Diskuze: Formulář po odeslání

HTML a CSS HTML a CSS Formulář po odeslání American English version English version

Avatar
Lordos
Člen
Avatar
Lordos:

Ahoj potřeboval bych poradit. Mám stránky kde mám formulář na příhlašení na akci a je tam víc oken kde se může uživatel přihlásit. Nevím ale jak udělat když se přihlásí na akci aby to uzázalo že termín není volný. Prosím poradíte ?? Ještě bych potřeboval aby to odeslalo do databáze nevíte o nějakém návodu díky

 
Odpovědět 10.10.2013 19:08
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Lordos
David Čápka:

K obsluze formulářů potřebuješ ještě nějaký jazyk, podívej se na zdejší PHP tutoriály, řeší se to tam.

Nahoru Odpovědět  +3 10.10.2013 20:44
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
Lordos
Člen
Avatar
Odpovídá na David Čápka
Lordos:

Nevím ale přesně co potřebuju se nikde neřeší. To že po odeslání se ukáže něco jiného tam nic neni.

 
Nahoru Odpovědět 13.10.2013 17:52
Avatar
Lordos
Člen
Avatar
Odpovídá na Josef Kuchař (Pepa489)
Lordos:

Ale já potřebuji poradit.

Ahoj potřeboval bych poradit. Mám stránky kde mám formulář na příhlašení na akci a je tam víc oken kde se může uživatel přihlásit. Nevím ale jak udělat když se přihlásí na akci aby to uzázalo že termín není volný. Prosím poradíte ?? Ještě bych potřeboval aby to odeslalo do databáze nevíte o nějakém návodu díky

Editováno 13.10.2013 19:28
 
Nahoru Odpovědět 13.10.2013 19:25
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Lordos
Kit:

Formulář přece už máš.

Nahoru Odpovědět 13.10.2013 19:27
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Lordos
Člen
Avatar
Odpovídá na Kit
Lordos:

Ano ale já jsem sem přišel s něčim jinym. S tím že když kliknu na tlačítko přihlásit se, aby se to odeslalo a pak mi to hned ukáže že termín není volný.

Editováno 13.10.2013 19:30
 
Nahoru Odpovědět 13.10.2013 19:30
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Lordos
Kit:

To znamená, že potřebuješ skript, který ten termín zabookuje v databázi. Takže se podívej na ty PHP tutoriály.

Nahoru Odpovědět 13.10.2013 19:33
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Lordos
Člen
Avatar
Odpovídá na Josef Kuchař (Pepa489)
Lordos:

Děkuji fakt si mi hodně pomohl. Spíš bys sis měl příště promyslet co tam napsat, protože toto co to vyhledá já zase nepotřebuji. smůla no.

 
Nahoru Odpovědět  +1 13.10.2013 20:26
Avatar
Daniel Vítek
Tým ITnetwork
Avatar
Daniel Vítek:

Lordos - Myslím, že vím co myslíš. Budeš potřebovat něco takového - http://www.itnetwork.cz/…ety-tutorial . Zapsat do DB termín, a pak se zeptat jestli tam už je.

Josef Kuchař (Pepa489), nevím, proč jej posíláš jinam, zde máme spoustu tutoriálů. A btw. fóra jsou od toho, aby lidem, kteří něco nevědí poradili.
btw. Jiří Gracík nebo Honza Bittner, hoďte nám to do PHP ;)

 
Nahoru Odpovědět  +1 13.10.2013 20:29
Avatar
Lordos
Člen
Avatar
Odpovídá na Daniel Vítek
Lordos:

Super konečně někdo kdo umí poradit. Díky moc :-)

 
Nahoru Odpovědět  ±0 13.10.2013 20:42
Avatar
Odpovídá na Daniel Vítek
Josef Kuchař (Pepa489):

Nojo jenže pokironek říkal: Nevím ale přesně co potřebuju se nikde neřeší. To že po odeslání se ukáže něco jiného tam nic neni.

Nahoru Odpovědět  -1 13.10.2013 20:51
2x piš, jednou debuguj
Avatar
Daniel Vítek
Tým ITnetwork
Avatar
Daniel Vítek:

"Ano ale já jsem sem přišel s něčim jinym. S tím že když kliknu na tlačítko přihlásit se, aby se to odeslalo a pak mi to hned ukáže že termín není volný.", http://www.itnetwork.cz/…256def6c7c49#…

Editováno 13.10.2013 20:55
 
Nahoru Odpovědět 13.10.2013 20:54
Avatar
Jiří Gracík
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Daniel Vítek
Jiří Gracík:

Moje znalosti PHP bohužel nejsou na takové úrovni, abych si troufal někomu radit. Rád bych pomoh, ale v tomhle případě by výsledek byl zaručeně pěkná čuňárna, zkuste někoho jiného ;)

Nahoru Odpovědět 13.10.2013 22:31
Creating websites is awesome till you see the result in another browser ...
Avatar
Jiří Gracík
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Josef Kuchař (Pepa489)
Jiří Gracík:

A ty když nedokážeš normálně poradit, tak radši nic nepiš. Krom toho ty odkazy jsou stejně docela mimo :)

Nahoru Odpovědět  +1 13.10.2013 22:35
Creating websites is awesome till you see the result in another browser ...
Avatar
Jiří Gracík
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Lordos
Jiří Gracík:

Ukaž nám zatím tu stránku s formulářema, třeba se na to zítra ve škole podívám a zkusím něco sesmolit, když by se k tomu nikdo jiný neměl :)

Nahoru Odpovědět 13.10.2013 22:37
Creating websites is awesome till you see the result in another browser ...
Avatar
Lordos
Člen
Avatar
Odpovídá na Jiří Gracík
Lordos:

Sorry že odpovídám až teď ale je to tedy tady http://coursinglovcistrapce.cz/uspechy.php a funguje první na levo jen to přesměruje na tu přihlášku a pak to ještě neodešle protože zatím to nemám hotové. Kód je sice trochu horší ale zatim postačí. Bude to odesílat do databáze a pak by to mělo zde http://coursinglovcistrapce.cz/uspechy.php ukázat že termín není volný. Zde je ta přihláška http://coursinglovcistrapce.cz/prihlaska5.php kde se bude pak vracet zppět a posílat a pak tam na tý hlavní to ukáže že není volný.Jinak díky

Editováno 14.10.2013 9:01
 
Nahoru Odpovědět 14.10.2013 8:59
Avatar
Jiří Gracík
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Lordos
Jiří Gracík:

Takže abych tomu rozuměl:

Když bude volno, tak ti to zobrazí tlačítko "Přihlásit psa na trénink", který tě přesměruje na registraci, když ne, tak zobrazíme něco jako "termín není volný", okey?

Editováno 14.10.2013 10:42
Nahoru Odpovědět 14.10.2013 10:41
Creating websites is awesome till you see the result in another browser ...
Avatar
Lordos
Člen
Avatar
Odpovídá na Jiří Gracík
Lordos:

Ano přesně tak bych si to představoval.

 
Nahoru Odpovědět 14.10.2013 11:43
Avatar
Jiří Gracík
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Lordos
Jiří Gracík:

Super. Ještě jeden dotaz, na ten trénink jde přihlásit jen jednoho psa, že?

Nahoru Odpovědět 14.10.2013 11:50
Creating websites is awesome till you see the result in another browser ...
Avatar
Daniel Vítek
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Jiří Gracík
Daniel Vítek:

No je to v sekci HTML a CSS, patří to do PHP, ty jsi moderátor.

 
Nahoru Odpovědět 14.10.2013 17:00
Avatar
Lordos
Člen
Avatar
Odpovídá na Jiří Gracík
Lordos:

Ano ale je tam i párový běh to je že běžej dva ale jen jedna přihláška

 
Nahoru Odpovědět 14.10.2013 17:08
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 24 zpráv z 24.