Diskuze: Galerie v html

HTML a CSS HTML a CSS Galerie v html American English version English version

Avatar
k.ats
Člen
Avatar
k.ats:

Ahoj, nevíte někdo jakým způsobem jednoduše přidat galerii na webové stránky dělané v html? Napadá mě třeba udělat ručně tabulku ze zmenšeninami a po rozkliknutí se objeví originál, ale kdyby existovala nějaká jednoduchá aplikace byl bych možná radši. Díky za případné tipy a rady.

 
Odpovědět 29.5.2013 11:21
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na k.ats
Kit:

Hledej slovo lightbox.

Nahoru Odpovědět  +2 29.5.2013 11:22
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na k.ats
David Čápka:

Přesně tak, lightbox je přesně to, co hledáš. Kdybys měl problém s jeho umístěním na stránky, tak napiš, připravuji pro něj tutoriál.

Nahoru Odpovědět  +2 29.5.2013 11:29
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
k.ats
Člen
Avatar
Odpovídá na David Čápka
k.ats:

Super diky moc :-) Mrknu na to.

 
Nahoru Odpovědět 29.5.2013 11:46
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.