Diskuze: detail obrázku do popředí

HTML a CSS HTML a CSS detail obrázku do popředí American English version English version

Avatar
hawikx
Člen
Avatar
hawikx:

Ahoj, můžete mi někdo poradit, jak upravím css (předpokládám, že je to v css) tak, aby se mi detail obrázku zobrazoval do popředí? V tuto chvíli se mi přes něj zobrazuje top menu. Přikládám náhled.
Díky H.

 
Odpovědět 25.4.2014 8:17
Avatar
Jiří Gracík
Redaktor
Avatar
Nahoru Odpovědět  +1 25.4.2014 8:19
Creating websites is awesome till you see the result in another browser ...
Avatar
Odpovídá na hawikx
Michal Štěpánek:

Náhled je sice prima, ale mohl bys uvést trošku detailů, např. jak máš řešeno zobrazování detailu obrázku, jek je řešeno to menu apod...
Nemáme věšteckou kouli a jen podle obrázku jest těžko ti podati "odporné" rady...:-)

Nahoru Odpovědět 25.4.2014 8:23
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Avatar
hawikx
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Štěpánek
hawikx:

Věšteckou kouli nepředpokládám :-) Jsem začátečník, tak nevím, co vše potřebuješ vědět. Web mám zatím jen na localhostu, tak nemůžu dát ani odkaz... Je to úprava šablony joomla + virtuemart.

 
Nahoru Odpovědět 25.4.2014 8:36
Avatar
hawikx
Člen
Avatar
hawikx:

<!DOCTYPE html PUBLIC "-W3CDTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3­.org/TR/xhtml1/­DTD/xhtml1-transitional.dtd">

<html lang="cs-cz" xml:lang="cs-cz" xmlns="http:/­/www.w3.org/1999/xhtml" slick-uniqueid="3">

<head></head>
<body>
<div id="allwrap" class="gainlayout" style="width: 1000px;"></div>
<div id="footerwrap" class="gainlayout" style="width: 1000px;"></div>
<div id="fancybox-tmp" style="padding: 50px;"></div>
<div id="fancybox-loading" style="display: none;"></div>
<div id="fancybox-overlay" style="background-color: #777; opacity: 0.7; cursor: pointer; height: 1688px; display: block;"></div>
<div id="fancybox-wrap" style="display: block; width: 502px; height: auto; top: 20px; left: 360px;">
<div id="fancybox-outer">
<div id="fancybox-bg-n" class="fancybox-bg"></div>
<div id="fancybox-bg-ne" class="fancybox-bg"></div>
<div id="fancybox-bg-e" class="fancybox-bg"></div>
<div id="fancybox-bg-se" class="fancybox-bg"></div>
<div id="fancybox-bg-s" class="fancybox-bg"></div>
<div id="fancybox-bg-sw" class="fancybox-bg"></div>
<div id="fancybox-bg-w" class="fancybox-bg"></div>
<div id="fancybox-bg-nw" class="fancybox-bg"></div>
<div id="fancybox-content" style="border-width: 10px; width: 482px; height: 442px;">
<img id="fancybox-img" src="http://l­ocalhost/top-army/images/sto­ries/virtuemar­t/product/celov­ka.jpg" alt=""></img>
</div>
<a id="fancybox-close" style="display: inline;">
<div id="fancybox-title" style="display: none;"></div>
<a id="fancybox-left" href="javascrip­t:;">
<a id="fancybox-right" href="javascrip­t:;">
</div>
</div>
<div id="sbox-overlay" aria-hidden="true" style="z-index: 65555; opacity: 0;" tabindex="-1"></div>
<div id="sbox-window" class="shadow" role="dialog" aria-hidden="true" style="z-index: 65557;"></div>
</body>

</html>

 
Nahoru Odpovědět 25.4.2014 9:27
Avatar
hawikx
Člen
Avatar
hawikx:

Pomůže tohle...?

 
Nahoru Odpovědět 25.4.2014 9:28
Avatar
Odpovídá na hawikx
Michal Štěpánek:

Toto moc nepomůže, spíš by pomohl CSS soubor a hlavně použij tlačítko CODE, aby se v tom dalo vyznat...

Nahoru Odpovědět 25.4.2014 14:55
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Avatar
hawikx
Člen
Avatar
hawikx:

Už jsem to upravil. I tak díky k nakopnutí ;-)

 
Nahoru Odpovědět 25.4.2014 14:56
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 8 zpráv z 8.