Avatar
Ondřej Jiří Beneš:

Dobrý den,

přemýšlím, jestli to není chyba někde na hostingu, ale objevil se u mě takový problém.

Dřív jsem měl navigační menu tak, že jej tvořil modrý pruh.

Poté jsem dostal nový nápad a předělal kompletně HTML a CSS, ale modrý pruh tam stále zůstal.

Z FTP jsem zkusil vše odstranit a nahrát znova, problém přetrvává.
FTP nabízí možnost upravit obsah HTML nebo CSS přímo tam:
NIKDE NEBYL ZMÍNĚN MODRÝ PRUH, DOKONCE TAM NIKDE NENÍ DEFINOVÁNA ANI MODRÁ BARVA.

Stalo se to už někomu z vás?

CSS

ul {
    list-style-type: none;
    margin: 0;
    padding: 0;
    overflow: hidden;
    background-color: #FFFFFF;
}

li {
    float: left;
}

li img {
    display: block;
    padding: 10px 30px;
    text-align: center;
    text-decoration: none;
}

li a {
    display: block;
    padding: 0px 9px;
    text-align: center;
    text-decoration: none;
}

li a:hover {
    background-color: #F7F2F4;
}

li img:hover {
    background-color: #F7F2F4;
}

HTML

<!DOCTYPE html>

<html>


<head>

    <meta charset="UTF-8">
    <meta name="author" content="Ondřej Jiří Beneš">

    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="navigacni_menu.css">

</head>


<body>
    <ul>
        <li><a href="BUDE DOPLNĚNO"><img src="user.png" alt="O MNĚ"></a>
            <a href="BUDE DOPLNĚNO">O MNĚ</a>
        </li>
        <li><a href="BUDE DOPLNĚNO"><img src="layers.png" alt="PROJEKTY"></a>
            <a href="BUDE DOPLNĚNO">PROJEKTY</a>
        </li>
        <li><a href="BUDE DOPLNĚNO"><img src="envelope.png" alt="KONTAKT"></a>
            <a href="BUDE DOPLNĚNO">KONTAKT</a>
        </li>
    </ul>
</body>


</html>

Můžu dodat i screeny z FTP u hostingu.

Editováno 9. listopadu 0:34
 
Odpovědět 9. listopadu 0:34
Avatar
Ondřej Jiří Beneš:

Pokud spustím localhost z PhpStorm, nic se neobjeví, jakmile to nahraji na FTP, objeví se to.

Zkusil jsem jiný počítač, tam se to objevuje správně.

Kde by mohla být chyba?

 
Nahoru Odpovědět 9. listopadu 0:37
Avatar
Petr Linhart
Člen
Avatar
Odpovídá na Ondřej Jiří Beneš
Petr Linhart:

Zkusil jsi smazat cache prohlížeče?

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
 
Nahoru Odpovědět  +1 9. listopadu 0:40
Avatar
Odpovídá na Petr Linhart
Ondřej Jiří Beneš:

Díky, pomohlo to, ale jaký to na to může mít vliv?
Vždyť se ta stránka načítá z FTP serveru?

 
Nahoru Odpovědět 9. listopadu 0:49
Avatar
Petr Linhart
Člen
Avatar
Odpovídá na Ondřej Jiří Beneš
Petr Linhart:

Pokud prohlížeč ví, že má stránku uloženou offline použije ji, protože načtení je mnohem rychlejší.
U některých prohlížečů stačí obnovit stránku, aby si vyžádali aktuální verzi ze serveru u jiných je potřeba smazat offline obsah.

Editováno 9. listopadu 0:54
 
Nahoru Odpovědět 9. listopadu 0:53
Avatar
Dominik Milaniak:

Já vždy obnovuji pomocí CTRL + F5. Smaže to cache verzi a vyžádá to znova data od serveru.

Nahoru Odpovědět  +2 9. listopadu 9:06
99 bugs in the code, take one down and patch it up. 117 bugs in the code..
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 7 zpráv z 7.