Avatar
Josef Kuchař (Pepa489):

Objevil jsem bug v itnetwork: Když třikrát nebo čtyřikrát rychle za sebou kliknete na rozbalovací tlačítko šipka směřuje dolů, ale obsah se nerozbalí viz. obrázek(Používám chrom tak řekněte jestli vám to dělá taky)

Editováno 23.11.2014 9:36
Odpovědět 23.11.2014 9:35
2x piš, jednou debuguj
Avatar
Jiří Gracík
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Josef Kuchař (Pepa489)
Jiří Gracík:

Proč by někdo třikrát nebo čtyřikrát rychle za sebou klikal na rozbalovací šipku :D?

Nahoru Odpovědět  +2 23.11.2014 9:40
Creating websites is awesome till you see the result in another browser ...
Avatar
Šimon Raichl
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Jiří Gracík
Šimon Raichl:

To nikdy nevis, treba tady Pepa

 
Nahoru Odpovědět 23.11.2014 9:51
Avatar
Odpovídá na Josef Kuchař (Pepa489)
Daniel Zábojník:

No já teda klikám jak šílenec a nic. Také používám chrom.. :)

Nahoru Odpovědět 23.11.2014 10:09
Nesnáším psaní { } ale bohužel jsou potřeba a vyhnout se jim nejde!
Avatar
Odpovídá na Josef Kuchař (Pepa489)
Michal Žůrek (misaz):

co ti to napíše do konzole? Mě se to nepovedlo nasimulovat. Ať klikám kolikrát chci vždy to funguje.

Nahoru Odpovědět  +1 23.11.2014 10:11
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
Phyber
Člen
Avatar
Odpovídá na Josef Kuchař (Pepa489)
Phyber:

Mně se to take stalo a používám Safari, ale je to např. jen u registrovaných uživatelů, protože je to dlouhý seznam. Prostě se mi stalo to samé, ale když sem to zkoučel rozkliknout, když je uvnitř málo obsahu, tak se mi to nebugne.

Editováno 23.11.2014 10:22
Nahoru Odpovědět 23.11.2014 10:22
Nic není nemožné
Avatar
Radim Sückr
Redaktor
Avatar
Radim Sückr:

Chrome 39, objevuje se to při rychlém trojkliku na jakoukoliv položku.

 
Nahoru Odpovědět 23.11.2014 10:34
Avatar
Eldan
Člen
Avatar
Eldan:

Ve FF se to s trochou snahy dá taky udělat. Akorát musím kliknout tak desetkrát :D

Nahoru Odpovědět 23.11.2014 10:44
Unobfuscated executable == free source code
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek (misaz)
Josef Kuchař (Pepa489):

konzole nic nevypisuje, návod: normálně si to rozbal a potom hned udělej rychle dvojklik, ale musíš to zkusit na něčem delším, třeba na tomhle vlákně

Editováno 23.11.2014 10:51
Nahoru Odpovědět 23.11.2014 10:51
2x piš, jednou debuguj
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 10 zpráv z 10.