Avatar
albertpatera
Redaktor
Avatar
albertpatera:

ahoj, chci se zeptat, jestli když chci nastylovat tlačítko, tak ho musím mít nejdřív vytvořený v indexu <sumbmit type....>..nebo ne, díky

Editováno 25.9.2012 23:21
 
Odpovědět 25.9.2012 23:20
Avatar
samo007
Redaktor
Avatar
Odpovídá na albertpatera
samo007:

Ktorý jazyk máš namysli?

 
Nahoru Odpovědět 26.9.2012 6:16
Avatar
Drahomír Hanák
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na albertpatera
Drahomír Hanák:

CSS styly určují poze jak budou prvky na stránce vypadat, takže musíš tlačitko přidat i do HTML. Zápis je <input type="submit" />

 
Nahoru Odpovědět 26.9.2012 13:15
Avatar
albertpatera
Redaktor
Avatar
albertpatera:

díky moc

 
Nahoru Odpovědět 26.9.2012 16:01
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.