Avatar
jeremy.cz
Člen
Avatar
jeremy.cz:

Dobrý den,
Příšlo mi upozornění od http://java.tatousek.cz přestane fungovat Váš formulář - FormMail a bude už od 1.5.2016 je služba FormMail zpoplatněna částkou 300 Kč / rok / web.Jsem s toho zklaman. Tak jsem to zkusil udělat sám jelikož nefunguje FormMail kdyby zrušil FORM action="http://j­ava.tatousek.cz/scrip­ts/free/form_ma­il.asp" method="post">­.Jestli někdo ví a budu rád když mi poradi zkoušel jsem vyhledat na google FormMail jelikož je cizi odkazy a nerozumim tomu. tento formulář mi poradil kamoš jenže dlouho neozval.Děkuji za pomoc.


<FORM action="http://j­ava.tatousek.cz/scrip­ts/free/form_ma­il.asp" method="post">
<INPUT type=hidden value=heslo.ak­ty@jeremyxp.cz name=prijemce_e­mail>
<INPUT type=hidden value="Registrace Akty" name=predmet>
<INPUT type=hidden value=http://je­remyxp.cz/login/in­dex.htm name=url>
<INPUT type=hidden value=ano name=technicke_in­formace>
<INPUT type=hidden value=ano name=hlavicka>
<INPUT type=hidden value="Jiný email" name=polozka01_na­zev>
<INPUT type=hidden value=Stat name=polozka02_na­zev>
<INPUT type=hidden value="Rok narozeni" name=polozka03_na­zev>
<DIV align=center>
<FORM action="http://j­ava.tatousek.cz/scrip­ts/free/form_ma­il.asp" method="post">
<INPUT type=hidden value=heslo.ak­ty@jeremyxp.cz name=prijemce_e­mail>
<INPUT type=hidden value="Registrace Akty" name=predmet>
<INPUT type=hidden value=http://je­remyxp.cz/login/in­dex.htm name=url>
<INPUT type=hidden value=ano name=technicke_in­formace>
<INPUT type=hidden value=ano name=hlavicka>
<INPUT type=hidden value="Jiný email" name=polozka01_na­zev>
<INPUT type=hidden value=Stat name=polozka02_na­zev>
<INPUT type=hidden value="Rok narozeni" name=polozka03_na­zev>
<DIV align=center>

<CENTER>
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=520 border=1 height="195" id="table4">
<TBODY>
<TR>
<TD width=520 height="193">
<DIV align=center>
<CENTER>
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=5 width="551" bgColor=#e9e9e9
border=0 id="table5" height="266"><font SIZE="1">
<tr>
<TD align=right>
<FONT face="Comic Sans MS" style="font-size: 10pt">Jméno nebo Nick:</FONT></TD>
<TD height="34"><INPUT size=35 class="required" name=odesilatel_jme­no></TD></tr>
<tr>
<TD align=right>
<FONT face="Comic Sans MS"
size=2>E-mail :</FONT></TD>
<TD height="34"><INPUT size=35 class="required" name=odesilatel_e­mail></TD></tr>
<tr>
<TD align=right>
<font face="Comic Sans MS" size="2">Náhradní E-mail :</font></TD>
<TD height="34"><INPUT size=35 class="required" name=polozka01_te­lo></TD></tr>
<tr>
<TD align=right>
<FONT face="Comic Sans MS"
size=2>Stát:</­FONT></TD>
<TD height="33">
<INPUT style="WIDTH: 100px; HEIGHT: 22px" size=35 class="required" name=polozka02_te­lo> </TD></tr>
<tr>
<TD align=right>
<FONT face="Comic Sans MS"
size=2>Rok narození :</FONT></TD>
<TD height="35"><INPUT size=10 class="required" name=polozka03_te­lo> <span class="textsty­le2"><span style="font-weight: 400"><font face="Comic Sans MS" size="2" color="#FF0000­">Musíte mít více než 18 let,</font></span></s­pan><font SIZE="1"><FONT
color=#ff0000 size=2 face="Comic Sans MS">uvádět ročník ! </FONT></font>
<FONT
color=#ff0000 face="Comic Sans MS">*</FONT></TD></tr>
<tr>
<TD align=middle colSpan=2 height="40">
<INPUT type=submit value=Odeslat style="font-family: Comic Sans MS; color: #FF0000; font-weight: bold">
</TD></tr>
<tr>
<td width="170">
</td>
<td height="10" width="361">
</td>
</tr>
</TABLE></CEN­TER></DIV></TD></TR></TB­ODY></TABLE></CEN­TER></DIV></FOR­M>

Odpovědět  -2 20. dubna 15:59
MY CO ŠPATNĚ SLYŠÍME,TAK MÁME VĚTŠINOU PROBLÉM POZNAT IRONII...... .
Avatar
jeremy.cz
Člen
Avatar
jeremy.cz:

Ještě jednu věc jsem zapoměl napsat a rád bych věděl nač to je wforms.js jestli to má souvislost na formuláře Form Mail viz http://jeremyxp.cz/wforms.js

Editováno 20. dubna 16:44
Nahoru Odpovědět 20. dubna 16:42
MY CO ŠPATNĚ SLYŠÍME,TAK MÁME VĚTŠINOU PROBLÉM POZNAT IRONII...... .
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na jeremy.cz
David Čápka:

Dotaz je špatně zadaný, kód není naformátovaný, není položena žádná otázka. To je také důvod, proč tu nemáš žádnou odpověď. Není kvůli tomu třeba psát ještě na Facebook :) Mailformy tu samozřejmě máme a zcela zdarma, stačí hledat - http://www.itnetwork.cz/…s-web-zdarma

Nahoru Odpovědět  +5 21. dubna 8:32
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
jeremy.cz
Člen
Avatar
jeremy.cz:

Dobrý den p.Čápek, nerozumím tomu ..Dotaz je špatně zadaný, kód není naformátovaný, není položena žádná otázka. ... Pokusím se ještě jednou vložit ale nechci platit u Tatouška 300 kč ročně chtěl jsem mit vlastní formulář jenže nevím jak napsat ASP nebo PHP jak to psal pan tatoušek :Samotné HTML Vám nikdy email neodešle, vždy to musí být ve spolupráci s nějakým aktivním skriptovacím jazykem, který má přístup k prostředkům serveru, tj. PHP, ASP, .NET. ...
Já mam webhosting pipni.cz a podporuje ASP a PHP jenomže musí něco...psali mi webhostingu pipni.cz Pak budete napriklad volat http://jeremyxp.cz/poslat.php . Ale skript Vam musi nekdo vytvorit podle soucasneho. Já je mám http://jeremyxp.cz/…ormular2.htm a chci to zrušit <FORM action="http://j­ava.tatousek.cz/scrip­ts/free/form_ma­il.asp" method="post"> pokud se nepletu a zajimalo by mě zda to vztahuje toto formuláře Form Mail viz http://jeremyxp.cz/wforms.js
Co jste mi dal odkaz http://www.itnetwork.cz/…s-web-zdarma píše:.... Nemáš žádné mailformy. ... či je prazdný :-(
Pokud jsem špatně vložil kodový zdroj vím je tam chyba a opravuji to :

<FORM action="http://java.tatousek.cz/scripts/free/form_mail.asp" method="post">
<INPUT type=hidden value=heslo.akty@jeremyxp.cz name=prijemce_email>
<INPUT type=hidden value="Registrace Akty" name=predmet>
<INPUT type=hidden value=http://jeremyxp.cz/login/index.htm name=url>
<INPUT type=hidden value=ano name=technicke_informace>
<INPUT type=hidden value=ano name=hlavicka>
<INPUT type=hidden value="Jiný email" name=polozka01_nazev>
<INPUT type=hidden value=Stat name=polozka02_nazev>
<INPUT type=hidden value="Rok narozeni" name=polozka03_nazev>
<DIV align=center>

<CENTER>
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=520 border=1 height="195" id="table4">
<TBODY>
<TR>
<TD width=520 height="193">
<DIV align=center>
<CENTER>
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=5 width="551" bgColor=#e9e9e9
border=0 id="table5" height="266"><font SIZE="1">
<tr>
<TD align=right>
<FONT face="Comic Sans MS" style="font-size: 10pt">Jméno nebo Nick:</FONT></TD>
<TD height="34"><INPUT size=35 class="required" name=odesilatel_jmeno></TD></tr>
<tr>
<TD align=right>
<FONT face="Comic Sans MS"
size=2>E-mail :</FONT></TD>
<TD height="34"><INPUT size=35 class="required" name=odesilatel_email></TD></tr>
<tr>
<TD align=right>
<font face="Comic Sans MS" size="2">Náhradní E-mail :</font></TD>
<TD height="34"><INPUT size=35 class="required" name=polozka01_telo></TD></tr>
<tr>
<TD align=right>
<FONT face="Comic Sans MS"
size=2>Stát:</FONT></TD>
<TD height="33">
<INPUT style="WIDTH: 100px; HEIGHT: 22px" size=35 class="required" name=polozka02_telo> </TD></tr>
<tr>
<TD align=right>
<FONT face="Comic Sans MS"
size=2>Rok narození :</FONT></TD>
<TD height="35"><INPUT size=10 class="required" name=polozka03_telo> <span class="textstyle2"><span style="font-weight: 400"><font face="Comic Sans MS" size="2" color="#FF0000">Musíte mít více než 18 let,</font></span></span><font SIZE="1"><FONT
color=#ff0000 size=2 face="Comic Sans MS">uvádět ročník ! </FONT></font>
<FONT
color=#ff0000 face="Comic Sans MS">*</FONT></TD></tr>
<tr>
<TD align=middle colSpan=2 height="40">
<INPUT type=submit value=Odeslat style="font-family: Comic Sans MS; color: #FF0000; font-weight: bold">
</TD></tr>
<tr>
<td width="170">
</td>
<td height="10" width="361">
</td>
</tr>
</TABLE></CENTER></DIV></TD></TR></TBODY></TABLE></CENTER></DIV></FORM>
Nahoru Odpovědět 21. dubna 13:30
MY CO ŠPATNĚ SLYŠÍME,TAK MÁME VĚTŠINOU PROBLÉM POZNAT IRONII...... .
Avatar
jeremy.cz
Člen
Avatar
Odpovídá na David Čápka
jeremy.cz:

Co se tyče odkazu http://www.itnetwork.cz/…s-web-zdarma jsme kliknul vytvořit jelikož to není ono chtěl jsem co mám já http://jeremyxp.cz/…ormular2.htm co je tabulka jenom musím pozměnit odeslání a to pravě nevím jak .....jak to mi psali Tatušek a pipni.cz scriptu PHP nebo ASP... :-(

Nahoru Odpovědět 21. dubna 13:35
MY CO ŠPATNĚ SLYŠÍME,TAK MÁME VĚTŠINOU PROBLÉM POZNAT IRONII...... .
Avatar
jeremy.cz
Člen
Avatar
Odpovídá na David Čápka
jeremy.cz:

Jestli to mam dělat takto ASP nebo PHP

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
        <title>Java Script Library - FormMail</title>
        <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250" />
        <meta http-equiv="Content-Language" content="cs" />
        <style type="text/css">
        <!--
        body {
                font: 11px Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif;
        }
        input {
                width: 100px;
        }
        .chyba {
                background-color: #f4f4f4;
                border: 3px double red;
                font-weight: bold;
                padding: 10px;
        }
        -->
        </style>
</head>
<body>
<div class="chyba">CHYBA: Neplatná emailová adresa odesílatele!</div>
<p><input type="button" value="Zpět" onclick="location.href='http://jeremyxp.cz/login/registrace/formular2.htm';" /></p>
</body>
</html>

potom HTM

<FORM action="http://java.tatousek.cz/scripts/free/form_mail.asp" method="post">
<INPUT type=hidden value=heslo.akty@jeremyxp.cz name=prijemce_email>
<INPUT type=hidden value="Registrace Akty" name=predmet>
<INPUT type=hidden value=http://jeremyxp.cz/login/index.htm name=url>
<INPUT type=hidden value=ano name=technicke_informace>
<INPUT type=hidden value=ano name=hlavicka>
<INPUT type=hidden value="Jiný email" name=polozka_01_nazev>
<INPUT type=hidden value=Stat name=polozka_02_nazev>
<INPUT type=hidden value="Rok narozeni" name=polozka_03_nazev>
<DIV align=center>

<CENTER>
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=520 border=1 height="195" id="table4">
  <TBODY>
  <TR>
    <TD width=520 height="193">
      <DIV align=center>
      <CENTER>
      <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=5 width="551" bgColor=#e9e9e9
        border=0 id="table5" height="266"><font SIZE="1">
        <tr>
          <TD align=right>
          <FONT face="Comic Sans MS" style="font-size: 10pt">Jméno nebo Nick:</FONT></TD>
          <TD height="34"><INPUT size=35 class="required" name=odesilatel_jmeno></TD></tr>
        <tr>
          <TD align=right>
          <FONT face="Comic Sans MS"
            size=2>E-mail :</FONT></TD>
          <TD height="34"><INPUT size=35 class="required" name=odesilatel_email></TD></tr>
        <tr>
          <TD align=right>
          <font face="Comic Sans MS" size="2">Náhradní E-mail :</font></TD>
          <TD height="34"><INPUT size=35 class="required" name=polozka_01_telo></TD></tr>
        <tr>
          <TD align=right>
          <FONT face="Comic Sans MS"
            size=2>Stát:</FONT></TD>
          <TD height="33">
          <INPUT style="WIDTH: 100px; HEIGHT: 22px" size=35 class="required" name=polozka_02_telo>&nbsp;</TD></tr>
        <tr>
          <TD align=right>
          <FONT face="Comic Sans MS"
            size=2>Rok narození :</FONT></TD>
          <TD height="35"><INPUT size=10 class="required" name=polozka_03_telo>&nbsp;<span class="textstyle2"><span style="font-weight: 400"><font face="Comic Sans MS" size="2" color="#FF0000">Musíte mít více než 18 let,</font></span></span><font SIZE="1"><FONT
            color=#ff0000 size=2 face="Comic Sans MS">uvádět ročník ! </FONT></font>
          <FONT
            color=#ff0000 face="Comic Sans MS">*</FONT></TD></tr>
        <tr>
          <TD align=middle colSpan=2 height="40">
            <INPUT type=submit value=Odeslat style="font-family: Comic Sans MS; color: #FF0000; font-weight: bold">
          </TD></tr>
        <tr>
             <td width="170">
             </td>
             <td height="10" width="361">
             </td>
        </tr>
      </TABLE></CENTER></DIV></TD></TR></TBODY></TABLE></CENTER></DIV></FORM>
Nahoru Odpovědět 22. dubna 12:51
MY CO ŠPATNĚ SLYŠÍME,TAK MÁME VĚTŠINOU PROBLÉM POZNAT IRONII...... .
Avatar
jeremy.cz
Člen
Avatar
jeremy.cz:

OPRAVA u HTM

<FORM action="http://jeremyxp.cz/login/form_mail.asp" method="post">
<INPUT type=hidden value=heslo.akty@jeremyxp.cz name=prijemce_email>
<INPUT type=hidden value="Registrace Akty" name=predmet>
<INPUT type=hidden value=http://jeremyxp.cz/login/index.htm name=url>
<INPUT type=hidden value=ano name=technicke_informace>
<INPUT type=hidden value=ano name=hlavicka>
<INPUT type=hidden value="Jiný email" name=polozka_01_nazev>
<INPUT type=hidden value=Stat name=polozka_02_nazev>
<INPUT type=hidden value="Rok narozeni" name=polozka_03_nazev>
<DIV align=center>

<CENTER>
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=520 border=1 height="195" id="table4">
  <TBODY>
  <TR>
    <TD width=520 height="193">
      <DIV align=center>
      <CENTER>
      <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=5 width="551" bgColor=#e9e9e9
        border=0 id="table5" height="266"><font SIZE="1">
        <tr>
          <TD align=right>
          <FONT face="Comic Sans MS" style="font-size: 10pt">Jméno nebo Nick:</FONT></TD>
          <TD height="34"><INPUT size=35 class="required" name=odesilatel_jmeno></TD></tr>
        <tr>
          <TD align=right>
          <FONT face="Comic Sans MS"
            size=2>E-mail :</FONT></TD>
          <TD height="34"><INPUT size=35 class="required" name=odesilatel_email></TD></tr>
        <tr>
          <TD align=right>
          <font face="Comic Sans MS" size="2">Náhradní E-mail :</font></TD>
          <TD height="34"><INPUT size=35 class="required" name=polozka_01_telo></TD></tr>
        <tr>
          <TD align=right>
          <FONT face="Comic Sans MS"
            size=2>Stát:</FONT></TD>
          <TD height="33">
          <INPUT style="WIDTH: 100px; HEIGHT: 22px" size=35 class="required" name=polozka_02_telo>&nbsp;</TD></tr>
        <tr>
          <TD align=right>
          <FONT face="Comic Sans MS"
            size=2>Rok narození :</FONT></TD>
          <TD height="35"><INPUT size=10 class="required" name=polozka_03_telo>&nbsp;<span class="textstyle2"><span style="font-weight: 400"><font face="Comic Sans MS" size="2" color="#FF0000">Musíte mít více než 18 let,</font></span></span><font SIZE="1"><FONT
            color=#ff0000 size=2 face="Comic Sans MS">uvádět ročník ! </FONT></font>
          <FONT
            color=#ff0000 face="Comic Sans MS">*</FONT></TD></tr>
        <tr>
          <TD align=middle colSpan=2 height="40">
            <INPUT type=submit value=Odeslat style="font-family: Comic Sans MS; color: #FF0000; font-weight: bold">
          </TD></tr>
        <tr>
             <td width="170">
             </td>
             <td height="10" width="361">
             </td>
        </tr>
      </TABLE></CENTER></DIV></TD></TR></TBODY></TABLE></CENTER></DIV></FORM>
Nahoru Odpovědět 22. dubna 13:07
MY CO ŠPATNĚ SLYŠÍME,TAK MÁME VĚTŠINOU PROBLÉM POZNAT IRONII...... .
Avatar
BlugW
Redaktor
Avatar
Nahoru Odpovědět 22. dubna 13:24
Pořiď si mac na www.appletrh.cz. Novinky a zajímavosti ze světa Apple na https://www.applemagazin.eu
Avatar
jeremy.cz
Člen
Avatar
Odpovídá na BlugW
jeremy.cz:

Děkuji to jsem také dival. Chtěl jsem toto http://jeremyxp.cz/…ormular2.htm to je můj a chci to nechat tabulku ale musím něco vyvolat jak mi psali pipni.cz Dobry den,
na webhostingu podporujeme php skripty, ale musite ho nahrat vytvoreny na ftp. Pak budete napriklad volat http://jeremyxp.cz/poslat.php . Ale skript Vam musi nekdo vytvorit podle soucasneho. jak mám spravně udělat zdroj PHP nebo ASP jestli to má být takto:

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
        <title>Java Script Library - FormMail</title>
        <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250" />
        <meta http-equiv="Content-Language" content="cs" />
        <style type="text/css">
        <!--
        body {
                font: 11px Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif;
        }
        input {
                width: 100px;
        }
        .chyba {
                background-color: #f4f4f4;
                border: 3px double red;
                font-weight: bold;
                padding: 10px;
        }
        -->
        </style>
</head>
<body>
<div class="chyba">CHYBA: Neplatná emailová adresa odesílatele!</div>
<p><input type="button" value="Zpět" onclick="location.href='http://jeremyxp.cz/login/registrace/formular2.htm';" /></p>
</body>
</html>

jednu věco prosím odpovidejte mi co to je toto: http://jeremyxp.cz/wforms.js které mam nahranou na ftp a zda má to souvislost na formulař ? děkuji :-(

Nahoru Odpovědět 22. dubna 14:19
MY CO ŠPATNĚ SLYŠÍME,TAK MÁME VĚTŠINOU PROBLÉM POZNAT IRONII...... .
Avatar
BlugW
Redaktor
Avatar
Odpovídá na jeremy.cz
BlugW:

Však ano, z pipni odpověděli, že podporují php a že je potřeba vytvořit(napsat) php script na odesílání emailu.

Na tom odkazu co jsem poslal, je kompletní tutoriál, jak na to.

Editováno 22. dubna 14:33
Nahoru Odpovědět  +1 22. dubna 14:33
Pořiď si mac na www.appletrh.cz. Novinky a zajímavosti ze světa Apple na https://www.applemagazin.eu
Avatar
jeremy.cz
Člen
Avatar
Odpovídá na BlugW
jeremy.cz:

Ano to jsem dival jenže nevim který to je script a PHP moc neumím akorat umim zkopirovat a vložit do txt a pak přejmenovat formmail.asp nebo formmail.php a pak nahraju na FTP ale nevim jak to udělat script jestli někdo pomůže? předem děkuji

Nahoru Odpovědět 22. dubna 14:40
MY CO ŠPATNĚ SLYŠÍME,TAK MÁME VĚTŠINOU PROBLÉM POZNAT IRONII...... .
Avatar
jeremy.cz
Člen
Avatar
jeremy.cz:

ani nevim zda jste koukali na můj odkaz můj formůlař http://jeremyxp.cz/…ormular2.htm
pro jistotu vám posílam vše co je formulář co jsme Vám dal odkaz ...formular2.htm jestli mužete na to mrknout je zabalení do winraru http://jeremyxp.cz/formular.rar
děkuji :-(

Nahoru Odpovědět 22. dubna 14:49
MY CO ŠPATNĚ SLYŠÍME,TAK MÁME VĚTŠINOU PROBLÉM POZNAT IRONII...... .
Avatar
petr.jouza
Člen
Avatar
petr.jouza:

Ahoj,
úplně v tobě vidím mě, když jsem se učil web stránky. Nejdříve obyčejné HTML a používal jsem mail formulář od blueboard. Ten se mi pak nelíbil a chtěl jsem svůj. Dalo mi to hodně lámání hlavou a dnes používám funkční skript, který umí překódovat i češtinu (hostuji u WEDOSu - tam mi funguje, jinde bude třeba potřeba trochu úprava).

Nechci ti tu psát celý tutoriál, ale pár rad jak na to: (bez alespoň základní znalosti to dohromady nedáš, jak ti napsal BlugW, koukni na ten tutoriál a pokud nemáš vůbec žádné znalosti, tak třeba i celkově na PHP.)

Hlavně PHP skripty musí být uloženy jako .php
php script musí být otevřen a uzavřen ve značce <?php ?> - případně nějaké modifikace ohledně verze.
pro odesílání emailů se v php používá mail(), kde proměnnými jsou mail($prijemce,$pred­met,$zprava,$hla­vicky)

já to mám udělané tak, že mám vytvořenou funkci:

function odeslatMail ($prijemce,$predmet,$zprava) {
        $hlavicka = 'MIME-Version: 1.0'."\n" ;
        $hlavicka .= 'Content-type: text/html; charset=utf-8'."\n" ;
        $hlavicka .= 'From: INFO <info@domena.cz>'."\n" ;
        mail($prijemce,"=?utf-8?B?".base64_encode($predmet,$zprava,$hlavicka) ;
}

Pak můžu mít třeba mail formulář:

<form method="post">
        Jméno: <input type="text" name="jmeno"><br>
        Příjmení: <input type="text" name="prijmeni"><br>
        Předmět: <input type="text" name="predmet">
        Email: <input type="email" name="email"><br>
        Text zprávy <textarea name="zprava"></textarea>
        <input type="submit" name="odeslat" value="Odeslat">
</form>

A nakonec zajistit odeslání formuláře:

<?php
        if(isset($_POST['odeslat'])) {
                $textZpravy = '<p>Z mého webu domena.cz byl odeslán formulář:</p>' ;
                $textZpravy .= 'Jméno a příjmení: '.$_POST['jmeno'].' '.$_POST['prijmeni'].'<br>' ;
                $textZpravy .= 'Email: '.$_POST['email'].'<br>' ;
                $textZpravy .= 'Text: '.$_POST['zprava'] ;
                odeslatMail ('admin@domena.cz',$_POST['predmet'],$textZpravy) ;
        }
?>

Samozřejmě tu nemám řešené další otázky, jako jsou ověřování zadaných hodnot, nějaký antispam a kompletní formátování formuláře. Tyto věci mají hodně možností a každý formulář pro odeslání emailu je pak specifický.

Tak snad tě to trochu nakopne.

pozn.: co jsem si tak jen všimnul u tvého formuláře, tak ty hidden inputy ti už asi budou k ničemu. To potřeboval asi ten tvůj původní poskytovatel, který měl udělaný php/asp odesílací skript za tebe.

 
Nahoru Odpovědět  +1 4. července 7:43
Avatar
jeremy.cz
Člen
Avatar
Odpovídá na petr.jouza
jeremy.cz:

Děkuji zkusim to, ale jeden kluk Paranormal mi poslal či udělal za mě, nevím zda bude stejné
Ten kluk Paranormal udělal toto php :

<?php

    if(isset($_POST['submit']))
    {
        if(($_POST['odesilatel_jmeno'] != "") &&
           ($_POST['odesilatel_email'] != "") &&
           ($_POST['polozka_01_telo'] != "") &&
           ($_POST['polozka_02_telo'] != "") &&
           ($_POST['polozka_03_telo'] != ""))
        {
            $to = 'jeremy.cz@centrum.cz';

            $subject = 'Registracni formular';

            $headers = 'From: Web';

            $message = '
            Odesilatel: ' . $_POST['odesilatel_jmeno'] . '
            Email: ' . $_POST['odesilatel_email'] . '
            Nahradní email: ' . $_POST['polozka_01_telo'] . '
            Stat: ' . $_POST['polozka_02_telo'] . '
            Rok narození: ' . $_POST['polozka_03_telo'];

            mail($to, $subject, $message, $headers);
            header("Location: http://jeremyxp.cz/login/index.htm");
        }
        else
        {
            ?> <script>alert("Chybně vyplněný formulář, zkuste to prosím znovu.");</script> <?php
        }

    }
?>
**Pak jsme to měl na html:**
<!DOCTYPE html>
<html lang="cs">
<head>
    <meta charset="UTF-8">
    <title>-:Formulář:-</title>
    <link rel="stylesheet" href="bar.css">
</head>
<body>
    <meta http-equiv="Content-Language" content="cs">
<meta name="GENERATOR" content="Microsoft FrontPage 6.0">
<meta name="ProgId" content="FrontPage.Editor.Document">
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">
<LINK href="bar.css" rel=stylesheet><title>-:Formulář:-</title>
</head>
<body background="pozadi.jpg">
<script type="text/javascript" src="wforms.js">
</script>
<div align="center"><DIV class=kod style="width: 727px; height: 638px">
<center>
    <table border="1" cellpadding="0" cellspacing="0" style="border:5px double #FF0000; border-collapse: collapse" bordercolor="#111111" width="78%" id="AutoNumber1" height="179">
      <tr>
        <td width="100%" height="179" bgcolor="#000000">
<P align="center"><u><b><font face="Comic Sans MS" color="#FF0000">! UPOZORNĚNÍ
!</font></b></u></P>
<P align="center"><u>
<font color="#FFFFFF" face="Comic Sans MS" style="font-size: 11pt">Po registraci
přijde heslo do 48 hodin.<br></font></u>
<FONT color=#FFFFFF face="Comic Sans MS">
<font style="font-size: 11pt">Kontrolní email musí být totožný s uvedeným
emailem </font> <b><font style="font-size: 11pt">!</font></b></FONT></P>
<P align="center">
<font style="font-size: 11pt" color="#FFFFFF" face="Comic Sans MS">Tento stránky
<u>Moje Akty je zadara</u> , </font></P>
        </td>
      </tr>
    </table>
    <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" style="border-collapse: collapse" width="78%" id="table1">
      <tr>
        <td width="100%">
        <p align="right">
  <font SIZE="1">
            <b><font color="#FF0000" size="2" face="Comic Sans MS">
            <a href="http://jeremyxp.cz/login/index.htm" target="main">
            <img border="1" src="ico-home.png" align="right" hspace="0" alt="zpět na vstupu" title="zpět na vstupu"></a></font></b></font></td>
      </tr>
    </table>
  <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" style="border-collapse: collapse" width="97%" id="table2" height="402">
    <tr>
      <td width="100%" background="sesit01.png" height="45">
      &nbsp;</td>
    </tr>
    <tr>
      <td width="100%" background="sesit02.png" height="317">
  <font SIZE="1">
      <p align="center"><u>
      <font face="Comic Sans MS" color="#FF0000" style="font-size: 13pt">
      Registrační formulář<br></font></u></font>
      <font face="Comic Sans MS">
      <span style="background-color: #FFFFFF"><u>
      <span style="font-size: 11pt; font-weight: 700">Zde je je formulář na
      získání Hesla Moje Akty</span></u><span style="font-size: 11pt"> </span>
      <font color="#FF0000"><b>!</b></font></span></font><b><font SIZE="1"><font color="#FF0000" size="4">
      *</font><font color="#FF0000" size="2" face="Comic Sans MS">Povinné
      vyplnit !</font></font></b><span style="font-size: 11pt"><br align="center">&nbsp;</span><div align="center">
        <center>
        <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" style="border-collapse: collapse" width="79%" id="table3" height="230">
          <tr>
            <td width="100%" height="230">
<FORM action="" method="post">
<INPUT type=hidden value=jeremy.cz@centrum.cz name=prijemce_email>
<INPUT type=hidden value="Registrace Akty" name=predmet>
<INPUT type=hidden value=http://jeremyxp.cz/login/index.htm name=url>
<INPUT type=hidden value=ano name=technicke_informace>
<INPUT type=hidden value=ano name=hlavicka>
<INPUT type=hidden value="Jiný email" name=polozka_01_nazev>
<INPUT type=hidden value=Stat name=polozka_02_nazev>
<INPUT type=hidden value="Rok narozeni" name=polozka_03_nazev>
<DIV align=center>

<CENTER>
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=520 border=1 height="195" id="table4">
  <TBODY>
  <TR>
    <TD width=520 height="193">
      <DIV align=center>
      <CENTER>
      <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=5 width="551" bgColor=#e9e9e9
        border=0 id="table5" height="266"><font SIZE="1">
        <tr>
          <TD align=right>
          <FONT face="Comic Sans MS" style="font-size: 10pt">Jméno nebo Nick:</FONT></TD>
          <TD height="34"><INPUT size=35 class="required" name=odesilatel_jmeno></TD></tr>
        <tr>
          <TD align=right>
          <FONT face="Comic Sans MS"
            size=2>E-mail :</FONT></TD>
          <TD height="34"><INPUT size=35 class="required" name=odesilatel_email></TD></tr>
        <tr>
          <TD align=right>
          <font face="Comic Sans MS" size="2">Náhradní E-mail :</font></TD>
          <TD height="34"><INPUT size=35 class="required" name=polozka_01_telo></TD></tr>
        <tr>
          <TD align=right>
          <FONT face="Comic Sans MS"
            size=2>Stát:</FONT></TD>
          <TD height="33">
          <INPUT style="WIDTH: 100px; HEIGHT: 22px" size=35 class="required" name=polozka_02_telo>&nbsp;</TD></tr>
        <tr>
          <TD align=right>
          <FONT face="Comic Sans MS"
            size=2>Rok narození :</FONT></TD>
          <TD height="35"><INPUT size=10 class="required" name=polozka_03_telo>&nbsp;<span class="textstyle2"><span style="font-weight: 400"><font face="Comic Sans MS" size="2" color="#FF0000">Musíte mít více než 18 let,</font></span></span><font SIZE="1"><FONT
            color=#ff0000 size=2 face="Comic Sans MS">uvádět ročník ! </FONT></font>
          <FONT
            color=#ff0000 face="Comic Sans MS">*</FONT></TD></tr>
        <tr>
          <TD align=middle colSpan=2 height="40">
            <INPUT name="submit" type=submit value=Odeslat style="font-family: Comic Sans MS; color: #FF0000; font-weight: bold">
          </TD></tr>
        <tr>
             <td width="170">
             </td>
             <td height="10" width="361">
             </td>
        </tr>
      </TABLE></CENTER></DIV></TD></TR></TBODY></TABLE></CENTER></DIV></FORM>
            </td>
          </tr>
        </table>
        </center>
      </div>
      </td>
    </tr>
    <tr>
      <td width="100%" background="sesit03.png" height="12"></td>
    </tr>
  </table>
    </center>
  </div>
  </font>
  </DIV>
</body>
</html>
</body>
</html>

Kdysi sem to měl php script přes tatouška jenže už je placena. Mám webhosting pipni.cz tam není hotový script ale musím udělat sam php. Ale nějak to blbne když dotyčný pošle formulař a da tam falešnou email a proto nemohu blokovat dle IP adres, aby mi neobtěžoval.a už to není jak to bylo dřive od tatouška viz obrázek

Nahoru Odpovědět 4. července 15:40
MY CO ŠPATNĚ SLYŠÍME,TAK MÁME VĚTŠINOU PROBLÉM POZNAT IRONII...... .
Avatar
petr.jouza
Člen
Avatar
Odpovídá na jeremy.cz
petr.jouza:

Ano, udělal to za tebe... ale je tam několik nedostatků k tomu mail formuláři (uživatel dostane akorát zpětnou vazbu o tom, že něco vyplnil špatně a ani neví co, pak tam jsou akorát kontroly, že nějaké pole je prázdné a opět je to vše.) Kvůli těm robotům (špatným emailům) je dobré tam mít alespoň nějakou antispam otázku.

Co se týče toho "divného znaku", tak to je tím, že není v hlavičce té funkce mail zadáno kódování. Kdybys tam měl další české znaky, tak to bude to samé.

Navíc jak jsem psal, tak ty inputy typ hidden máš v tom html zbytečné (Nejsou ani mail formulářem odesílané).

A jestli mohu trochu i k tomu HTML, tak to je také trochu prasečina.
Používáš <!DOCTYPE html>, což je deklarace HTML5... i když ti vše funguje, tak tam používáš už prastaré tagy. Předpokládám, že to ani nepíšeš ty, ale podle hlavičky ti to takhle blbě generuje starý FrontPage. FrontPage už je hodně zastaralý pro vývoj webu. Microsoft udělal pak nový Microsoft Expression Web 4. Ten už také sice není aktualizovaný, ale drží se alespoň nějakých pravidel (sám ho používám).
Pak proč máš v head <meta charset="UTF-8"> a pak najednou v body <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250"> (ono teda tam je to celé nějak spatlané... body tam máš otevřeno 2x a na konci také...). Dokonce tam máš i 2x title a koukám, že ani CSS ti nic neříká...

No nic... jelikož se vidím na mých začátcích ve tvé situaci, tak ti tu stránku zkusím napsat úplně celou vč. mailu.

<?php
if (isset($_POST['odeslat'])) {
        $chyby = array() ;
        if (empty($_POST['jmeno'])) {$chyby[] = 'Pole jméno / nick je prázdné! Zadejte jméno nebo nick.' ;}
        if (!filter_var($_POST['email'],FILTER_VALIDATE_EMAIL)) {$chyby[] = 'Pole email je prázdné nebo má špatný tvar! Zadejte správný email ve tvaru např.: neco@domena.cz' ;}
        if (!empty($_POST['nahradni-email']) && !filter_var($_POST['nahradni-email'],FILTER_VALIDATE_EMAIL)) {$chyby[] = 'Vyplnil/a jste náhradní email, který má špatný tvar! Zadejte správný email ve tvaru např.: neco@domena.cz' ;}
        if (empty($_POST['stat'])) {$chyby[] = 'Pole stát je prázdné! Vyplňte stát.' ;}
        if (empty($_POST['rok-narozeni'])) {$chyby[] = 'Pole rok narození je prázdné! Vyplňte rok narození.' ;}
        if ($_POST['antispam'] != 5) {$chyby[] = 'Chybně jste vyplnil/a antispamovou otázku! Zadejte výsledek 3+2.' ;}
        if (count($chyby) == 0) {
                $prijemce = 'jeremy.cz@centrum.cz' ;
                $predmet = 'Registrační formulář' ;
                $zprava = 'Jméno/nick: '.$_POST['jmeno'].'<br>' ;
                $zprava .= 'E-Mail: '.$_POST['email'].'<br>' ;
                $zprava .= 'Náhradní email: '.$_POST['nahradni-email'].'<br>' ;
                $zprava .= 'Stát: '.$_POST['stat'].'<br>' ;
                $zprava .= 'Rok narození: '.$_POST['rok-narozeni'] ;
                $hlavicka = 'MIME-Version: 1.0'."\n" ;
                $hlavicka .= 'Content-type: text/html; charset=utf-8'."\n" ;
                $hlavicka .= 'From: WEB jeremyxp.cz <web@jeremyxp.cz>'."\n" ;
                mail($prijemce,"=?utf-8?B?".base64_encode($predmet)."?=",$zprava,$hlavicka) ;
                header("Location: http://jeremyxp.cz/login/index.htm") ;
        }
}
?>
<!DOCTYPE html>
<html>
        <head>
                <meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type">
                <meta content="cs" http-equiv="Content-Language">
                <title>-:Formulář:-</title>
                <link href="bar.css" rel=stylesheet>
        </head>
        <body>
<style>
        body {font-family:"Comic Sans MS";background-image:url('pozadi.jpg');margin:2px auto;width: 727px;height: 638px;}
        table {border-collapse:collapse}
        #AutoNumber1 {border:5px double red ;width:78%;height:179px;background-color:black;}
        #table1 {margin:0 auto;width:78%;}
        #table2 {width:97%;height:402px;}
        #table3 {width:79%;height:230px;background-color:lightgray;margin:0 auto;font-size: 10pt;border:1px black solid}
        #table3 tbody th {text-align:right;font-weight:normal;}
        #table3 tfoot td {text-align:center;}
</style>
                <!-- Netuším k čemu ten script tu je, raději jsem ti to tu nechal. -->
                <script type="text/javascript" src="wforms.js"></script>
                <table id="AutoNumber1" style="margin:0 auto">
                        <tr>
                                <td style="text-align:center">
                                        <p style="color:red">! UPOZORNĚNÍ !</p>
                                        <p style="color:white">Po registraci přijde heslo do 48 hodin.</p>
                                        <p style="color:white">Kontrolní email musí být totožný s uvedeným emailem.</p>
                                        <p style="color:white">Tyto stránky <u>Moje Akty je zadara</u>.</p>
                                </td>
                        </tr>
                </table>

                <table id="table1">
                        <tr>
                                <td style="text-align:right">
                                        <a href="http://jeremyxp.cz/login/index.htm" title="Zpět na vstup">
                                                <img src="ico-home.png" alt="Zpět na vstup" style="border:1px black solid">
                                        </a>
                                </td>
                        </tr>
                </table>

                <table id="table2">
                        <tr>
                                <td style="background-image:url('sesit01.png');height:45px;width:100%">&nbsp;</td>
                        </tr>
                        <tr>
                                <td style="background-image:url('sesit02.png');width:100%;text-align:center">
                                        <div style="font-size:13pt;color:red">Registrační formulář</div>
                                        <div style="font-size:11pt;font-weight:bold"><u>Zde je je formulář na získání Hesla Moje Akty !</u> <span style="color:red">* Povinné vyplnit !</span></div>
                                </td>
                        </tr>
                        <tr>
                                <td>
                                <?php
                                        if (isset($chyby) && count($chyby) > 0) {
                                                echo '<div style="color:red;text-align:center">' ;
                                                foreach ($chyby as $chyba) {
                                                        echo '<div>'.$chyba.'</div>' ;
                                                }
                                                echo '</div>' ;
                                        }
                                ?>
                                        <form method="post">
                                                <table id="table3">
                                                        <tbody>
                                                                <tr>
                                                                        <th>
                                                                                <label>Jméno nebo Nick:</label>
                                                                        </th>
                                                                        <td>
                                                                                <input type="text" name="jmeno" size="35" required="required"><span style="color:red">*</span>
                                                                        </td>
                                                                </tr>
                                                                <tr>
                                                                        <th>
                                                                                <label>E-Mail:</label>
                                                                        </th>
                                                                        <td>
                                                                                <input type="email" name="email" size="35" required="required"><span style="color:red">*</span>
                                                                        </td>
                                                                </tr>
                                                                <tr>
                                                                        <th>
                                                                                <label>Náhradní email:</label>
                                                                        </th>
                                                                        <td>
                                                                                <input type="email" name="nahradni-email" size="35">
                                                                        </td>
                                                                </tr>
                                                                <tr>
                                                                        <th>
                                                                                <label>Stát:</label>
                                                                        </th>
                                                                        <td>
                                                                                <input type="text" name="stat" size="15" required="required"><span style="color:red">*</span>
                                                                        </td>
                                                                </tr>
                                                                <tr>
                                                                        <th>
                                                                                <label>Rok narození:</label>
                                                                        </th>
                                                                        <td>
                                                                                <input type="number" name="rok-narozeni" size="15" required="required"><span style="color:red">* Musí Vám být více než 18let, uveďte ročník !</span>
                                                                        </td>
                                                                </tr>
                                                                <tr>
                                                                        <th>
                                                                                <label>Kolik je 3+2?:</label>
                                                                        </th>
                                                                        <td>
                                                                                <input type="text" name="antispam" size="10" required="required"><span style="color:red">*</span>
                                                                        </td>
                                                                </tr>
                                                        </tbody>
                                                        <tfoot>
                                                                <tr>
                                                                        <td colspan="2">
                                                                                <button type="submit" name="odeslat" style="color:red">Odeslat</button>
                                                                        </td>
                                                                </tr>
                                                        </tfoot>
                                                </table>
                                        </form>
                                </td>
                        </tr>
                </table>
        </body>
</html>

Snažil jsem se zachovat vše co jsi tam měl (včetně tabulkového layoutu a definovaných IDček na nějaké externí styly - pokud je tam vůbec máš). Možná to bude chtít nějaké drobné úpravy vzhledu, ale jinak to celkem jde.

Pokud bys měl ještě nějaké problémy s tím mým kódem, tak dej vědět, popřípadě ti to poupravím nebo poradím co upravit (doplnil jsem ti tam i tu antispamovou otázku, roboti by ti neměli posílat emaily). Jistě i tak na tom formuláři by se dalo dále něco vylepšovat (jako aby formulář při zadání špatných dat ty data nezapomněl atd...) Dělal jsem to narychlo a docela jsem tápal v tom tvém kódu. Je fakt hodně ošklivý.

Ono i ten tabulkový layout není úplně to pravé ořechové, ale do toho jsem ti nechtěl zasahovat kvůli těm externím stylům.

Připomínám, že ten soubor musí být uložen jako .php např.: formular2.php

Petr

 
Nahoru Odpovědět  +1 5. července 10:06
Avatar
Tomáš123
Člen
Avatar
Odpovídá na petr.jouza
Tomáš123:

Používáš <!DOCTYPE html>, což je deklarace HTML5...

To s tým nesúvisí. Uvedením doctypu, akéhokoľvek valídneho tvaru, sa prehliadače prepnú do štandardného vykresľovacieho režimu. Bez tohoto riadku sa stránka vykreslí v spätne kompatibilnom režime konkrétneho prehliadača. Nie je väčšou chybou používať naraz skrátené doctype a v HTML5 zavrhnuté značky či atribúty, lebo tvar doctype nikdy medzi verziami jazyka neprepínal.

Nahoru Odpovědět  ±0 5. července 10:36
Keby nebolo Internetu Exploreru, nebolo by dnešného internetu.
Avatar
jeremy.cz
Člen
Avatar
Odpovídá na petr.jouza
jeremy.cz:

Děkuji a to už mám zkopirovat co jste mi napsal kód a dat do txt a přejmenovat na formular2.php ? Jinak mám Frontpage jelikož je to jednodušší zkoušel jsem i publisher, ale je to pro mě trochu složité pak některé programy jsou cizi jazyk pokud si dobře pamatuji.
Jestli můžeš mrknout či poopravit
https://uloz.to/…formular-rar
jinak vypada takto formulař
Já se ještě mrknu program Microsoft Expression Web 4 .
Co se tyče CSS něco umím, ale podle toho jak má dotyčný udělané web stránky,tak se na to mrknu Zobrazení zdrojový kód stránky nebo uložím web stranky na plochu a pustím přes Frontpage a podívam se jak to dělal a občas půjčím kód či CSS také php nebo na netu co maji hotové. Nejsem profik znažil jsem se, ale nevim kde mám přesně napsat, nevim jak bych to tady vysvětlil. Abych já pochopil kde mam napsat třeba udělam tady přiklad:

<?php

if(isset($_POST['submit']))
{
if
{
$to = 'ZDE ZADEJ TVŮJ EMAIL';

$subject = 'PŘEDMĚT';

$headers = 'From: Web';

$message = '
Odesilatel: ' . $_POST['odesilatel_jmeno'] . '
Email: ' . $_POST['odesilatel_email'] . '
Nahradní email: ' . $_POST['polozka01_telo'] . '
Stat: ' . $_POST['polozka02_telo'] . '
Rok narození: ' . $_POST['polozka03_telo'];

mail($to, $subject, $message, $headers);
header("Location: TVŮJ ODKAZ ");
}
else
{
?> <script>alert("ZDE TEXT PŘIKLAD: Chybně vyplněný formulář, zkuste to prosím znovu.");</script> <?php
}

}
?>

Také jsem půjčoval knihy o PHP ale mozek nějak moc nebere jedině to mi jde když dotyčny ukaže jak se to děla tak bych 80% rozuměl nebo video jak se dělal PHP nebo kdyby bylo aspoň automatické co sem chtěl a ono samo uděla za mě .... nevim jak bych to vysvětlil.... snad mi rozumíš...

Nahoru Odpovědět 5. července 12:15
MY CO ŠPATNĚ SLYŠÍME,TAK MÁME VĚTŠINOU PROBLÉM POZNAT IRONII...... .
Avatar
jeremy.cz
Člen
Avatar
Odpovídá na Tomáš123
jeremy.cz:

Tomáši Petr.Jouza má chybu ?

Nahoru Odpovědět 5. července 12:18
MY CO ŠPATNĚ SLYŠÍME,TAK MÁME VĚTŠINOU PROBLÉM POZNAT IRONII...... .
Avatar
Richard Závodný:

Prvně si nastuduj pojmy a potom se ptej.

PHP není ASP, jsou to dva odlišné jazyky. Co se týče tvých zdrojových kódů, tak to je prvotřídní (z prominutím) hnus a nevšiml jsem si, že by jsi v těch tvých zdrojácích měl alespoň kousek PHP nebo ASP kódu.

Doporučuji ti se vykašlat na celý Frontpage, ve kterém si to naklikáš a potom stejně nevíš, jak to funguje a akorát potom zmatkuješ a házíš nesmyslné dotazy na fórum, i když jsi schopný si odpověď na tvou otázku vygooglit do půl minuty.

Za další ti doporučuji se naučit česky. Je nesmysl se učit programovací jazyk, když neumíš jazyk "komunikační". Když se nenaučíš komunikovat správně s lidmi tak aby ti bylo rozumět, tak se logicky nenaučíš komunikovat s počítačem, který případné chyby nebude ignorovat a jednoduše provede něco, co neočekáváš, nebo to neprovede vůbec.

Takže ti doporučuji sednout si, vygooglit si nějaký kurz češtiny, naučit se alespoň základy angličtiny a potom můžeš "psát" (v tvém případě spíše klikat) weby.

Editováno 5. července 13:13
 
Nahoru Odpovědět  +1 5. července 13:10
Avatar
jeremy.cz
Člen
Avatar
Odpovídá na Richard Závodný
jeremy.cz:

Za prvé jsem Čech vlastně Moravak a uvědom si, že jsem nedoslýchavý. Kdybys viděl jak píšou nedoslýchavý a neslyšící, to bys dostal šok.Já za to nemohu mou gramatiku, ale hodně čtu knihy a co jsi tu psal, mě to uraží !!! Jinak mi přatele jiného serveru mi rozuměji co píšu a nevysmivaji a vědí že za to nemůžu a setkal pár lidi jak píšou. Tak jsi jdi komunikovat mezi neslyšící a nedoslychavý pak pochopiš. A ještě to bych 4 hodiny opravoval gramatiku aby lidem pochopili.

Za druhé vím o PHP a ASP dival jsem se na netu. FrontPage je jediny program co má češtinu než u Microsoft Expression Web 4 sice tam nebude složité,protože tam není čeština. Jinak agličtinu umím jen slovička, ale ne všechni.

Nechapu proč tu komentuješ o moji gramatiku !!!! Já jsem tu ptal o zdrojaku formulař. Škoda že tu nejde smazat tvoje komentaře pak mam tady zmatek.

Nahoru Odpovědět  -2 5. července 13:36
MY CO ŠPATNĚ SLYŠÍME,TAK MÁME VĚTŠINOU PROBLÉM POZNAT IRONII...... .
Avatar
Odpovídá na jeremy.cz
Richard Závodný:

Já se tě nesnažím urážet, jenom se ti snažím vysvětlit, že když po někom něco chceš, je dobré to napsat srozumitelně (alespoň se vynasnažit). Pokud já vím, tak nedoslýchavost souvisí se sluchem, ne s písemnou/grama­tickou stránkou věci a vnímáním obsahu sdělení. ;)

Co se týče editoru, tak si stáhni alespoň PSPad a piš ten kód rovnou, neklikej ho v nějakém WYSIWYG šuntu.

Ano, psal jsi o tom, že ti nejde zprovoznit formulář, ale psal jsi to tak, že je nemožné pochopit, co vlastně chceš.

 
Nahoru Odpovědět  +2 5. července 13:46
Avatar
jeremy.cz
Člen
Avatar
jeremy.cz:

Má to souvislost gramatikou ani jsi neviděl, co jsme měli ve škole přistroje tak se kukni foto sluchadla je na ho*no protože jak učitelka řekne třeba stovka - stopka ma shodne slova nebo také snad - znat,takže neda se ani rozeznat třeba š,č,ž proto většina neslyšící či nedoslýchavé maji problémy rizenta slova totéž na TV titulky a občas jsou tam chyby slov a ta co píše titulky též nerozeznala slova.....takže má souvislost gramatikou.
PSPad jsem také zkoušel jenže tam není nahled stranky pokud vím a je tam trochu složité .
Tady mi rozuměli lidi když par lidi ozvali a pochopili co sem potřeboval.

Nahoru Odpovědět 5. července 13:57
MY CO ŠPATNĚ SLYŠÍME,TAK MÁME VĚTŠINOU PROBLÉM POZNAT IRONII...... .
Avatar
Odpovídá na jeremy.cz
Richard Závodný:

Omlouvám se, nechci nikoho nějak urážet, jen se snažím poradit. :)

Když už jsme u toho webu, nebude jednoduší si sednout k Wordpressu (nebo jakémukoliv jinému CMS) a udělat ten web v tom? Nehledně na to, že to bude vzhledově přijatelnější, časově méně náročné a na správu ne moc složité.

 
Nahoru Odpovědět  -1 5. července 14:04
Avatar
jeremy.cz
Člen
Avatar
Odpovídá na Richard Závodný
jeremy.cz:

toto neznam Wordpressu dival jsem se na google, mno nic moc ... jak jsem psal o tom FrontPage mě to vyhovuje, ale je podobný Microsoft Expression Web 4 jenže chybí čeština, ale na netu našlo musí nějaký soubor aby program měl češtinu, nevim jak to napsat ...
Já ještě počkam co mi napíše Petr.Jouza bo nevim zda jsme ukončili komentaře...

Nahoru Odpovědět 5. července 14:42
MY CO ŠPATNĚ SLYŠÍME,TAK MÁME VĚTŠINOU PROBLÉM POZNAT IRONII...... .
Avatar
petr.jouza
Člen
Avatar
Odpovídá na jeremy.cz
petr.jouza:

jojo rozumím... mělo by ti stačit vzít celý ten kód co jsem ti tam v 10:06 psal a nahradit to místo toho co máš. Jedná se o kompletní stránku formular.php

Napsal jsem to celé za tebe (kompletní stránku). Měla by vypadat docela stejně a bude ti to posílat emaily, které budou v pořádku.

P.S.: Sice ten Expression Web 4 je jen v angličtině (čeština pro něj není), ale pokud už nějakou dobu děláš s FrontPagem, tak tam je to "skoro" všechno na stejných místech. Já také neumím moc anglicky... jen nějaká slova a trochu dedukce a dám si to dohromady.

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
 
Nahoru Odpovědět 5. července 15:11
Avatar
jeremy.cz
Člen
Avatar
jeremy.cz:

Dobře jenže je tam chyb co jsem si zkopíroval a dal jsem do .TXT pak přejmenoval formular3.php
Od vás je toto formular3.php
Tohle je můj formular2.php
Takže jsou tam chyb jako je hačky a čarky a pak chybí pozadi bilé co mám na formular2.php doufám že mi podaří opravit,,, Horší to bude že nebudu moc vidět IP adres abych mohl blokovat když napíše do emailu sprosté slovo jako je radimjevul@radimjeosel.cz, vim že je to dělane na ASP od jiného serveru, nevím zda jde pro sebe udělat abych viděl IP

A co mám dělat wforms.js na co to je ? to bylo součásti od tatouska

Píšu ostatnim lidem zde:
Co se tyče program Expression Web 4 a musí byt někde na netu čeština, když dotyčny uděla. Něco jako tohle download do češtiny nevim jak to napsat nejsem programator

Nahoru Odpovědět 5. července 15:40
MY CO ŠPATNĚ SLYŠÍME,TAK MÁME VĚTŠINOU PROBLÉM POZNAT IRONII...... .
Avatar
Adam Ježek
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na jeremy.cz
Adam Ježek:

K tvému gramatickému projevu:
Je to psané, tak se nevymlouvej na to, že blbě slyšíš. Mám bratrance, byl na tom podobně, někdy do 6. třídy nosil naslouchátko, teď už je to lepší, ale občas na něj musí člověk zakřičet, aby mu porozuměl. A kromě pochopitelných pětek z diktátu česky umí.

Pokud jsi učitelce nerozuměl vyjmenovaná slova, tak je to přeci jedno, máš učebnici, kde to je napsané. A to platí i u ostatních věcí. A pochybuju, že by si jí toho nerozuměl tolik, abys nic nepochopil. S tím, co tady předvádíš, tě žádná učitelka nemohla nechat projít školou, tak se trochu snaž. Používej prohlížeč, který ti podtrhuje výrazy napsané špatně, zkus si sehnat nějaké (i online) kurzy češtiny, hodně čti,...

Pokud narazím na člověka, který tvrdí, že je mu 39, píše jako žák první třídy a půl hodiny luštim, co se vůbec pokoušel říct, tak se na něj vykašlu. To je na internetu tvrdá realita, se kterou by ses měl smířit, a né se v nás pokoušet vzbudit soucit. Dokud se sebou nezačneš něco dělat, tak tě zdejší komunita tvrdě vypíská, viz. jak dopad pan "javista dělník".

Nahoru Odpovědět  -2 5. července 15:58
Pokud chceš odpovědět, klikni na odpovědět. Pokud chceš vložit zdroják, klikni na vložit zdroják (</>)
Avatar
jeremy.cz
Člen
Avatar
jeremy.cz:

Adame tobě je ti 17.let "1999", ty ani nevíš jak to bylo za socialismu, byli stroje sluchátka viz jestli na to nekoukneš na foto tak je to tvoje chyba a NEVYMLOUVÁM SE, já tu píšu pravdu! Přistroje nebyli dobře slyšet a nebyli kvalitní přístroje a neda se rozeznat slova napřiklad: stopka-stovka snad-znat atd... Já hodně čtu občas pletu slova.Já tu nehodlam 4 hodiny opravovat slova či věty aby lidi pochopili.Ale většína chapou co píšou pokud nerozumíš tak tu nečti.
Mám jednoho kamaráda kamil a má 32.let, který je neslyšící píše také divně gramatiku viz foto přiloze a další kamarád Pepa 38.let také mluví jako holka "mluvim ženským rodem" Tak Adame ty viš NIC, nebyl jsi do společnosti klubu pro NESLYŠÍCÍ A NEDOSLYCHAVÉ. Jestli tvůj bratranec chodil do třidy mezi neslyšící a nedoslýchavé nebo chodil do normalní školy mezi slyšícími? Dnešní doba je jiná než za socialismu. Já také nosím sluchadlo a ho*no slyším,když člověk se mnou mluví tak buď chraptí nebo šišla nebo potichu mluví a když řeknu tomu člověku aby mluvil hlasitěji a pak už radší odchazeji nebo nechtěji se mnou mluvit.Takže nedělej si tady chytraka ani nevíš jak žijou neslyšící a nedoslychavý!!! já se tu neminim hadat stejně jsi hlupak
Adam Ježek

Nahoru Odpovědět  +1 5. července 16:36
MY CO ŠPATNĚ SLYŠÍME,TAK MÁME VĚTŠINOU PROBLÉM POZNAT IRONII...... .
Avatar
jeremy.cz
Člen
Avatar
Odpovídá na Adam Ježek
jeremy.cz:

Jo a Richard Závodný se mi omluvil a přijimam.Tobě omluvu nepřijmu z důvod, dělaš tu chytraka abych byl já za blbce, napřed se rozhlédni mezi neslyšící a nedoslychavé, pak můžeš tady komentovat !!!! jak tu píšeš hned, že já vymlouvám, tak to seš na omylu.Mám lidi a mě chapou jak píšu pokud by nerozuměli tak pokusím se jinak vysvětlit. Pokud ti to nelibí tak nekomentuj nehodlam se rozčílovat a uražet !

Nahoru Odpovědět 5. července 16:44
MY CO ŠPATNĚ SLYŠÍME,TAK MÁME VĚTŠINOU PROBLÉM POZNAT IRONII...... .
Avatar
petr.jouza
Člen
Avatar
Odpovídá na jeremy.cz
petr.jouza:

To je tím, že jsi ten soubor uložil jako txt a pak přejmenoval. Mělo by stačit při ukládání změnit kódování z ANSI na UTF-8, aby tam byla správná znaková sada.

Ten wforms.js už je k ničemu.

Ještě jsem ti ten kód trochu opravil.

Zde je kód:

<?php
if (isset($_POST['odeslat'])) {
        $chyby = array() ;
        $blokovaneEmaily = array('','radimjevul@radimjeosel.cz') ;
        $blokovan = array_search(strtolower($_POST['email']),$blokovaneEmaily) ;
        if (empty($_POST['jmeno'])) {$chyby[] = 'Pole jméno / nick je prázdné! Zadejte jméno nebo nick.' ;}
        if (!filter_var($_POST['email'],FILTER_VALIDATE_EMAIL)) {$chyby[] = 'Pole email je prázdné nebo má špatný tvar! Zadejte správný email ve tvaru např.: neco@domena.cz' ;}
        if (!empty($_POST['nahradni-email']) && !filter_var($_POST['nahradni-email'],FILTER_VALIDATE_EMAIL)) {$chyby[] = 'Vyplnil/a jste náhradní email, který má špatný tvar! Zadejte správný email ve tvaru např.: neco@domena.cz' ;}
        if (empty($_POST['stat'])) {$chyby[] = 'Pole stát je prázdné! Vyplňte stát.' ;}
        if (empty($_POST['rok-narozeni'])) {$chyby[] = 'Pole rok narození je prázdné! Vyplňte rok narození.' ;}
        if ($_POST['antispam'] != 5) {$chyby[] = 'Chybně jste vyplnil/a antispamovou otázku! Zadejte výsledek 3+2.' ;}
        if (count($chyby) == 0 && $blokovan === 0){
                $prijemce = 'jeremy.cz@centrum.cz' ;
                $predmet = 'Registrační formulář' ;
                $zprava = 'Jméno/nick: '.$_POST['jmeno'].'<br>' ;
                $zprava .= 'E-Mail: '.$_POST['email'].'<br>' ;
                $zprava .= 'Náhradní email: '.$_POST['nahradni-email'].'<br>' ;
                $zprava .= 'Stát: '.$_POST['stat'].'<br>' ;
                $zprava .= 'Rok narození: '.$_POST['rok-narozeni'] ;
                $hlavicka = 'MIME-Version: 1.0'."\n" ;
                $hlavicka .= 'Content-type: text/html; charset=utf-8'."\n" ;
                $hlavicka .= 'From: WEB jeremyxp.cz <web@jeremyxp.cz>'."\n" ;
                mail($prijemce,"=?utf-8?B?".base64_encode($predmet)."?=",$zprava,$hlavicka) ;
                header("Location: http://jeremyxp.cz/login/index.htm") ;
        }
}
?>
<!DOCTYPE html>
<html>
        <head>
                <meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type">
                <meta content="cs" http-equiv="Content-Language">
                <title>-:Formulář:-</title>
        </head>
        <body>
<style>
        body {font-family:"Comic Sans MS";background-image:url('pozadi.jpg');margin:2px auto;width: 727px;height: 638px;}
        table {border-collapse:collapse}
        #AutoNumber1 {border:5px double red ;width:78%;height:179px;background-color:black;}
        #table1 {margin:5px auto 5px auto;width:78%;}
        #table2 {width:97%;height:402px;}
        #table3 {width:79%;height:230px;background-color:lightgray;margin:0 auto;font-size: 10pt;border:1px black solid}
        #table3 tbody th {text-align:right;font-weight:normal;}
        #table3 tbody td {text-align:left}
        #table3 tfoot td {text-align:center;}
</style>
                <table id="AutoNumber1" style="margin:0 auto">
                        <tr>
                                <td style="text-align:center">
                                        <p style="color:red">! UPOZORNĚNÍ !</p>
                                        <p style="color:white">Po registraci přijde heslo do 48 hodin.</p>
                                        <p style="color:white">Kontrolní email musí být totožný s uvedeným emailem.</p>
                                        <p style="color:white">Tyto stránky <u>Moje Akty je zadara</u>.</p>
                                </td>
                        </tr>
                </table>
                <table id="table1">
                        <tr>
                                <td style="text-align:right">
                                        <a href="http://jeremyxp.cz/login/index.htm" title="Zpět na vstup">
                                                <img src="ico-home.png" alt="Zpět na vstup" style="border:1px black solid">
                                        </a>
                                </td>
                        </tr>
                </table>
                <table id="table2">
                        <tr>
                                <td style="background-image:url('sesit01.png');height:45px;width:100%">&nbsp;</td>
                        </tr>
                        <tr>
                                <td style="background-image:url('sesit02.png');width:100%;text-align:center">
                                        <div style="font-size:13pt;color:red">Registrační formulář</div>
                                        <div style="font-size:11pt;font-weight:bold"><u>Zde je je formulář na získání Hesla Moje Akty !</u> <span style="color:red">* Povinné vyplnit !</span></div>
                                        <?php
                                        if (isset($chyby) && count($chyby) > 0) {
                                                echo '<div style="color:red;text-align:center">' ;
                                                foreach ($chyby as $chyba) {
                                                        echo '<div>'.$chyba.'</div>' ;
                                                }
                                                echo '</div>' ;
                                        }
                                ?>
                                        <form method="post">
                                                <table id="table3">
                                                        <tbody>
                                                                <tr>
                                                                        <th>
                                                                                <label>Jméno nebo Nick:</label>
                                                                        </th>
                                                                        <td>
                                                                                <input type="text" name="jmeno" size="35" required="required"><span style="color:red">*</span>
                                                                        </td>
                                                                </tr>
                                                                <tr>
                                                                        <th>
                                                                                <label>E-Mail:</label>
                                                                        </th>
                                                                        <td>
                                                                                <input type="email" name="email" size="35" required="required"><span style="color:red">*</span>
                                                                        </td>
                                                                </tr>
                                                                <tr>
                                                                        <th>
                                                                                <label>Náhradní email:</label>
                                                                        </th>
                                                                        <td>
                                                                                <input type="email" name="nahradni-email" size="35">
                                                                        </td>
                                                                </tr>
                                                                <tr>
                                                                        <th>
                                                                                <label>Stát:</label>
                                                                        </th>
                                                                        <td>
                                                                                <input type="text" name="stat" size="15" required="required"><span style="color:red">*</span>
                                                                        </td>
                                                                </tr>
                                                                <tr>
                                                                        <th>
                                                                                <label>Rok narození:</label>
                                                                        </th>
                                                                        <td>
                                                                                <input type="number" name="rok-narozeni" size="15" required="required"><span style="color:red">* Musí Vám být více než 18let, uveďte ročník !</span>
                                                                        </td>
                                                                </tr>
                                                                <tr>
                                                                        <th>
                                                                                <label>Kolik je 3+2?:</label>
                                                                        </th>
                                                                        <td>
                                                                                <input type="text" name="antispam" size="10" required="required"><span style="color:red">*</span>
                                                                        </td>
                                                                </tr>
                                                        </tbody>
                                                        <tfoot>
                                                                <tr>
                                                                        <td colspan="2">
                                                                                <button type="submit" name="odeslat" style="color:red">Odeslat</button>
                                                                        </td>
                                                                </tr>
                                                        </tfoot>
                                                </table>
                                        </form>
                                </td>
                        </tr>
                        <tr>
                                <td style="background-image:url('sesit03.png');height=12;width:100%">&nbsp;</td>
                        </tr>
                </table>
        </body>
</html>

Pro jistotu to máš ještě zde:
https://ulozto.cz/…b/jeremy-zip

Dodělal jsem ti tam ještě pole pro možnost blokování emailů... to je to

$blokovaneEmaily = array('','radimjevul@radimjeosel.cz') ;

Když budeš chtít přidat další blokovaný email, stačí tam dát další:

$blokovaneEmaily = array('','radimjevul@radimjeosel.cz','dalsi@email.cz') ;

Emaily v tomto poli prostě nepůjdou k odeslání a uživatel ani nic nepozná... nebo tam chceš nějakou hlášku? že ten email je blokován?

 
Nahoru Odpovědět  +1 5. července 16:54
Avatar
jeremy.cz
Člen
Avatar
Nahoru Odpovědět 5. července 16:56
MY CO ŠPATNĚ SLYŠÍME,TAK MÁME VĚTŠINOU PROBLÉM POZNAT IRONII...... .
Avatar
petr.jouza
Člen
Avatar
Odpovídá na petr.jouza
petr.jouza:

Ještě koukám a nevím, jestli tam nemám chybu v tom:

if (count($chyby) == 0 && $blokovan === 0){

Pokud nepůjdou odesílat emaily, zkus to nahradit tímto:

if (count($chyby) == 0 && empty($blokovan)) {

Nevím co to vrací za hodnotu, ale myslím, že správně je to empty.

Případně to ještě prozkoumám.

 
Nahoru Odpovědět  +1 5. července 16:58
Avatar
Adam Ježek
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na jeremy.cz
Adam Ježek:

Já se tu s tebou nechci hádat.
O problémech nedoslýchavých vím, má takového příbuzného a nijak mu to nezabránilo naučit se pravopis v normální třídě. A s takovouhle to nikam nedotáhneš, přestaň nadávat a radši ten čas věnuj základům gramatiky. Nikdo tě tu litovat nebude, a opravit si to po sobě nezabere 4 hodiny.

Tvůj dotaz je naprosto primitivní a dal by se vyřešit přinejhorším za týden, přesto je tu už 4 měsíce. Čím to asi bude? Nikomu se tu nechtělo luštit tvoje špatně sestavené věty, až pak Petrovi.

Omlouvat se ti za žádnou cenu nebudu, zvláště po tom, co si mě nazval blbcem a hlupákem. Jestli si myslíš, že se ti po tomhle omluvím (což si asi myslíš, když si napsal že moji omluvu nepřijmeš), tak "blbec a hlupák" jsi tu ty. Úmyslem mého komentáře nebylo urazit tě, pouze jsem poukázal na skutečnosti, jak to zde (a i jinde na internetu) chodí. Pokud se s tvým pravopisem nevymlouváš na nedoslýchavost, proč všude, kde zmiňuješ tvou gramatiku, hned následuje zmínka o tom, jak je to špatné s nedoslýchavostí?

Fakt, že ti podobně postižení pomáhají nic nezmění na tom, že normální lidé, kteří vidí jen tvůj písemný projev, se k tobě budou chovat pořád stejně, takže ti radím s tím něco udělat, protože na internetu s takovou moc nepochodíš.

//A ještě menší poznámka naokraj, jsem 1998, i když to nic nemění, jen mi to prostě trochu vadí :D

Nahoru Odpovědět  ±0 5. července 17:08
Pokud chceš odpovědět, klikni na odpovědět. Pokud chceš vložit zdroják, klikni na vložit zdroják (</>)
Avatar
jeremy.cz
Člen
Avatar
Odpovídá na petr.jouza
jeremy.cz:

vloudila se tam chybička, co jsi mi dal odkaz ulozto, protože nejde poslat a nepříšlo email, ale raději nepoužiju kod blokace, protože nejde poslat formular a nejen jeden email může byt vice sprostých emailu a bude pořad psat když použiju IP tak nebude moct už vyplňovat formulař .... to nevadi jinak děkuji

Nahoru Odpovědět 5. července 17:12
MY CO ŠPATNĚ SLYŠÍME,TAK MÁME VĚTŠINOU PROBLÉM POZNAT IRONII...... .
Avatar
petr.jouza
Člen
Avatar
Odpovídá na jeremy.cz
petr.jouza:

OK... s tím blokováním jsem si nebyl úplně jist... já to dělám přes databázi a když nechci, tak si ho prostě dám do DB a blokuju ty emaily... Přes IP se to dá také... na to je v PHP proměná $_SERVER['REMO­TE_ADDR']... opět by stačilo dávat ty IP do pole a kontrolovat buď přístup na stránku a případně ho hned vyhodit nebo jednoduše... prostě mail neodeslat.

Smaž tedy z té poslední verze jen to:

$blokovaneEmaily = array('','radimjevul@radimjeosel.cz') ;
$blokovan = array_search(strtolower($_POST['email']),$blokovaneEmaily) ;

a uprav

if (count($chyby) == 0 && $blokovan === 0){

na

if (count($chyby) == 0){

a mělo by vše chodit tak jak má ;-)

 
Nahoru Odpovědět  +1 5. července 17:21
Avatar
jeremy.cz
Člen
Avatar
Odpovídá na Adam Ježek
jeremy.cz:

jak vidím nedival ses na foto co jsem poslal do přilohy jak píše můj kamarád Kamil a píše pořad chybama gramatikou a nezměnil se, je to vidět, že jsi nedival na foto screen . Napřed ověřuj a pak prověřuj ! Tady sem dokazal důkazy. Někteří od 25ti do x.let mě rozuměji jak píšu pokud ti nerozumíš tak se nedivim, jsi mlady a zůstaneš blbcem. A už nekomentuj !!! mám tu už zmatek schvalně to děláš !!!

Nahoru Odpovědět 5. července 17:40
MY CO ŠPATNĚ SLYŠÍME,TAK MÁME VĚTŠINOU PROBLÉM POZNAT IRONII...... .
Avatar
Adam Ježek
Tým ITnetwork
Avatar
Adam Ježek:

Na foto jsem se díval, a jak už jsem řekl

Fakt, že ti podobně postižení pomáhají nic nezmění na tom, že normální lidé, kteří vidí jen tvůj písemný projev, se k tobě budou chovat pořád stejně, takže ti radím s tím něco udělat, protože na internetu s takovou moc nepochodíš.

To, že si existují lidé, kteří také nejsou schopni správně psát jsem věděl už dříve a fotka jednoho takového projevu to nezmění.

Nahoru Odpovědět  -1 5. července 17:49
Pokud chceš odpovědět, klikni na odpovědět. Pokud chceš vložit zdroják, klikni na vložit zdroják (</>)
Avatar
jeremy.cz
Člen
Avatar
Odpovídá na Adam Ježek
jeremy.cz:

víš co už radší nekomentuj TY PROSTĚ NIC NEVÍŠ a moje mamka tu četla a řekla mi seš NEJVĚTŠÍ BLBEC a uražíš lidem co je postižený.A nejde to změnit !!! tak prosím tě buď laskavý a nekomentuj, chceš byt viditelnej abys dostal víc hodnocení a dělat frajeřinu !!!! jsem prostě seš blbej a moc a co jsi psal že tvůj bratranec určitě jsi to vymyslel takže nehrejj si frajera jo !!! a dost nehodlam se rozčílovat už jsme ti jasně psal nejde to změnit ani kamil to nezměnil a píše pořad stejným a nejsem sám kdo má problémy Až budeš starej také nebudeš moc slyšet nebo vidět ono to pomstí však to poznáš sám ...

Nahoru Odpovědět 5. července 18:21
MY CO ŠPATNĚ SLYŠÍME,TAK MÁME VĚTŠINOU PROBLÉM POZNAT IRONII...... .
Avatar
jeremy.cz
Člen
Avatar
jeremy.cz:

-------------------------------- tento sem ukončil a vyřešil --------------------------------

Nahoru Odpovědět 5. července 19:01
MY CO ŠPATNĚ SLYŠÍME,TAK MÁME VĚTŠINOU PROBLÉM POZNAT IRONII...... .
Avatar
Adam Ježek
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na jeremy.cz
Adam Ježek:

Můžeš mi laskavě říct, kterou větou urážím postižené? Pouze jsem poukázal na fakt, že na internetu není na špatně psaný projev nahlíženo pozitivně, a to, že je člověk postižený, většinu lidí nezajímá. O žádnou frajeřinu ani hodnocení mi nejde, jak sis všimnul, nikdo mě nepluskuje a pokračuju v tom i přesto, že ty mě mínuskuješ.

A k ménu neexistujícímu bratranci... viz foto. Proč bych si sakra vůbec vymýšlel postižení na někoho v rodině?

Nahoru Odpovědět  ±0 5. července 19:37
Pokud chceš odpovědět, klikni na odpovědět. Pokud chceš vložit zdroják, klikni na vložit zdroják (</>)
Avatar
jeremy.cz
Člen
Avatar
Odpovídá na Adam Ježek
jeremy.cz:

já se komentovat nebudu a ti obrázek můžeš mit stažene z netu, nejsme blbec A konverzace obrazku je stručný to umí každej .Měj se a už mi nepíš !!!

-------------------------------- tento sem ukončil a vyřešil --------------------------------

Nahoru Odpovědět 5. července 19:56
MY CO ŠPATNĚ SLYŠÍME,TAK MÁME VĚTŠINOU PROBLÉM POZNAT IRONII...... .
Avatar
Adam Ježek
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na jeremy.cz
Adam Ježek:

U tebe je jasný problém - nechceš akceptovat fakt, že na internetu lidi s takovouhle gramatikou v oblibě moc nejsou, a tak se tu rozčiluješ a nadáváš. Já ti chtěl jenom pomoct, a věř mi, že kdyby jsi se naučil psát pořádně, tak by ti tu pomohlo o dost více lidí. To je pravda, kterou bys měl přijmout, a né si vymejšlet další argumenty proč ne a nadávat tu.

Jenom se bráníš a nechceš akceptovat fakty. Najdi si toho člověka, napiš mu, zeptej se ho, jestli dřív byl nedoslýchavý... Fotka může být z internetu, jenže pokud si ji projedeš googlem, tak ji najde, takže jednoduchý způsob, jak dokázat, že není podvrh. A když už jsme u toho, ta fotka co jsi posílal ty může být taky podvrh, v prohlížeči si otevřeš vývojářské nástroje a upravíš text příspěvku a komentářů (přímo z nich se dá upravit html stránky, takže otázka pár minut).

Nahoru Odpovědět  -1 5. července 20:13
Pokud chceš odpovědět, klikni na odpovědět. Pokud chceš vložit zdroják, klikni na vložit zdroják (</>)
Avatar
Odpovídá na jeremy.cz
Richard Závodný:

Promiň, ale svou omluvu musím vzít zpátky. Člověk, který se vymlouvá na své postižení (opět, nesnažím se tě urazit, ani se ti vysmívat, nebo cokoliv jiného), ale říkat někomu, že je blbec, hlupák a ještě k tomu recitovat názory své matky, tak takhle se chová dítě na 1. stupni základní školy a ne dospělý člověk.

 
Nahoru Odpovědět  -1 5. července 20:15
Avatar
jeremy.cz
Člen
Avatar
Odpovídá na Richard Závodný
jeremy.cz:

už nejde omluvu zpět protože je uzavřen

Nahoru Odpovědět 5. července 20:30
MY CO ŠPATNĚ SLYŠÍME,TAK MÁME VĚTŠINOU PROBLÉM POZNAT IRONII...... .
Avatar
jeremy.cz
Člen
Avatar
Odpovídá na Adam Ježek
jeremy.cz:

Hele už toho mám dost!!! Dostaneš parfacek tys začal psal o gramatice, já jsem tu přišel o radu PHP. A mam lidi na fcb a jinde kteří mi nevadi moji gramatice diky bohu že mam jednoho chlapa 29.let a mi pomohl a rozuměl mě, co píšu Vy Riša 17.let a Adam 14.let jste mlady a blbci A já jsem starší a mám rozum a už dooooooost !!!!!

Nahoru Odpovědět 5. července 20:36
MY CO ŠPATNĚ SLYŠÍME,TAK MÁME VĚTŠINOU PROBLÉM POZNAT IRONII...... .
Avatar
Adam Ježek
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na jeremy.cz
Adam Ježek:

Áno, to víš že máš pravdu a máš rozum, tak já už tedy nebudu psát :)

Nahoru Odpovědět  -1 5. července 20:38
Pokud chceš odpovědět, klikni na odpovědět. Pokud chceš vložit zdroják, klikni na vložit zdroják (</>)
Avatar
jeremy.cz
Člen
Avatar
jeremy.cz:

už nepíšte komentaře kluci Rišo a Adame KONEC !!!!

-------------------------------- tento sem ukončil a vyřešil --------------------------------

Nahoru Odpovědět 5. července 20:38
MY CO ŠPATNĚ SLYŠÍME,TAK MÁME VĚTŠINOU PROBLÉM POZNAT IRONII...... .
Avatar
Odpovídá na Adam Ježek
Josef Kuchař (Pepa489):

Všimli jste si, že si změnil popis na svém profilu? :D

Nahoru Odpovědět  +1 6. července 11:26
2x piš, jednou debuguj
Avatar
BlugW
Redaktor
Avatar
BlugW:

(facepalm), že mi nedošlo, že je to zas nějaký troll.... :D

Editováno 9. července 10:23
Nahoru Odpovědět  +1 9. července 10:23
Pořiď si mac na www.appletrh.cz. Novinky a zajímavosti ze světa Apple na https://www.applemagazin.eu
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 49 zpráv z 49.