Diskuze: Problém s automatickým vyplnováním polí ve formuláři

HTML a CSS HTML a CSS Problém s automatickým vyplnováním polí ve formuláři American English version English version

Avatar
Vojtěch Mašek (Woyta):

Ahoj, doufám, že mi někdo dokážete pomoct.
Mám problém s automatickým vyplňováním loginu a hesla ve formuláři.
Jde o to, že když se přihlásím v jednom formuláři a uložím si heslo tak se mi potom v tom druhém vyplňuje taky (což nechci), přestože se jinak jmenuje form i inputy v něm, dokonce jsem i změnil popisek inputu. Zkusil jsem nastavit natvrdo value="" ale to nefungovalo.
Explorer to nedělá, ale Chrome a Firefox ano.
Prosím o radu... ;(

Odpovědět 6.12.2012 14:35
Výraz "to nejde" není v mém slovníku
Avatar
Vojtěch Mašek (Woyta):

Prostě nějak prohlížeč sám pozná k čemu políčko slouží, tomu fakt nerozumim.

Nahoru Odpovědět 6.12.2012 14:38
Výraz "to nejde" není v mém slovníku
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Vojtěch Mašek (Woyta)
David Čápka:

A nemůžeš to mít v cache ze chvíle, kdy se to jmenovalo stejně? Vyplňování se určuje právě podle jména formuláře a polí. Jestli ti to někde běží, můžeme se na to podívat.

Nahoru Odpovědět 6.12.2012 16:59
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
Vojtěch Mašek (Woyta):

Už jsem to dal do HTML5 a nastavil atribut autocomplete="off".
Bohužel mi to běží na lokálu, takže se na to asi nepodíváme spolu. To ale nevadí, jestli budu mít čas, zkusim smazat cache a uložit to už do správnýho formu. Do HTML5 se mi tak docela nechtělo, protože se ještě najdou jedinci, kteří mají IE8, ale vyzkoušel jsem i ten a vypadá že zrovna s tímhle atributem nemá problém (anebo ho ignoruje...)
Každopádně díky za snahu.

Nahoru Odpovědět 6.12.2012 17:50
Výraz "to nejde" není v mém slovníku
Avatar
Vojtěch Mašek (Woyta):

Zvláštní je ale to, že když dám typ password jinému poli, např. příjmení, tak se to heslo vyplní tam a login do pole hned nad ním.
Jo, a smazání cache nepomohlo.

Nahoru Odpovědět 6.12.2012 18:08
Výraz "to nejde" není v mém slovníku
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.