Avatar
Miroo
Člen
Avatar
Miroo:

Dobrý deň, nedá sa náhodou nejako stylovať mailfrom z tadeto ? alebo po prípade neviete ako odoslať email z PHP lebo fukcie mail a mailto mi nefungujú.

Odpovědět 27.4.2016 21:11
while(nosucces){tryagain(); If(dead)break;}
Avatar
Tomáš123
Člen
Avatar
Odpovídá na Miroo
Tomáš123:

Máš aj nejaký nefunkčný kód? Mailto nie je funkcia jazyka PHP.

Nahoru Odpovědět 27.4.2016 21:44
Keby nebolo Internetu Exploreru, nebolo by dnešného internetu.
Avatar
Jakub Klindera:

Zkus se podívat na něco tady

 
Nahoru Odpovědět 30.4.2016 17:37
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.