Diskuze: Má uživatel HTML?

HTML a CSS HTML a CSS Má uživatel HTML? American English version English version

Avatar
Snorlax
Redaktor
Avatar
Snorlax:

nazdar lidi. Chtěl bych se zeptat zda neznáte nějakou PHP/JS funkci, která zjistí, jestli uživatel má podporu HTML 5. Napadlo mě v PHP zjistit co má za prohlížeč a u jednotlivých si tu podporu vyzkoušel... ale to se mi fakt nechce :D

Odpovědět 16.7.2013 20:33
Kdo chce pochopit, pochopí. Kdo dělá že chce pochopit, může pouze dělat, že pochopil...
Avatar
Snorlax
Redaktor
Avatar
Snorlax:

no do pr... teď jsem si všimnul že ve vláknu není napsáno HTML 5 ale jen HTML... pokud jste si se smíchem otevřeli toto vlákno s myšlenkou jak uživatel nemůže mít html tak se omlouvám :D

Nahoru Odpovědět 16.7.2013 20:37
Kdo chce pochopit, pochopí. Kdo dělá že chce pochopit, může pouze dělat, že pochopil...
Avatar
Inoue Yūki
Redaktor
Avatar
Inoue Yūki:

To bych nijak neřešil. Dneska HTML5 podporuje většina rozumně uvažujících lidmi používaných prohlížečů. Ti co mají IE 6-8 mají smůlu. :P

Nahoru Odpovědět 16.7.2013 20:37
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Nahoru Odpovědět  +1 16.7.2013 20:38
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Snorlax
Kit:

Rozhodně to neřeš v PHP. Musíš si vystačit s JS.

Nahoru Odpovědět 16.7.2013 20:38
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Snorlax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Inoue Yūki
Snorlax:

no to je sice pravda, ale i když uživatelé IE 8- jsou volové, stále na ně musíme myslet :(

Nahoru Odpovědět 16.7.2013 20:38
Kdo chce pochopit, pochopí. Kdo dělá že chce pochopit, může pouze dělat, že pochopil...
Avatar
Snorlax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Kit
Snorlax:

V JS jsem nikdy nedělal. stačilo mi když jsem viděl že se tam používá document.write místo echo (nebo něco podobného) jako je v php. to ti tvůrci JS nenašli delší příkaz? :D to nemohli použít třeba print nebo say? :D

Nahoru Odpovědět 16.7.2013 20:41
Kdo chce pochopit, pochopí. Kdo dělá že chce pochopit, může pouze dělat, že pochopil...
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Snorlax
Kit:

V mém editoru je document.write() jen na 3 znaky. Délku názvů často používaných metod jsem přestal řešit. Udělej si to také tak.

Navíc ty 3 znaky mám pro všechny jazyky stejné, vygeneruje se mi text podle typu souboru. Nemusím si tak pamatovat rozdíly v syntaxi a názvech metod.

Nahoru Odpovědět 16.7.2013 20:51
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Jiří Gracík
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Snorlax
Jiří Gracík:

Jak říkal sdraco, modernizr to jistí až po IE šestku ;) s těma volama, zkoušel jsi nainstalovat novější IE na XPéčka?

Nahoru Odpovědět 17.7.2013 0:01
Creating websites is awesome till you see the result in another browser ...
Avatar
tastyfish
Redaktor
Avatar
tastyfish:

si obal document.write() do nějaké funkce, když se ti nezamlouvá a konec výmluv ;)

Nahoru Odpovědět 17.7.2013 8:32
škoda mluvit
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 10 zpráv z 10.