Diskuze: .htaccess na Windows

Webové servery .htaccess na Windows

Avatar
00
Člen
Avatar
00:

**já jsem zjistil že .htaccess se pod Windows podaří. (Na win 7):P

1. Pojmenovat jako .htacccess.
2. Automaticky se mi z toho udělalo .htaccess**

 
Odpovědět 19.11.2012 17:36
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na 00
Kit:

Zřejmě MS u W7 konečně pochopil, že oddělovat příponu od názvu souboru je nesmysl, že to jen vytváří problémy.

Nahoru Odpovědět 19.11.2012 17:42
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Kit:

Ještě bych k tomu rád dodal, že .htaccess je jen domluvený název, který se nachází v defaultní konfiguraci Apache. Je možné ho změnit na cokoli jiného, nestandardního. Na veřejném webhostingu se to však nepodaří.

Nahoru Odpovědět 19.11.2012 17:50
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na 00
Kit:

Ještě mi došlo, že název .htaccess se ti asi nepodaří vytvořit na souborovém systému FAT, ale jen na NTFS.

Nahoru Odpovědět 19.11.2012 17:56
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
00
Člen
Avatar
Odpovídá na Kit
00:

aha :( zkusim na fatu

Editováno 22.11.2012 19:47
 
Nahoru Odpovědět 22.11.2012 19:47
Avatar
00
Člen
Avatar
Odpovídá na Kit
00:

jestli myslíš fat32, tak tam mi to taky šlo o_O

 
Nahoru Odpovědět 22.11.2012 19:49
Avatar
00
Člen
Avatar
Odpovídá na Kit
00:

no, když napíšu .htaccess, tak mi to píše "Musíte zadat název souboru" :(

 
Nahoru Odpovědět 22.11.2012 19:51
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na 00
Kit:

Hlavně to nenahrávej na flashdisk. Nemusí se ti pak podařit ho přečíst.

Nahoru Odpovědět 22.11.2012 20:01
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
00
Člen
Avatar
Odpovídá na Kit
00:

tak jsem to z tý flashky smazal... nechci si ji zničit :(

 
Nahoru Odpovědět 24.11.2012 9:26
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na 00
Kit:

Ona by se fyzicky nezničila, ale možná bys ji musel přeformátovat. Už se mi to kdysi stalo a podařilo se mi to i zopakovat. Od té doby soubory s "." na začátku jména na flash s FAT nedávám. Ostatním souborovým systémům by to nemělo vadit.

Nahoru Odpovědět  +1 24.11.2012 9:39
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
00
Člen
Avatar
Odpovídá na Kit
00:

To vím. i kdyby mi zmizel svatzek tak bych ho přes mmc zkusil obnovit

 
Nahoru Odpovědět 24.11.2012 17:51
Avatar
00
Člen
Avatar
Odpovídá na Kit
00:

Naučil jsem se to díky skydrivu a tak jsem to začal zkpumat a omylem jsem se to naučil :D

 
Nahoru Odpovědět 24.11.2012 17:53
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 12 zpráv z 12.