Diskuze: Paypal

HTML a CSS HTML a CSS Paypal American English version English version

Avatar
Neaktivní uživatel:

Zdravim ,

Nemohli by ste urobit malu ukazku ako implementovat paypal do stranky? Dakujem .

Odpovědět 21.5.2013 19:00
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
David Čápka:

Vezmeš jejich kód a zkopíruješ ho, není na tom nic k vysvětlování.

Nahoru Odpovědět  +1 21.5.2013 20:39
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
Daniel Vítek
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
Daniel Vítek:

Navíc to patří do sekce HTML, s PHP to nemá nic společného... Přesouvám...

 
Nahoru Odpovědět 21.5.2013 20:42
Avatar
Daniel Vítek
Tým ITnetwork
Avatar
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Daniel Vítek
David Čápka:

Teď jsem to přesunul a OK. Podle adresy nepřesouváš vlákno, ale příspěvky. A také tam máš kotvu komentuj, asi proto to skript nepochopil.

Editováno 21.5.2013 20:47
Nahoru Odpovědět 21.5.2013 20:47
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
Odpovídá na David Čápka
Neaktivní uživatel:

Jo skopirovat vy kadzej, ja se chci neco naucit proto sem zadal o tutorial, a kopiraci sem skusal no zial bez pozitivnych vysledkov. Ide mi hlavne o bezpecnost kodu a ako zistit ak bola platba uspesna kolko sa realne aj pripisalo (dnes som skusal na inych strankach , debugoval som ich requesty kde som kupoval premium ucet ktory mal stat 5usd no po zmeneni parametrov pocas presmerovania na paypal som ho mal za 0.01 usd ) a to sa chcem naucit ako kontrolvat a realizovat platbu. Dakujem za kazdu pomoc.

Nahoru Odpovědět 21.5.2013 21:33
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
David Čápka:

Tak ještě jednou, Paypal ti dá HTML kód, který zkopíruješ na svůj web. Jestli se chceš něco naučit, tak si projdi zdejší HTML tutoriály, ale tento kód se prostě jen kopíruje, protože musí být stejný, co Paypal vygeneruje. Není tu co vymýšlet. Pokud neumíš zkopírovat kód do své stránky, tak tě opět odkáži na HTML tutoriály.

Nahoru Odpovědět 22.5.2013 9:22
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
Neaktivní uživatel:

ano skopirujem budem tam aj pevna hodnota , ak uzivatel ptm klikne na tlacitko kupit presmeruje ho to na paypal ale co ak uzivatel zastavy request na paypal a zmeni sumu na zaplatenie? co potom? ako si overim ci bola zaplatena taka ako mala byt? na to som zatial riesenie nenasiel preto som to posuval do php lebo myslim si ze riesenie bude tam

Nahoru Odpovědět 22.5.2013 13:18
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
David Čápka:

To není tak jednoduché, musíš použít API v PHP: http://webtrh.cz/…aypal-reseni

Nahoru Odpovědět 22.5.2013 13:24
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
Kit:

To si přece ověříš u PayPalu, ne? Mělo by ti přijít nějaké avízo o platbě. Neznám to, ale snaha o nějaké vlastní řešení přes PHP může být spíš škodlivá, než užitečná.

Nahoru Odpovědět 22.5.2013 13:25
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Neaktivní uživatel:

a ked chcem automaticke platby aby som sa oto nemusel starat? Musi nato nieco existovat , len skoda ze na slovensku nefuguje DoDirectPayment ten by to vyriesil.

Editováno 22.5.2013 13:27
Nahoru Odpovědět 22.5.2013 13:25
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Kit
David Čápka:

Paypal mu to pošle postem a na to pak může reagovat. Záleží na co to chce, pokud chce třeba platit přes eshop, tak to jinak než přes PHP neudělá. Předpokládám, že je to zase něco jako Minecraft server.

Nahoru Odpovědět 22.5.2013 13:31
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 12 zpráv z 12.