Avatar
karel-911
Člen
Avatar
karel-911:

Ahoj, nevíte proč mám takhle daleko ty dva články, snad všechny parametry jsem vyzkoušel :(
Děkuji za odpovědi.

p{
        margin: 10px;
}


article{
        color: #BBBBBB;
        width: 100%;
        height: 70%;
        position: static;
        z-index: 30;
    margin-top: 0px;
        font-size: 19px;
        font-family: mujfont;
        text-align: center;
    padding: 30px
}

article h1
{
        text-transform: uppercase;
        font-family: muj_font;
        color: rgb(0,91,170);
        font-size: 32px;
        margin: 10px;
        margin-left: 0px;
  padding: 30px
}



body > footer
{
        color: #AAAAAA;
        width: 1000px;
        position: fixed;
        z-index: 30;
        left: 40%;
        bottom: 10px;
        font-size: 15px;
        margin: 0px 0px 0px -500px;
        font-family: mujfont;
        text-align: justify;
}
 
Odpovědět 16.6.2014 16:50
Avatar
Odpovídá na karel-911
Michal Žůrek (misaz):

použij F12 a podívej se co tam je. Pokud nastavuješ float, pak ho clearuješč, tak ti to může udělat taky.

Nahoru Odpovědět 16.6.2014 17:00
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
Honza Bittner
Redaktor
Avatar
Nahoru Odpovědět 16.6.2014 17:22
Ptejte se mě na cokoli na https://github.com/HoBi/ama a followujte mě na Twitteru https://twitter.com/tenhobi. :-)
Avatar
karel-911
Člen
Avatar
karel-911:

Děkuju moc, už to mám. Mohu mít otázku jak do tohohle kódu hezky zakomponuju z tlačítkovače do tohoto kódu?

nav
{
        position: fixed;
        top: 7px;
        background: rgb(0,91,170);
        height: 50px;
        width: 1200px;
        border-top: 2px solid silver;
        border-bottom: 2px solid silver;
        z-index: 40;
}

nav > ul
{
        width: 1000px;
        height: 50px;
        margin: 0px auto;
        padding: 0px;
        list-style-type: none;
        text-transform: uppercase;
}

nav > ul > li
{
        width: auto;
        display: inline;
        font-size: 19px;
        font-family: 'mujfont';
        padding: 0px 20px ;
    margin: 0px;
    float: left;
    line-height: 2.8em;
    text-align: center;
    font-size: 18px;
    -webkit-transition: background 0.2s linear;
}

nav > ul > li:hover
{
        background: #640d1d;
}

nav a
{
        color: #a2a2a2;
        text-decoration: none;
}

li:nth-child(3)
{
        margin-right: 260px;
}

tady je ten kod z tlačítkovače.

button {
        background: #333333;
        background: -moz-linear-gradient(45deg,  #333333 100%, #333333 100%);
        background: -webkit-gradient(linear, left bottom, right top, color-stop(100%, #333333), color-stop(100%, #333333));
        background: -webkit-linear-gradient(45deg, #333333 100%, #333333 100%);
        background: -o-linear-gradient(45deg, #333333 100%, #333333 100%);
        background: -ms-linear-gradient(45deg, #333333 100%, #333333 100%);
        background: linear-gradient(45deg, #333333 100%, 100 100%);
        filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient( startColorstr='#333333', endColorstr='#333333',GradientType=1 );
        -webkit-box-shadow: 0px 0px 0px rgba(0,0,0,0.1), inset 0px 1px 1px rgba(255,255,255,0.2);
        -moz-box-shadow: 0px 0px 0px rgba(0,0,0,0.1), inset 0px 1px 1px rgba(255,255,255,0.2);
        box-shadow: 0px 0px 0px undefined, inset 0px 1px 1px rgba(255,255,255,0.2);
        -webkit-border-radius: 2px;
        -moz-border-radius: 2px;
        border-radius: 2px;
        border: 2px solid #d58700;
        padding: 18px 19px;
        font-weight: 100;
        font-size: 16px;
        text-transform: none;
        text-shadow: 0px 1px 1px rgba(0,0,0,0.3);
        color: #F59433;
        }
                                button:hover {
        background: #333333;
        background: -moz-linear-gradient(45deg,  #333333 100%, #333333 100%);
        background: -webkit-gradient(linear, left bottom, right top, color-stop(100%, #333333), color-stop(100%, #333333));
        background: -webkit-linear-gradient(45deg, #333333 100%, #333333 100%);
        background: -o-linear-gradient(45deg, #333333 100%, #333333 100%);
        background: -ms-linear-gradient(45deg, #333333 100%, #333333 100%);
        background: linear-gradient(45deg, #333333 100%, 100 100%);
        filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient( startColorstr='#333333', endColorstr='#333333',GradientType=1 );
        -webkit-box-shadow: 0px 0px 0px rgba(0,0,0,0.1), inset 0px 1px 1px rgba(255,255,255,0.2);
        -moz-box-shadow: 0px 0px 0px rgba(0,0,0,0.1), inset 0px 1px 1px rgba(255,255,255,0.2);
        box-shadow: 0px 0px 0px undefined, inset 0px 1px 1px rgba(255,255,255,0.2);
        -webkit-border-radius: 2px;
        -moz-border-radius: 2px;
        border-radius: 2px;
        border: 2px solid #09D833;
        padding: 18px 19px;
        font-weight: 100;
        font-size: 16px;
        text-transform: none;
        text-shadow: 0px 1px 1px rgba(0,0,0,0.3);
        color: #09D833;
        }
 
Nahoru Odpovědět 16.6.2014 19:04
Avatar
Jiří Gracík
Redaktor
Avatar
Odpovídá na karel-911
Jiří Gracík:

Normálně ho vemeš a vložíš pod to?

Nahoru Odpovědět 16.6.2014 20:31
Creating websites is awesome till you see the result in another browser ...
Avatar
karel-911
Člen
Avatar
karel-911:

Neunguje, celé se to rozhodí :(

 
Nahoru Odpovědět 16.6.2014 21:49
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 6 zpráv z 6.