Avatar
Zdeněk Pavlátka
Tým ITnetwork
Avatar
Zdeněk Pavlátka:

Nešlo by nějak udělat, aby se úvodní stránka s událostmi průběžně obnovovala? Takhle musím klikat na tlačítko "Načíst tuto stránku znovu" pokaždé, když chci vědět, jestli se tu nestalo něco nového.(např. když čekám na odpověď ve fóru)

Odpovědět 20.11.2012 19:28
Kolik jazyků umíš, tolikrát jsi programátor.
Avatar
davous267
Člen
Avatar
davous267:

Zkus to meta tagem refresh v hlavičce ...

 
Nahoru Odpovědět 20.11.2012 19:40
Avatar
Zdeněk Pavlátka
Tým ITnetwork
Avatar
Nahoru Odpovědět 20.11.2012 19:43
Kolik jazyků umíš, tolikrát jsi programátor.
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Zdeněk Pavlátka
David Čápka:

Určitě to uděláme, máme to v plánu :)

Nahoru Odpovědět 20.11.2012 20:12
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Zdeněk Pavlátka
Kit:

devbook si čtu přes RSS a mám tam automatické obnovování po 5 minutách. Viz http://www.itnetwork.cz/…blony-xslt-1

Nahoru Odpovědět 20.11.2012 20:26
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na David Čápka
Kit:

Nedělal bych to. Kdo chce on-line sledovat aktivitu na devbooku, ať použije RSS. Na to je určeno.

Nahoru Odpovědět 20.11.2012 20:32
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Kit
David Čápka:

My budeme načítat jen horní panel s počtem událostí a zpráv. Když tam skočí 1 událost, má odpověď a zmáčkne si F5ku :)

Nahoru Odpovědět 20.11.2012 20:38
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na David Čápka
Kit:

Jo takhle? AJAXem? Tak to jo. Už se těším.

Nahoru Odpovědět  +1 20.11.2012 20:42
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
davous267
Člen
Avatar
davous267:

2 Zdeněk Pavlátka: Promiň že jsem byl OT. Trochu jsem to pomátl a nedošlo mi, že diskuze vede k devbooku.

 
Nahoru Odpovědět 21.11.2012 21:31
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 9 zpráv z 9.