Diskuze: Pomoc s mojím progamem

Volná diskuze Pomoc s mojím progamem

Avatar
helloxdmartin:

Ahoj(omlouvám se jestli je to v špatné kategorii, píšu poprvé a moc se tu nevyzám). Vytvořil jsem si prohlížeč a všechno perfektně funguje ale mám problém s tím že se mi nenačte gmail. Když se přihlásím začne se to načítat ale před koncem se to sekne, naštěstí alespoň v základním HTML zobrazení funguje. Když otevřu gmail tak se mi ukáže chyba skriptu která říká "Objekt neumožňuje použití vlastnosti či metody getElementsBy­ClassName" Neví někdo co mám špatně/jak to spravit/Jestli to jde spravit?. Díky za jakoukoliv pomoc.

 
Odpovědět 27.6.2015 15:24
Avatar
Richard H.
Redaktor
Avatar
Richard H.:

jo ty sis vytvořil prohlížeč máš velké ambice bohužel ti stím moc neporadím.

Nahoru Odpovědět  -4 20.7.2015 15:08
Malý užitečný manuál je vždy lepší než bichle k ničemu.
Avatar
Martin Dráb
Redaktor
Avatar
Odpovídá na helloxdmartin
Martin Dráb:

Na jaké bázi funguje tvůj prohlížeč? Je to něco na způsob komponenty TWebBrowser v Delphi, nebo něco více "manuálního"?

Nahoru Odpovědět 20.7.2015 16:06
2 + 2 = 5 for extremely large values of 2
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.