Diskuze: Jmeno frameworku

Volná diskuze Jmeno frameworku

Avatar
coderex213
Člen
Avatar
coderex213:

Ahoj, ma tady nekdo velkou fantazii? Potrebuji vymyslet jmeno pro muj PHP framework. Pripada me divne mit jako nazev fw. :)

 
Odpovědět 29.8.2013 11:10
Avatar
Martin Dráb
Redaktor
Avatar
Martin Dráb:

A k čemu ten framework slouží?

Nahoru Odpovědět 29.8.2013 11:58
2 + 2 = 5 for extremely large values of 2
Avatar
coderex213
Člen
Avatar
Odpovídá na Martin Dráb
coderex213:

Nema presne urceni, ale slouzi k ulehceni tvorby dynamickych stranek v PHP.

 
Nahoru Odpovědět 29.8.2013 12:05
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na coderex213
Kit:

Pokud ten framework děláš jen pro sebe, tak mu ani jméno dávat nemusíš. Osobně to dělám tak, že když se mi část z jednoho projektu hodí i v jiném projektu, tak tu potřebnou část prostě překopíruji a framework tomu neříkám. Osvědčené kusy kódu si dávám do knihoven (balíčků) a také jim framework neříkám.

Nahoru Odpovědět 29.8.2013 13:20
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.