Diskuze: mail form

HTML a CSS HTML a CSS mail form American English version English version

Avatar
b.prokop
Člen
Avatar
b.prokop:

Vytvořil jsem si zde mail form. Dal jsem ho na stránky vytvoří se formulář ale není tam nikde čím jej odeslat. Kde mám chybu?

 
Odpovědět 31.5.2013 10:00
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na b.prokop
Kit:

Asi ti tam chybí tlačítko "Odeslat".

Nahoru Odpovědět  +1 31.5.2013 10:03
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
b.prokop
Člen
Avatar
Odpovídá na Kit
b.prokop:

to je pravda neni tam , ale zkopíroval jsem celý obsah okna s mail formem tak co dál

 
Nahoru Odpovědět 31.5.2013 21:12
Avatar
b.prokop
Člen
Avatar
Odpovídá na Kit
b.prokop:

tohle jsem z kopíroval to mi vygenerovalo <!-- DEVBOOK MAILFORM -->
<iframe frameborder="0" scrolling="no" width="500px" height="160px"
src="http://w­ww.itnetwork.cz/ser­vice/mail_for­m.php?hash=b2­df997014e45e9c3bd0d9d5bf­589f4f">
</iframe>
<!-- DEVBOOK MAILFORM KONEC -->

 
Nahoru Odpovědět 31.5.2013 21:18
Avatar
Odpovídá na b.prokop
Michal Žůrek (misaz):

napiš si takovou blbůstku sám, to co si poslal neexistuje.

Nahoru Odpovědět 31.5.2013 21:36
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na b.prokop
Kit:

S iframe jsem nikdy nedělal.

Nahoru Odpovědět 1.6.2013 9:02
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na b.prokop
Kit:

Aha na té adrese najdeš hotový formulář. Stačí stáhnout.

Nahoru Odpovědět 1.6.2013 9:16
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Kit
matesax:

Nač tlačítko?

 
Nahoru Odpovědět 1.6.2013 9:26
Avatar
b.prokop
Člen
Avatar
 
Nahoru Odpovědět 1.6.2013 10:14
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na b.prokop
matesax:

To nemyslíš vážně... :)

src="http://www.itnetwork.cz/service/mail_form.php?hash=b2df997014e45e9c3bd0d9d5bf589f4f"
 
Nahoru Odpovědět 1.6.2013 10:15
Avatar
b.prokop
Člen
Avatar
Odpovídá na matesax
b.prokop:

dobrá otázka, ale mně nic nevyřešila. Aby se dal formulář odeslat

 
Nahoru Odpovědět 1.6.2013 10:15
Avatar
b.prokop
Člen
Avatar
Odpovídá na matesax
b.prokop:

Tom jsem použil generátor na těhle stánkách jak funguje zato já nemůžu

 
Nahoru Odpovědět 1.6.2013 10:17
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na b.prokop
matesax:

Řeší - HTML5 odešle formulář po odentrování v input elementu...

 
Nahoru Odpovědět 1.6.2013 10:37
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na b.prokop
David Čápka:

Pošli nám odkaz na tvé stránky, možná je rám moc nízký a proto tlačítko není vidět.

Nahoru Odpovědět 1.6.2013 11:37
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
b.prokop
Člen
Avatar
b.prokop:

už jsem to vyřešil to okono je malé výška je height="160px" ale musí být height="260px"

 
Nahoru Odpovědět 2.6.2013 10:43
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 15 zpráv z 15.