina double/triple/quad postů tím, že je velký ping na onebit a uživatelovi prostě dojdou nervy, tak na to klikne dvakrát, třikrát.
Jo, a mohl bys mi David Čápka říct, jak to tedy skončí s původním smyslem tohoto tématu - zobrazování nechtěných, resp. soukromých obrázků na home page?

Editováno 21.2.2015 15:22
Nahoru Odpovědět 21.2.2015 15:19
Příspěvek může obsahovat stopy arašídů, sarkasmu a sóji.
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Richard
David Čápka:

S těmi informacemi v oboru by te mohlo napadnout kromě samotného ulozeni komentare např. generování událostí, zakládání vlaken, parsovani zprávy (highlight kodu, oznacovani clenu...), nahrani obrazku. Pridej si kontrolu na bany, ochrany před spamem, zabal to do modulu, který se da pouzit ke komentovani i jiných itemu než jen clanku a vlaken a vyjde ti počet řádku. Promiň, ale odhadovat IS jsme se učili v prváku, ja nevím co konkrétně v zaměstnání delas, ale tohle není tvoje parketa.

Nahoru Odpovědět 21.2.2015 15:29
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
Richard
Člen
Avatar
Odpovídá na David Čápka
Richard:

To mě napadlo, ale nevím co je na tom složitého, všechno to jsou běžné funkce diskuse.

Ale to je fuk, jako vždy se nedohodneme, když implementuješ kontrolu doublepostu, budu ti vděčný, to mi tu fakt vadí :/.

Nahoru Odpovědět 21.2.2015 15:48
$action = $_GET['Life']; | Když dáš mínus, napiš proč!
Avatar
David Novák
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Richard
David Novák:

I elementární funkce jsou často na desítky až stovky řádků kódu.. Základ samotný je sice často krátký, ale pak zjistíš že když se stane to a to, tak to najednou nefunguje a musíš ošetřovat.

Je spousta možností, co se může stát a když všechno (resp. to skoro nejde, takže většinu) ošetříš, kód ti obvykle pořádně naroste.. Myslím, že se mnou bude souhlasit každý, kdo už dělal něco většího.. ;)

Nahoru Odpovědět 21.2.2015 15:53
Chyba je mezi klávesnicí a židlí.
Avatar
Richard
Člen
Avatar
Odpovídá na David Novák
Richard:

To byla reakce na "Nejsme totiž na jednoduchém blogu, kde se veškerá logika nalézá v "insert into..." čímž bylo myšleno zřejmě to že tu jsou nějaké hrozně složité funkce.

Kód roste, ale že by narostl až tak? Podle mého názoru to prostě může být napsané lépe a jednodušeji, to je vše. Ale bez kódu se nikam nehneme a můžeme se pouze dohadovat.

Nahoru Odpovědět 21.2.2015 15:58
$action = $_GET['Life']; | Když dáš mínus, napiš proč!
Avatar
Richard
Člen
Avatar
Odpovídá na David Novák
Richard:

Panebože, doublepost.. Zajímavé že mi to nahoře vypsalo 2x hlášku o přidání příspěvku.

Editováno 21.2.2015 16:00
Nahoru Odpovědět 21.2.2015 15:58
$action = $_GET['Life']; | Když dáš mínus, napiš proč!
Avatar
David Novák
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Richard
David Novák:

Tak vždycky to může být napsané lépe.. :D

Pokud by ses ale snažil psát dokonalý kód (já se o to dřív snažil - přirozený perfekcionista), nikam se nedostaneš.. V praxi prostě napíšeš něco co funguje.. A pokud to je moc velká prasárna, tak to pak kdyžtak přepíšeš (když se najde čas), ale pochybuju, že David má tak čas na redukování a upravování funkčního kódu.. Navíc problém je ten, že když se snažíš přepisovat kód se spoustou ošetření a různých "hacků", tak to velmi často jen rozbiješ a po x hodinách práce se stejně vrátíš k původnímu, co fungovalo a hotovo.

"až tak" - nikdo tu neřekl přesné metriky.. David jen plácnul odhad, co si tak zhruba pamatuje, jak dlouhé to bylo.. ;) "Stovky" můžou být klidně dvě stovky.. Důležitý je řád, ve kterém se pohybuješ. A mnohořádkový kód i na jednoduché věci je naprosto běžný (zvlášť pokud pěkně odsazuješ)..

Souhlasím, že některé věci by mohli být lepší - ale jak jsem říkal.. To tak bude vždycky. Sebelepší práce nebude dokonalá.. Důležité je najít kompromis mezi časovou náročností a funkčností ;) A já myslím, že ITNetwork jako takový funguje dobře a líbí se mi.. Nic podobného v česku nemáme, tak buďme rádi, že si s tím dal tu práci.

David Čápka Jen otázka.. Máš to napsané v PHP nebo ASP.NET? (můj tip je to druhé :D )

Nahoru Odpovědět  +3 21.2.2015 16:22
Chyba je mezi klávesnicí a židlí.
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Richard
David Čápka:

Nedohodneme a doublepost implementuji. Tim bych to uzavřel :)

Nahoru Odpovědět 21.2.2015 16:30
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
Michal Vašíček
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na David Čápka
Michal Vašíček:

Davide, ještě bych ti navrhnul - co udělat nějaký jednoduchý systém na report bugů, který NEUMOŽNÍ tudletu bezvýslednou diskusi? Prostě nahlásí a buď schválíš nebo zamítneš.

Nahoru Odpovědět  +2 21.2.2015 16:43
Příspěvek může obsahovat stopy arašídů, sarkasmu a sóji.
Avatar
Odpovídá na Michal Vašíček
Michal Žůrek (misaz):

Jenže pak tam někdo v záchvatu změn avatarů bude reportovat každý cache, každý margin co se mu nelíbí (už očekávám kdy někdo napíše, že tlačítko Odeslat zprávu je špatně odsazené) a podobné, tak to je akorát ztráta času pro všechny.

Nahoru Odpovědět  +3 21.2.2015 16:52
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
BlugW
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek (misaz)
BlugW:

Furt lepší než tyhle kilometrové diskuze bez výsledku :)

V reportu prostě vidíš na prvních pár slovech jestli je to troll nebo ne.
Troll = zamezení na nějakou dobu. Pár x dostanou omezení a přestane je to bavit :)

Nahoru Odpovědět  +2 21.2.2015 17:22
Pořiď si mac na www.appletrh.cz. Novinky a zajímavosti ze světa Apple na https://www.applemagazin.eu
Avatar
Michal Vašíček
Tým ITnetwork
Avatar
Michal Vašíček:

Právě. Tam by člověk něco nahlásil a buď by se změna Davidem přijala a začalo se na tom pracovat, nebo by se odmítlo. Takhle je tady 40 příspěvků o ničem.

Nahoru Odpovědět 21.2.2015 17:23
Příspěvek může obsahovat stopy arašídů, sarkasmu a sóji.
Avatar
Richard
Člen
Avatar
Odpovídá na BlugW
Richard:
doublepost implementuji

Takže já tu výsledek vidím :-)

Nahoru Odpovědět 21.2.2015 17:23
$action = $_GET['Life']; | Když dáš mínus, napiš proč!
Avatar
David Novák
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek (misaz)
David Novák:

tož to může někdo filtrovat a Davidovi se pod ruku dostanou jen opravdové bugy a dobré návrhy.. myslím, že by mu to hodně pomohlo (ale možná se platu a radši si pročte osobně všechny reporty :D )

Nahoru Odpovědět 21.2.2015 17:24
Chyba je mezi klávesnicí a židlí.
Avatar
Michal Vašíček
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Richard
Michal Vašíček:

Ano. Dobral ses k výsledku u něčeho, o čem tohle téma vůbec nemělo být. Ne, že by mi vadilo, že David si hodil do todočka doublepost, ale mezi tvým návrhem a jeho potvrzením je asi 20 příspěvků o ničem.

Nahoru Odpovědět 21.2.2015 17:25
Příspěvek může obsahovat stopy arašídů, sarkasmu a sóji.
Avatar
BlugW
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Richard
BlugW:

No, ale tahle diskuze je o albech :D

Nahoru Odpovědět 21.2.2015 17:25
Pořiď si mac na www.appletrh.cz. Novinky a zajímavosti ze světa Apple na https://www.applemagazin.eu
Avatar
Richard
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Vašíček
Richard:

Téma bylo o problému na itnetworku a diskuse probíhala o dalším problému, tak v čem je problém? Konečně se hnulo s problémem co tu byl odjakživa, pokud se diskuse dobere nějakého výsledku, rozhodně není o ničem.

Editováno 21.2.2015 17:28
Nahoru Odpovědět 21.2.2015 17:28
$action = $_GET['Life']; | Když dáš mínus, napiš proč!
Avatar
Michal Vašíček
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Richard
Michal Vašíček:

60% této diskuse je jen dohadování se o tom, jestli je nebo není potřeba mít 100 řádků kódu pro odeslání příspěvku do diskuse. Doublepost bych s PDO wrapperem odtud vyřešil čtyřmi řádky

$kontrola = Db::queryOne('SELECT * FROM clanky WHERE text = ?', $_POST['text']);
if (!$kontrola) {
/* zde kód pro vložení
} else {
/*zde kód pro alert, že už existuje */
}

Protože pochybuju, že je vůbec nějaká šance, že někdo přidá někdy totožný příspěvek, jako přidal kamkoli jiný uživatel.

Ať je to ale jakkoliv, vidím to tak, že by to David měl alespoň označit za nepřínosné, protože se tu řeší buď 100 řádků nebo jestli jsme se dobrali k tomu, k čemu jsme se dobrat chtěli. Já třeba doteď nevím, jak to bude s těmi soukromými alby.

Editováno 21.2.2015 17:38
Nahoru Odpovědět 21.2.2015 17:36
Příspěvek může obsahovat stopy arašídů, sarkasmu a sóji.
Avatar
David Novák
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Michal Vašíček
David Novák:

takže bys projel celou databázi při každém postnutí komentáře.. možná by ses chtěl zamyslet znovu.. ;)

Nahoru Odpovědět  +1 21.2.2015 17:52
Chyba je mezi klávesnicí a židlí.
Avatar
Michal Vašíček
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na David Novák
Michal Vašíček:

Ano, pardon :D Každopádně bysme se měli všichni shodnout na tom, že většina příspěvků v téhle diskusi je bezvýznamná.

Nahoru Odpovědět 21.2.2015 17:53
Příspěvek může obsahovat stopy arašídů, sarkasmu a sóji.
Avatar
David Novák
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Michal Vašíček
David Novák:

a není to jedno..? je to zábava číst ;) :D

Nahoru Odpovědět 21.2.2015 17:55
Chyba je mezi klávesnicí a židlí.
Avatar
Michal Vašíček
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na David Novák
Michal Vašíček:

Není. Je tu 49 (vč. mého) příspěvků a mě v jednom kuse chodí maily :D

Nahoru Odpovědět 21.2.2015 17:56
Příspěvek může obsahovat stopy arašídů, sarkasmu a sóji.
Avatar
David Novák
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Michal Vašíček
David Novák:

Si to posílání mailů vypni.. Nebo si nastav automatické přesměrování do zvláštní složky jako já a máš to.. ;)

Nahoru Odpovědět 21.2.2015 17:57
Chyba je mezi klávesnicí a židlí.
Avatar
Michal Žůrek (misaz):

proč jste ty příspěvky psali, když v zápětí tvrdíte, že jsou bezvýznamné? Nejsou.

Nahoru Odpovědět 21.2.2015 17:58
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
BlugW
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Michal Vašíček
BlugW:

Myslím že je možné emaily vypnout. Ale to není řešení ...

Nahoru Odpovědět 21.2.2015 17:58
Pořiď si mac na www.appletrh.cz. Novinky a zajímavosti ze světa Apple na https://www.applemagazin.eu
Avatar
Marek Z.
Redaktor
Avatar
Odpovídá na BlugW
Marek Z.:

Řešení to je, pokud nechceš aby ti to zaspamovalo mailovou schránku.. :)

Nahoru Odpovědět 21.2.2015 18:01
Chybami se člověk učí, běžte se učit jinam!
Avatar
Michal Vašíček
Tým ITnetwork
Avatar
Michal Vašíček:

Mě nejde o to, aby mi maily nechodily. Mě jde o to, že mi přijde 20 mailů proto, že se tu David s Richardem přetahují o to, jestli je nebo není třeba mít 100 řádků na odeslání příspěvku.

Nahoru Odpovědět 21.2.2015 18:01
Příspěvek může obsahovat stopy arašídů, sarkasmu a sóji.
Avatar
Richard
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Vašíček
Richard:

Ne sto, ale stovky, nicméně jestli sis nevšiml tak jsme to dávno uzavřeli, teď tu zbytečně kecáš ty, takže nikoho nepoučuj, protože z naší diskuse alespoň něco vzešlo z toho co píšeš ty zřejmě nic nevzejde (krom tvého opravdu geniálního návrhu kódu :-) ).

Nicméně ať z té další diskuse ještě vykouzlíme něco užitečného, co takhle tlačítko pro přestání sledování diskuse (jak maily, tak notifikace), ty "zbytečné diskuse" tu jsou docela často, spousta lidí by to určitě ocenilo.

Editováno 21.2.2015 18:30
Nahoru Odpovědět  ±0 21.2.2015 18:27
$action = $_GET['Life']; | Když dáš mínus, napiš proč!
Avatar
Michal Vašíček
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Richard
Michal Vašíček:

Tvůj nápad se mi líbí. A nekecám tu nesmysly. Jen někdo tu pořád vznáší námitky a tvrdí, jak celá tahle diskuse je hrozně prospěšná. Prospěšné jsou tak 4 příspěvky, k tomuto tématu zde končím. Teď už opravdu jen ty bugy ;)

Nahoru Odpovědět 21.2.2015 20:07
Příspěvek může obsahovat stopy arašídů, sarkasmu a sóji.
Avatar
Richard
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Vašíček
Richard:

Ach bože, tak ještě jednou.
Ty 4 příspěvky se tu jen tak nezjevily, ale jsou výsledkem diskuse.
Takže pokud diskuse vede k nějakému přínosnému závěru, je to přínosná diskuse, chápeš?

Nahoru Odpovědět  -1 21.2.2015 20:13
$action = $_GET['Life']; | Když dáš mínus, napiš proč!
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
David Čápka:

Alba jsou opravená, při nahrání fotografie do soukromého se místo náhledu v události zobrazí jen obecná ikona.

Nahoru Odpovědět 26.2.2015 14:46
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 58 zpráv z 58.