Avatar
marta9191
Člen
Avatar
marta9191:

Tady na devbooku jsou widgety které si může člověk zdarma dát na jeho stránky.
odkaz: http://www.itnetwork.cz/…ove-nastroje
Tím narážím na to že by jsem se chtěl zeptat jestli existuje widget na registraci/přih­lášení.
Pokud někdo ví o této službě,tak jsem dejte odkaz ;-).

 
Odpovědět 3.2.2014 15:52
Avatar
marta9191
Člen
Avatar
Odpovídá na marta9191
marta9191:

myslím v podobě HTML kódu :)

 
Nahoru Odpovědět 8.2.2014 10:26
Avatar
Odpovídá na marta9191
Michal Žůrek (misaz):

skutečně si myslíš že registrace jsou jenom o HTML?

Editováno 8.2.2014 10:48
Nahoru Odpovědět  +1 8.2.2014 10:48
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
Honza Bittner
Redaktor
Avatar
Nahoru Odpovědět  +1 8.2.2014 10:50
Ptejte se mě na cokoli na https://github.com/HoBi/ama a followujte mě na Twitteru https://twitter.com/tenhobi. :-)
Avatar
Rostislav Křídlo:

REGISTRACE

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="cs" lang="cs">
<head>
 <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=UTF-8" />
  <title>Registrace</title>
</head>
<body>
<?php
  $kontrola_odeslani =  $_POST["tlacitko"];
  if($kontrola_odeslani){
    $nick = $_POST["nick"];
    $heslo = $_POST["heslo"];
    $potvrd_heslo = $_POST["potvrd_heslo"];
    $email = $_POST["email"];
    if($heslo == $potvrd_heslo){
      if($nick AND $email){
        $heslo = md5(md5($heslo));
        mysql_connect("localhost", "root", "");
        mysql_select_db("databaze");
        $ip = $_SERVER["REMOTE_ADDR"];
        $zapis = mysql_query("INSERT INTO uzivatele SET nick='$nick', heslo='$heslo', email='$email', ip='$ip', opravneni='1' ;");
        echo "Registrace proběhla v pořádku.";
      } else {
        echo "Nezadal jsi nick nebo email.";
      }
    } else {
      echo "Hesla nejsou shodná!";
    }
  }
?>

  <p>
  <form action="<?php $PHP_SELF; ?>" method="POST">
    <table>
      <tr><td>Nick: </td><td><input type="text" name="nick" /></td></tr>
      <tr><td>Heslo: </td><td><input type="password" name="heslo" /></td></tr>
      <tr><td>Potvrď Heslo: </td><td><input type="password" name="potvrd_heslo" /></td></tr>
      <tr><td>E-mail: </td><td><input type="text" name="email" /></td></tr>
      <tr><td><input type="submit" name="tlacitko" value="Registrovat" /></td></tr>
      </table>
  </form>
  </p>
</body>
</html>

PŘIHLÁŠENÍ

<?php session_start(); ?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="cs" lang="cs">
<head>
  <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
  <title>Přihlášení</title>
</head>
<body>
  <?php
    $tlacitko = $_POST["tlacitko"];
    if($tlacitko){
      $nick = $_POST["nick"];
      $heslo = $_POST["heslo"];
      $heslo = md5(md5($heslo));
      mysql_connect("localhost", "root", "");
      mysql_select_db("databaze");
      $dotaz = mysql_query("SELECT * FROM uzivatele WHERE nick='".mysql_real_escape_string($nick)."' AND heslo='$heslo' ;");
                        while($vystup = mysql_fetch_object($dotaz))
                        {
                          $id = $vystup->id;
                          $nickDB = $vystup->nick;
                          $hesloDB = $vystup->heslo;
                          $email = $vystup->email;
                          $opravneni = $vystup->opravneni;
                        }
      if($nick == $nickDB AND $heslo == $hesloDB){
        $_SESSION["id"] = $id;
        $_SESSION["nick"] = $nick;
        $_SESSION["email"] = $email;
        $_SESSION["opravneni"] = $opravneni;
        echo "Byl jsi přihlášen jako $nick";
      }
    }
  ?>
  <p>
    <form action="<?php $PHP_SELF; ?>" method="POST">
      <table>
        <tr><td>Nick:</td><td><input type="text" name="nick" /></td></tr>
        <tr><td>Heslo:</td><td><input type="password" name="heslo" /></td></tr>
        <tr><td></td><td><input type="submit" name="tlacitko" value="Přihlásit se" /></td></tr>
      </table>
    </form>
  </p>
</body>
</html>

SQL

-- --------------------------------------------------------

--
-- Struktura tabulky `uzivatele`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `uzivatele` (
  `id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT,
  `nick` varchar(40) COLLATE utf8_czech_ci NOT NULL,
  `heslo` varchar(50) CHARACTER SET latin1 NOT NULL,
  `email` varchar(50) COLLATE utf8_czech_ci NOT NULL,
  `ip` varchar(40) CHARACTER SET latin1 NOT NULL,
  `opravneni` int(11) NOT NULL,
  PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=InnoDB  DEFAULT CHARSET=utf8 COLLATE=utf8_czech_ci AUTO_INCREMENT=3 ;
Editováno 8.2.2014 10:56
Nahoru Odpovědět  -4 8.2.2014 10:54
MiracleSoft! www.miraclesoft.com
Avatar
marta9191
Člen
Avatar
marta9191:

Moc ti děkuji ;-)

 
Nahoru Odpovědět 8.2.2014 11:16
Avatar
marta9191
Člen
Avatar
marta9191:

Ale vždy když se zaregistruji,tak mě to hodí na page-not-found-404

 
Nahoru Odpovědět 8.2.2014 11:24
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Rostislav Křídlo
David Čápka:

Fuj, tohle je na vymazání, SQL injekce, to jako vážně?

Nahoru Odpovědět  +1 8.2.2014 12:15
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na marta9191
David Čápka:

Pokud chceš dělat dynamické stránky, tak musíš umět dynamický jazyk. Podívej se na PHP tutoriály, jinak to prostě neuděláš.

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět  +2 8.2.2014 12:25
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
Odpovídá na David Čápka
Michal Žůrek (misaz):

ono už nejspíš použila ten ... počkat, jak to vlastně nazvat?

Nahoru Odpovědět 8.2.2014 15:06
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
craftering712-
Neregistrovaný
Avatar
 
Nahoru Odpovědět 8.2.2014 16:31
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na craftering712-
David Čápka:

Paskvil by mi nevadil, kdyby ten kód nebyl nebezpečný, každý nějak začínal. Měl bys to opravit, nebo to někdo opíše.

Nahoru Odpovědět 8.2.2014 18:06
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 12 zpráv z 12.