Diskuze: Stížnost na kvíz Céčka

ITnetwork Stížnost na kvíz Céčka

Avatar
tomisoka
Redaktor
Avatar
tomisoka:

Zdravím,
v kvízu Céčka jsem narazil na otázku:
Která deklarace pole je chybná?
jako správná odpověď na tuto otázku je označen kód:

string pole[3] = {a, b, c};

Může mi někdo vysvětlit co je na té deklaraci špatně?
Mně normálně funguje:

typedef struct{
  char data[100];
}string;
int main(){
  string a, b, c;

  string pole[3] = {a, b, c};

  return 0;
}
 
Odpovědět  ±0 17.2.2015 17:17
Avatar
David Novák
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na tomisoka
David Novák:

wtf? o_O
kdo by proboha deklaroval string jako strukturu s polem charů?
(btw to že nějaký kód funguje ještě neznamená, že je správně..)

Nahoru Odpovědět  -3 17.2.2015 17:28
Chyba je mezi klávesnicí a židlí.
Avatar
David Novák
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na tomisoka
David Novák:

Počkej, počkej..
V testu je jen "string pole[3] = {a, b, c};" a ne ten bazmek se strukturou..?
tak to je úplně jasné, že je to chybná deklarace - když napíšeš jen "string pole[3] = {a, b, c};" a nepoužiješ k tomu ten typedef, nemůže to nikdy fungovat..

Nahoru Odpovědět  +4 17.2.2015 17:31
Chyba je mezi klávesnicí a židlí.
Avatar
David Novák
Tým ITnetwork
Avatar
David Novák:

zajímalo by mě, za co to mínusko..

Nahoru Odpovědět  -3 17.2.2015 17:41
Chyba je mezi klávesnicí a židlí.
Avatar
tomisoka
Redaktor
Avatar
Odpovídá na David Novák
tomisoka:

A čemu tam vadí ten typedef? To přece nemá s chybnou deklarací pole nic společného.

To už rovnou můžu říct: když napíšeš jen "string pole[3] = {a, b, c};" a nenapíšeš k tomu "int main" atd. tak ti to nikdy nemůže fungovat.

Jinak jasně, že reálně takovouto strukturu nepoužiju, byl to jen příklad.

 
Nahoru Odpovědět  ±0 17.2.2015 18:01
Avatar
David Novák
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na tomisoka
David Novák:

Aha.. Je mi to jasné.. jsi takový ten troll, co bazíruje na slovíčkách..
OK.. zaprvé

"string pole[3] = {a, b, c};" není deklarace, ale definice (pravda, kombinovaná s deklarací.. ale pokud chceme být exaktní, není to deklarace)

deklarace by byla "string pole[3];"
a taková deklarace je chybná, protože v C neexistuje žádný datový typ string (to bylo taky smyslem otázky).. tečka. V testech se berou v potaz pouze knihovny a hlavičkové soubory definované standardem ISO C.. S tím se prostě budeš muset smířit..

Samozřejmě, že si můžeš napsat vlastní definice a přidat si do jazyka další věci (třeba své datové typy), ale už to prostě není součástí normy.
je to dostatečně srozumitelné..?

Editováno 17.2.2015 18:17
Nahoru Odpovědět  +1 17.2.2015 18:17
Chyba je mezi klávesnicí a židlí.
Avatar
tomisoka
Redaktor
Avatar
Odpovídá na David Novák
tomisoka:

OK.. zaprvé

"string pole[3] = {a, b, c};" není deklarace, ale definice (pravda, kombinovaná s deklarací.. ale pokud chceme být exaktní, není to deklarace)

To není moc dobrý argument když v tom kvízu o kterém se bavíme je "int pole[2] = {1, 2};" bráno jako správně.

V testech se berou v potaz pouze knihovny a hlavičkové soubory definované standardem ISO C

A to jsem měl zjistit jak?

Jinak jestli bylo smyslem otázky jestli ve standardech C existuje něco jako "string", tak je to docela dost blbá otázka, když se ptá na něco úplně jiného.

 
Nahoru Odpovědět  +2 17.2.2015 18:39
Avatar
David Novák
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na tomisoka
David Novák:

to s tou definicí je stejný typ argumentu jako:

To už rovnou můžu říct: když napíšeš jen "string pole[3] = {a, b, c};" a nenapíšeš k tomu "int main" atd. tak ti to nikdy nemůže fungovat.

dále..

A to jsem měl zjistit jak?

Tak to je snad jasné, ne? Když máš testovou otázku s kouskem kódu, tak tam máš veškerý kód, který máš brát v potaz - i kdyby tam nebyla funkce main, správnost deklarace to vůbec neovlivní.. zadání není, jestli to bude fungovat, když to napíšeš..

otázka prostě byla která deklarace je špatně - vzhledem k tomu, že string neexistuje (v zadání nebyl definován) a navíc jsou tam taktéž nedefinované proměnné, tak je naprosto jasné, že ta deklarace je chybná..

Jinak jestli bylo smyslem otázky jestli ve standardech C existuje něco jako "string", tak je to docela dost blbá otázka, když se ptá na něco úplně jiného.

proto se tomu říká "chyták".. akorát tenhle byl velmi jednoduchý, protože obsahuje dvě syntaktické chyby.

Editováno 17.2.2015 18:47
Nahoru Odpovědět 17.2.2015 18:46
Chyba je mezi klávesnicí a židlí.
Avatar
hanpari
Redaktor
Avatar
Odpovídá na tomisoka
hanpari:

1/ Nehádej se.
2/ I když můžeš mít pravdu, nehádej se.
3/ Pokusil ses slušně diskutovat - a jaks dopadl. Příště to nedělej.
4/ Možná ses ničeho nedobral, ale získal jsi cennou životní lekci :)

 
Nahoru Odpovědět  ±0 17.2.2015 19:09
Avatar
David Novák
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na hanpari
David Novák:

Tu se nikdo nehádal.. Pouze jsem reagoval na trolla ;)

A pokud to nebyl trolling, tak jsem sice možná reagoval trošku ostřeji.. ale vysvětlení, proč to tak je, dostal..

Nahoru Odpovědět 17.2.2015 19:24
Chyba je mezi klávesnicí a židlí.
Avatar
Odpovídá na hanpari
Michal Žůrek (misaz):

a já se zase za něho postavím, string v C prostě není a kvíz nikdy s tím, že si k řádku kódu musel v hlavě domyslet tři další nepočítá. To by tam bylo zmíněno. A i kdyby to nějak šlo, tak na to musí jít vyřazovací metodou. Co je nejdivnější? Očividně označil nějakou zcela platnou deklaraci pole.

A když už jsme byli u těch standartů, tak když jsi v kvízu nepředpokládal ISO C, tak co jsi teda očekával?

Editováno 17.2.2015 19:55
Nahoru Odpovědět  +1 17.2.2015 19:54
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
hanpari
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek (misaz)
hanpari:

Ale to se se mnou nehádej, já nehodnotím, kdo měl pravdu. Já jen hodnotil úroveň jednotlivých příspěvků. Tomisoka se snažil slušně vyložit svůj názor, David Novák s tím měl problémy.

 
Nahoru Odpovědět  -1 17.2.2015 20:02
Avatar
tomisoka
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek (misaz)
tomisoka:

Kdyby to šlo vylučovací metodou tak neřeknu ani ň, ale jako odpověď tam také bylo "Všechny 3 jsou správné".

 
Nahoru Odpovědět 17.2.2015 20:07
Avatar
Petr Nymsa
Redaktor
Avatar
Odpovídá na tomisoka
Petr Nymsa:

A víš, že takovýchto testů zažiješ ještě na škole spoustu? :) Nevím, v jakém ročníku na jaké škole jsi. Každopádně zkus si vytáhnout třeba maturitní didaktické testy ať už na češtinu nebo matematiku. Vždy tam najdeš podobné chytáky a ano, můžeš se tma hádat úplně stejně -> že když se nad tím človek zamyslí a vezme širší kontext, tak ta odpověď může být správná. Jenže v testu se musí brát v potaz jen vždy to co je v zadání, nic víc, nic míň. Proto si myslím, že otázka je korektntní a špatně není.

//EDIT
Stejn odpověď i pro hanpari

Editováno 17.2.2015 20:16
Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět  +8 17.2.2015 20:15
Pokrok nezastavíš, neusni a jdi s ním vpřed
Avatar
hanpari
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Petr Nymsa
hanpari:

Vsaď se, že já takových testů už moc nezažiji. Pokud to dobře počítám, tak jsem už víc než deset let po jakékoliv škole.

 
Nahoru Odpovědět  -1 17.2.2015 20:22
Avatar
Petr Nymsa
Redaktor
Avatar
Odpovídá na hanpari
Petr Nymsa:

No a právě proto říkám, že tohle je úplně běžné

Nahoru Odpovědět 17.2.2015 20:23
Pokrok nezastavíš, neusni a jdi s ním vpřed
Avatar
Petr Nymsa
Redaktor
Avatar
Petr Nymsa:

A poprosím, aby jste významy zkratek řešili úplně někde jinde
//Diskuze o zkratkách přesunuta http://www.itnetwork.cz/…4e395ae3ce67#…

Editováno 17.2.2015 20:26
Nahoru Odpovědět  +3 17.2.2015 20:24
Pokrok nezastavíš, neusni a jdi s ním vpřed
Avatar
tomisoka
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Petr Nymsa
tomisoka:

Když se nad tím zamyslím takhle, jo je to správně. Asi se takovýmhle testům budu muset nějak vyhnout jinak mě to moje jiné myšlení jednou zahubí. Jako teď: “To bude chyták ta deklarace je správná.“...

 
Nahoru Odpovědět 17.2.2015 20:27
Avatar
Petr Nymsa
Redaktor
Avatar
Odpovídá na tomisoka
Petr Nymsa:

Můžu se zeptat, jestl iještě studuješ? Případně na jaké škole jsi? Pokud se jim chceš vyhnout a studuješ ještě SŠ (či jdeš na VŠ) věř, že se ti tomu vyhnout nepodaří

Nahoru Odpovědět 17.2.2015 20:28
Pokrok nezastavíš, neusni a jdi s ním vpřed
Avatar
tomisoka
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Petr Nymsa
tomisoka:

Zatím ještě kvarta na gymnáziu. Jinak jo je mi jasné, že se tomu nevyhnu. No doufám, že ty chytáky alespoň půjdou nějak odhalit...

 
Nahoru Odpovědět  -1 17.2.2015 20:35
Avatar
hanpari
Redaktor
Avatar
Odpovídá na tomisoka
hanpari:

To je nesmysl. Do slušných testů žádné chytáky nesmí. Slušné testy jsou psané tak, aby pokud možno neumožňovaly dvojznačný výklad. Nenech ze sebe udělat blbce.

 
Nahoru Odpovědět  ±0 17.2.2015 20:45
Avatar
David Novák
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na hanpari
David Novák:

To říkej učitelům programování na vysokých.. :D občas je tam chytáků více než "normálních" otázek.. na druhou stranu, pokud to umíš, nepřekvapí tě to, protože víš, že to ve skutečněnosti zas takový není (ani zde probíraná otázka není nejednoznačná..)

Nahoru Odpovědět  +2 17.2.2015 20:52
Chyba je mezi klávesnicí a židlí.
Avatar
hanpari
Redaktor
Avatar
Odpovídá na David Novák
hanpari:

Moje zkušenost z vysoké je taková, že žádný učitel se nemusí snažit studenty na cokoliv nachytat.
Studenti obvykle i na jednoduché otázky píšou úplné blbosti sami od sebe, není potřeba jim v tom pomáhat. Ale možná je vaše generace někde dál, co já vím.

 
Nahoru Odpovědět  +4 17.2.2015 21:02
Avatar
paja
Člen
Avatar
Odpovídá na hanpari
paja:

Presne , Na VS clovek napise blbosti i na presne polozene otazky , a mysli si buhvi jak to nedal :-).

 
Nahoru Odpovědět 18.2.2015 0:29
Avatar
patrik.valkovic
Šéfredaktor
Avatar
patrik.valkovic:

Já si tady dovolím souhlasit s tomisokou. Uvedený zápis (i když v podání stringů a použití proměnných poněkud zvláštní), bych považoval deklaraci pole. Pole by přece nemohlo být použito, aniž by bylo deklarování, to že do něj potom přiřadil nějaké hodnoty, v tomto stádiu nemá žádnou váhu. Aby to pole bylo použito, musí být deklarování, tedy i když do něj zapíši potom hodnoty, musí být již v té době deklarované. Tedy pro int bych to za deklarace považoval.

U stringu bych si dal jen pozor na jednu věc. V C++ již string jakožto datový typ je, a hlavičkové soubory se používají i v čistém C, jen pracují s polem char. Ale pravda, jako typ v čistém C není.

Nahoru Odpovědět 18.2.2015 8:45
Nikdy neumíme dost na to, abychom se nemohli něco nového naučit.
Avatar
David.Landa
Člen
Avatar
David.Landa:

Zdejší testy jsou nesmyslné a matoucí.

 
Nahoru Odpovědět  -2 18.2.2015 10:26
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
David Čápka:

Již jen z podstaty toho, že je to test, budete mít vždy něco špatně, nemusíte se tu ospravedlňovat s tím, že když si přepíšete půlku céčka, tak by ta špatná odpověď fungovala. Jsme v realitě, v praxi vám tahle výmluva taky moc nepomůže, nejde jen o to kdyby kdyby, chce to přemýšlet realisticky. Nicméně se vůbec nebráním jakýmkoli úpravám kvízů, když budou rozumné. Jestli se někomu nezdá něco v testech, tak ať navrhne konkrétní opravu nebo mi pošle konkrétní otázky a odpovědi, které vymyslel, rád je přidám.

Nahoru Odpovědět  +2 18.2.2015 10:44
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
David Čápka:

A abych se vyjádřil ještě konkrétněji, čekám od tomisoka jeho představu této otázky a od David.Landa seznam otázek, které mu připadaly nesmyslné a matoucí. Jinak je tato diskuze totiž úplně k ničemu.

Nahoru Odpovědět  +2 18.2.2015 11:00
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
David.Landa
Člen
Avatar
Odpovídá na David Čápka
David.Landa:

Např.:

Funkce musí:
Mít parametry
Vracet hodnotu
Obsahovat kód
Ani jedna možnost není správná

Odpověď: vracet hodnotu je správná -- To že nemusím uvádět návratovou hodnotu, neznamená, že funkce nemusí vracet hodnotu! Pokud by otázka zněla: Musím uvádět návratovou hodnotu? Pak je to jiná.

Function return values can be ignored when not needed.
Procedures (subroutines not returning values) are a special case of function, with an untyped return type void

 
Nahoru Odpovědět  +1 18.2.2015 11:23
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na David.Landa
David Čápka:

Já mám tedy správně možnost "Ani jedna možnost není správná", funkce totiž nemusí ani jedno z toho.

Nahoru Odpovědět 18.2.2015 11:30
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
David.Landa
Člen
Avatar
Odpovídá na David Čápka
David.Landa:

Již jen z podstaty toho, že je to test, budete mít vždy něco špatně.

Pročpak by test měl implikovat, že budu mít vždy něco špatně?

Nemusíte se tu ospravedlňovat s tím, že když si přepíšete půlku céčka, tak by ta špatná odpověď fungovala.

Nikoliv, tazatel napsal protipříklad -- pokud takový konstrukt funguje, pak má pravdu -- naopak, vidí za roh více než tvůrce kvízu.

Jsme v realitě, v praxi vám tahle výmluva taky moc nepomůže, nejde jen o to kdyby kdyby, chce to přemýšlet realisticky.

Slovo realisticky je podle mne dosti vágní, co to znamená? Neotravovat?

Nicméně se vůbec nebráním jakýmkoli úpravám kvízů, když budou rozumné.

Kdo rozhoduje o tom, že to je rozumné?

Editováno 18.2.2015 11:32
 
Nahoru Odpovědět  +1 18.2.2015 11:31
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na David.Landa
David Čápka:

Teď mi došlo, že se asi chceš dohadovat, že "vracení void" == "vracení hodnoty", jestli jo, tak to ani náhodou :) Funkce typu void prostě hodnotu nevrací a nehodlám tu rozjíždět těžké filosofické debaty nad tím, že že žádná hodnota je také hodnota :D

Nahoru Odpovědět  +1 18.2.2015 11:34
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
David.Landa
Člen
Avatar
Odpovídá na David Čápka
David.Landa:

Jenž to máš blbě -- funkce musí vracet hodnotu (implicitně), jen ji nemusím uvádět. A pokud ji nepoužívám, deklaruji funkci s návratovým typem void -- to všichni víme, ale to neznamená, že ta funkce nic nevrací --jen tu hodnotu nepoužívám.

Editováno 18.2.2015 11:34
 
Nahoru Odpovědět  ±0 18.2.2015 11:34
Avatar
David.Landa
Člen
Avatar
Odpovídá na David Čápka
David.Landa:

Jestli ti specifikace jazyka, připadá jako filozofování, tak to taky nemám chuť diskutovat.

 
Nahoru Odpovědět 18.2.2015 11:35
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na David.Landa
David Čápka:

Protože je to obecný test a ne písemka ze strany učebnice 10-20, kde je naprosto jasné jak mají odpovědi vypadat. Nevidí za roh, pouze neumí najít jednoduché řešení, což je pro praxi docela problém. O tom jestli jsou rozumné rozhoduje význam slova rozumné, můžeš si ho najít a filosofovat nad ním, ale prosím na nějakém specializovaném serveru, ne tady.

Nahoru Odpovědět 18.2.2015 11:37
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
David Novák
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na David.Landa
David Novák:

Tu anglickou definici jsi vzal kde..? V C to tak neplatí.

Z dokumentace:
Note that other programming languages may distinguish between a "function", "subroutine", "subprogram", "procedure", or "method" -- in C, these are all functions.

správná odpověď tedy je "Ani jedna možnost není správná", protože funkce v C nemusí vracet hodnotu (viz void), nemusím mít parametry (void) ani obsahovat kód..

Ta otázka je naprosto jednoznačná a jasná. Tedy pokud umíš C a znáš jeho specifikaci ;)

Nahoru Odpovědět  +1 18.2.2015 11:38
Chyba je mezi klávesnicí a židlí.
Avatar
David.Landa
Člen
Avatar
Odpovídá na David Čápka
David.Landa:

Nejsi schopný argumentovat a navíc (WTF): It server pro profesionály? je podtitul -- kam jinam bych měl jít diskutovat? To že neznáš C je tvoje chyba.

 
Nahoru Odpovědět 18.2.2015 11:39
Avatar
Libor Šimo (libcosenior):

Všetkých diskutujúcich sa chcem spýtať.
Písali ste už testy na vodičský preukaz? Boli tam chytáky? ;-)

Nahoru Odpovědět  +1 18.2.2015 11:39
Aj tisícmíľová cesta musí začať jednoduchým krokom.
Avatar
David.Landa
Člen
Avatar
Odpovídá na David Novák
David.Landa:

Super, pokud nemám pravdu -- tohle je skvělá odpověď -- věcná a bez emocí. Navíc autor není namachrovaný .)

Editováno 18.2.2015 11:41
 
Nahoru Odpovědět 18.2.2015 11:41
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na David.Landa
David Čápka:

Ty nejsi schopný argumentovat, když je tvůj argument "že neznáš C je tvoje chyba", proto s tebou již argumentovat nehodlám :)

Nahoru Odpovědět  ±0 18.2.2015 11:43
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
David Novák
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na David.Landa
David Novák:

Taky mám své "emocionální" chvilky :D

Nahoru Odpovědět 18.2.2015 11:44
Chyba je mezi klávesnicí a židlí.
Avatar
David.Landa
Člen
Avatar
Odpovídá na David Čápka
David.Landa:

Sypeš z rukávu několik argumentačních faulů najednou.
http://cs.wikipedia.org/…n%C3%AD_klam

 
Nahoru Odpovědět 18.2.2015 14:40
Avatar
Odpovídá na David.Landa
Luboš Běhounek (Satik):

Pokud je návratová hodnota funkce typu void, tak funkce nevrací nic, co je tak těžkého na tom pochopit? :)

Nahoru Odpovědět 18.2.2015 14:52
:)
Avatar
David.Landa
Člen
Avatar
Odpovídá na Luboš Běhounek (Satik)
David.Landa:

Na tom není nic těžkého pochopit -- nevadí mi debata o typu void ... vadí mi způsob argumentace obecně: O tom jestli jsou rozumné rozhoduje význam slova rozumné, můžeš si ho najít a filosofovat nad ním, ale prosím na nějakém specializovaném serveru, ne tady.

No nic, nebudu tady filozofovat, jak radí autor.

Editováno 18.2.2015 15:08
 
Nahoru Odpovědět 18.2.2015 15:05
Avatar
David.Landa
Člen
Avatar
Odpovídá na Luboš Běhounek (Satik)
David.Landa:

Ptal jsem se, kdo rozhoduje o tom, co je rozumné v rámci poslání nějakých návrhů. Odpověděl na něco úplně jiného -- a navíc tautologíí.

 
Nahoru Odpovědět 18.2.2015 15:11
Avatar
Odpovídá na David.Landa
Luboš Běhounek (Satik):

Podle mě jsi ten Davidův výrok špatně pochopil - bylo tím myšleno, že slovo rozumné může každý chápat trochu jinak (pro někoho jedna věc rozumná ještě je, pro druhého už tolik ne) nebo může znamenat něco trochu jiného v různém kontextu.

Předpokládám, že David to "rozumné" myslel tak, že ty navrhované úpravy musejí být rozumné - musejí dávat smysl, jen ty jsi ho trochu chytl za slovo :) .

Nahoru Odpovědět 18.2.2015 15:14
:)
Avatar
Luboš Běhounek (Satik):

Taky záleží na tom, jestli tvoje otázka

Kdo rozhoduje o tom, že to je rozumné?

Byla myšlena konkrétně
"Kdo rozhoduje na ITnetwork o tom, že je ta otázka testu rozumná"
a nebo obecně, prostě kdo rozhoduje o tom, jestli je něco rozumné nebo ne.

Podle Davidovy odpovědi předpokládám, že ji pochopil obecně.

Editováno 18.2.2015 15:20
Nahoru Odpovědět  +1 18.2.2015 15:19
:)
Avatar
jargry
Člen
Avatar
jargry:

Nejsem programátor, neumím žádný ze zde probíraných programovacích jazyků, pouze v PETRovi si napíšu co potřebuji (do práce komunikaci s digitálními ochranami, do amatérského divadla ovládání světel protokolem DMX). Na tomto webu jsem téměř od začátku, mám číslo 382 a pamatuji ještě starý Islandsoft. Anglicky taky neumím, ale jedno vím jistě, David.Landa nepochopil o čem tento web je. Scházejí se tady různí lidé, které programování baví a navzájem si pomáhají. Otázka je, jestli je David Čápka namachrovaným jak uvádíš. Určitě není bez chyby. Já nevím, ale já bych na jeho místě určitě byl. On byl jedním ze dvou lidí, kteří stáli za vznikem tohoto webu, prvního českého, který se snažil zpopularizovat programování a pomoci začínajícím. Také jeho portfolio o něčem vypovídá 9284 komentářů a 1138 článků. To tvoje zatím nic moc 0 článků a 48 komentářů, nevím jestli jsi v nějakém poradil nebo jen filozofuješ. Pokud se Ti tady nelíbí a nechceš pomáhat ostatním, zvaž jestli je tento web pro tebe dost dobrý. Pokud zůstaneš snaž se pomáhat ostatním.

 
Nahoru Odpovědět  -1 18.2.2015 16:13
Avatar
David.Landa
Člen
Avatar
Odpovídá na jargry
David.Landa:

Uzavírám... to je na mne již moc.

 
Nahoru Odpovědět 18.2.2015 17:49
Avatar
jargry
Člen
Avatar
Odpovídá na David.Landa
jargry:

Nezapomeň poslat seznam otázek, které Ti připadaly nesmyslné a matoucí. Jinak je tato diskuze totiž úplně k ničemu. Viz komentář Davida Čápky výše.
Pokud jsou otázky opravdu špatné, tak určitě nebude problém je vyměnit.

 
Nahoru Odpovědět 18.2.2015 18:34
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 50 zpráv z 50.