Avatar
Majkl
Člen
Avatar
Majkl:

Opět já. :-D
Mám seznam několika slov (uvedu prozatím jako příklad, ke konci je i článek)

(Slovo1
Slovo2
Slovo3)

Po hoverování Slova1 se objeví box s podrobnýma informacema

(Slovo1
_____________­______________

Podrobné info o Slově1
_____________­____________

Slovo2
Slovo3)

Ale jak už podle mé ukázky lze vidět, ostatní "Slova" se posunou dál, moje představa je taková:

Slovo1 _____________­______________
Slovo2 | Podrobné info o Slově1 |
Slovo3 |____________­_____________|

A teď místo mé krásné ukázky přikládám i kód 8-) (šířky a výšky a pozice jsou ještě špatně nastavené, podrobného obsahu tam bude více)

<div class=adresa>     Adresa
            <div class=adresa_box id=adresa_box>
            <div id=jmeno>   blabla </div><br>
              blabla>
             </div>
          </div>
         <div class=reditel>    Ředitel
             <div class=reditel_box id="reditel_box">
             <div id=jmeno>   blabla     </div>           <br>
                 blabla
             </div>
          </div>
         <div class=sekretariat>     Sekretariát
            <div class=sekretariat_box id="sekretariat_box">
             <div id=jmeno>   blabla </div>           <br>
               blablabla
            </div>
         </div>
         <div class=jednatel>  Jednatel
               <div class=jednatel_box id=jednatel_box>
                  <div id=jmeno>  bla  blabla  </div>                  <br>
                   blablabla

               </div>
         </div> <br>
           <div id=kontaktniform> <a href="contact.html#formular">Kontaktní formulář</a></div>
        </div>
#contact_body{
height: 168px                          ;
width:  180px                          ;
background:  white                     ;
border-radius: 0px 0px 2px 2px;
position: static;
font-size: 16px;
font-family: Verdana;
margin: 0 5px 10px 10px;
padding: 20px;
line-height:200%;}

/*Vzhled odkazu na kontaktní formulář*/
#kontaktniform{text-align:center}
#kontaktniform a {
text-decoration: none;
color:#00008B;
font-family: b;
transition:400ms;}
#kontaktniform a:hover{font-size: 1.1em; color: black;}


/*box*/
.adresa:hover .adresa_box  {
  display: block;
}
.reditel:hover  .reditel_box{
   display: block;
}
.sekretariat:hover .sekretariat_box {
      display: block;
}
.jednatel:hover  .jednatel_box {
        display: block;
}

#adresa_box:hover .adresa_box{
  display: block;
}
#reditel:hover  .reditel_box{
   display: block;
}
#sekretariat:hover .sekretariat_box {
      display: block;
}
#jednatel:hover  .jednatel_box {
        display: block;
}
.adresa:hover{text-decoration: underline; color:green;}
.reditel:hover{text-decoration: underline; color:green;}
.jednatel:hover{text-decoration: underline; color:green;}
.sekretariat:hover{text-decoration: underline; color:green;}
#jmeno{font-family:b;}

.adresa_box  {
  text-align:right;
  margin: 3px;
  padding: 9px;
  display: none;
  border: 1px solid green;
  width: 350px;
  height: 145px;
  box-shadow: 0 0 10px 0 black;
  background: white;
  color: black;
  font-family: Georgia;
  float:left;
  z-index: 10;
  position: relative;
  left:-398px;
  top: -30px;
  z-index: 999;
}
.sekretariat_box  {
  text-align:right;
  margin: 3px;
  padding: 9px;
  border: 1px solid green;
  display: none;
  width: 250px;
  height: 160px;
  box-shadow: 3px 3px 1px black;
  background: white;
  color: black;
  font-family: Georgia;
  float:left;
  z-index: 10;
  position: relative;
  left:-330px;
  top: -30px;
}
.reditel_box  {
  text-align:right;
  margin: 3px;
  padding: 9px;
  border: 1px solid green;
  display: none;
  width: 220px;
  height: 145px;
  box-shadow: 3px 3px 1px black;
  background: white;
  color: black;
  font-family: Georgia;
  float:left;
  z-index: 10;
  position: relative;
  left:-272px;
  top: -30px;
}
.jednatel_box  {
  text-align:right;
  margin: 3px;
  padding: 9px;
  border: 1px solid green;
  display: none;
  width: 180px;
  height: 145px;
  box-shadow: 3px 3px 1px black;
  background: white;
  color: black;
  font-family: Georgia;
  float:left;
  z-index: 10;
  position: relative;
  left:-228px;
  top: -30px;
}
.reditel_box   {
display: none;
}
.sekretariat_box  {
display: none;
}
.jednatel_box    {
display: none;
}

Doufám že jsem dal celou potřebnou část HTML a CSS, moc děkuji za Feedback :-)

Editováno 3.3.2015 15:49
Odpovědět 3.3.2015 15:46
Lidé jsou jako stromy, když do nich sekáš sekerou, umřou.
Avatar
Samuel Illo
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Majkl
Samuel Illo :

Po prvé, oprav si kód...
Toto je zle:

<div class=adresa>

Správne sa to zapisuje takto:

<div class="adresa">
Nahoru Odpovědět  +3 3.3.2015 15:56
www.samuelillo.com; lamka02sk(zavináč)samuelillo.com, www.point.samuelillo.com, www.csgorig.eu
Avatar
Majkl
Člen
Avatar
Nahoru Odpovědět 3.3.2015 15:59
Lidé jsou jako stromy, když do nich sekáš sekerou, umřou.
Avatar
debeneesse
Člen
Avatar
Odpovídá na Majkl
debeneesse:

Za druhé:
pro CSS třídy je vhodné používat pomlčku trida-s-pomlckou
pro ID je naopak vhodné používat tento formát idSVelkymiPis­menyUKazdehoNo­vehoSlova
pro name je pak dobré používat podtržítka name_s_podtrzitkem

 
Nahoru Odpovědět  -1 3.3.2015 16:00
Avatar
Majkl
Člen
Avatar
Odpovídá na debeneesse
Majkl:

Fajn, díky, teď už to měnit nebudu, ale pro příště budu vědět.
Smím se zeptat proč je to "VHODNÉ"? :D

Nahoru Odpovědět  -2 3.3.2015 16:05
Lidé jsou jako stromy, když do nich sekáš sekerou, umřou.
Avatar
debeneesse
Člen
Avatar
debeneesse:

Samozřejmě nikdo ti např. pro třídy nezakazuje používat podtržítko. Pro každý z těch návrhů platí něco jiného, ale při použití kódu s "nestandardně" formátovaným atributem určitým způsobem může dojít k chybám, které stejně budeš muset opravit. Navíc, příklady, které jsem popsal jsou používané mezi programátory všude na světě. Stačí si projít některé forum, jako např. stackoverflow. A lépe se pak v kódu orientuješ, pokud si tyto tři atributy rozlišíš.
Čili má to dva účely - funkční a orientační.

 
Nahoru Odpovědět  +1 3.3.2015 16:18
Avatar
Samuel Illo
Redaktor
Avatar
Samuel Illo :

K chybe. Pozíciu slova daj na relative, čo už máš, ale bez nej ti to nebude fungovať. Elementu, ktorý sa objaví po hoveri, daj position: absolute a urči tomu vhodné súradnice pomocou top, left, bottom, right.

Nahoru Odpovědět  +1 3.3.2015 16:55
www.samuelillo.com; lamka02sk(zavináč)samuelillo.com, www.point.samuelillo.com, www.csgorig.eu
Avatar
ZdeCH
Člen
Avatar
ZdeCH:

Takhle by to mělo stačit

<!DOCTYPE html>
<!--
To change this license header, choose License Headers in Project Properties.
To change this template file, choose Tools | Templates
and open the template in the editor.
-->
<html>
    <head>
        <title>TODO supply a title</title>
        <meta charset="UTF-8">
        <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0">
        <link rel="stylesheet" href="main.css">
    </head>
    <body>
        <div id="prvni">
                Prvni
                <div class="zobraz">
            Zobrazene
        </div>
        </div>

        <div id="prvni">
                Prvni
                <div class="zobraz">
            Zobrazene
        </div>
        </div>

    </body>
</html>

A CSS

.zobraz{
    display: none;
}

#prvni:hover .zobraz{
            display: inline !important;
        }
Nahoru Odpovědět 3.3.2015 17:18
Neřešitelný problém je ten o kterém nevím ...... a taky ona ...
Avatar
ZdeCH
Člen
Avatar
ZdeCH:

nějak se mi to rozsypalo ale to nevadí, měl by ti stačit ten inline display

Nahoru Odpovědět 3.3.2015 17:19
Neřešitelný problém je ten o kterém nevím ...... a taky ona ...
Avatar
Odpovídá na ZdeCH
Michal Šmahel (ceskyDJ):

Pozor!! ID musí být unikátní!

Nahoru Odpovědět  +1 3.3.2015 17:25
Nejdůležitější je motivace, ovšem musí být doprovázena činy.
Avatar
Michal Šmahel (ceskyDJ):

A udělej to takto:
HTML: (obsah <body></body>)

<div id="prvni">
  První
    <div>
      Popis
      .
      .
      .
    </div>
</div>
<div id="druhy">
  Druhý
    <div>
      Popis
      .
      .
      .
    </div>
</div>

CSS: (jen základ, zbytek si doplň)

div#prvni div, div#druhy div {
    display: none;
}

div#prvni:hover div {
    display: block;
    position: absolute;
    left: *px;
    top: *px;
}

div#druhy:hover div {
    display: block;
    position: absolute;
    left: *px;
    top: *px;
}

Pozn.: místo * doplň čísla.

Editováno 3.3.2015 18:01
Nahoru Odpovědět 3.3.2015 18:00
Nejdůležitější je motivace, ovšem musí být doprovázena činy.
Avatar
Majkl
Člen
Avatar
Majkl:

Vyřešil jsem to tak, že kategoriím jsem dal absolutní pozice, box zůstal relativní.

Nahoru Odpovědět 3.3.2015 20:39
Lidé jsou jako stromy, když do nich sekáš sekerou, umřou.
Avatar
IT Man
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Michal Šmahel (ceskyDJ)
IT Man:

To CSS se dá upravit :)

div#prvni div, div#druhy div {
    display: none;
}

div#prvni:hover div, div#druhy:hover div {
    display: block;
    position: absolute;
    left: *px;
    top: *px;
}
Nahoru Odpovědět 3.3.2015 20:53
Když nevíš jak dál, podá ti ruku někdo, od koho by jsi to nečekal. A tu šanci musíš přijmout!
Avatar
Odpovídá na Majkl
Michal Šmahel (ceskyDJ):

No, nevím, zda-li je to tak úplně správné...

Nahoru Odpovědět 3.3.2015 20:57
Nejdůležitější je motivace, ovšem musí být doprovázena činy.
Avatar
Odpovídá na IT Man
Michal Šmahel (ceskyDJ):

Bohužel, nedá. Pokud bude první (dejme tomu to hlavnější) větší jak druhé (nebo obráceně) a nebude to chtět přesně pod sebou, ale vždy hned za. Pokud by to mělo být vše na stejném místě, ještě by to šlo.

Nahoru Odpovědět  +2 3.3.2015 21:00
Nejdůležitější je motivace, ovšem musí být doprovázena činy.
Avatar
IT Man
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Michal Šmahel (ceskyDJ)
IT Man:

Jo a jo, tam je ta pozice. Promiň, moje chyba. :)

Nahoru Odpovědět 3.3.2015 21:04
Když nevíš jak dál, podá ti ruku někdo, od koho by jsi to nečekal. A tu šanci musíš přijmout!
Avatar
Nahoru Odpovědět 3.3.2015 21:11
Nejdůležitější je motivace, ovšem musí být doprovázena činy.
Avatar
Jiří Gracík
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Michal Šmahel (ceskyDJ)
Jiří Gracík:

id by se hlavně pro stylování nemělo vůbec používat.

Nahoru Odpovědět  +2 3.3.2015 21:36
Creating websites is awesome till you see the result in another browser ...
Avatar
Odpovídá na Jiří Gracík
Michal Šmahel (ceskyDJ):

To je pravda, já ho tad mám, neboť vycházím z minulého příkladu, ale sám ho využívám jen nutně. A někdy to bez id ani nejde (pokud se řeší priority).

Nahoru Odpovědět 3.3.2015 21:41
Nejdůležitější je motivace, ovšem musí být doprovázena činy.
Avatar
Jiří Gracík
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Michal Šmahel (ceskyDJ)
Jiří Gracík:

Vždycky to jde bez id. Stačí se držet určitých konvencí a guideline a už id nikdy nepoužiješ :)

Nahoru Odpovědět 3.3.2015 21:42
Creating websites is awesome till you see the result in another browser ...
Avatar
Majkl
Člen
Avatar
Odpovídá na Jiří Gracík
Majkl:

Šmárja. Že mi to někdo neřekl dříve? :D Jakto?

Nahoru Odpovědět  -1 3.3.2015 21:42
Lidé jsou jako stromy, když do nich sekáš sekerou, umřou.
Avatar
Majkl
Člen
Avatar
Nahoru Odpovědět 3.3.2015 21:43
Lidé jsou jako stromy, když do nich sekáš sekerou, umřou.
Avatar
Odpovídá na Jiří Gracík
Michal Šmahel (ceskyDJ):

Já nevím, asi jednou mi to jinak nešlo :D.

Nahoru Odpovědět 3.3.2015 21:43
Nejdůležitější je motivace, ovšem musí být doprovázena činy.
Avatar
Majkl
Člen
Avatar
Majkl:

Ale myslím proč se nemají používat id?

Nahoru Odpovědět 3.3.2015 21:50
Lidé jsou jako stromy, když do nich sekáš sekerou, umřou.
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Majkl
Jan Vargovský:

Jasně definované pravidla, které nesmíš porušit.

 
Nahoru Odpovědět  +1 3.3.2015 21:51
Avatar
debeneesse
Člen
Avatar
debeneesse:

Já teda do jisté míry souhlasím s "nepoužíváním" ID pro CSS, ale má to ale. ID je atribut pro CSS, ale hlavně pro skripty. Pokud chceš použít ID, použij ho hlavně pro nějaký objekt na stránce, který je unikátní a víckrát se na stránce neobjevuje - má svoji unikátní identifikaci, kterou využiješ např. pro JavaScript. Např.

<div id="sidebar"> nebo <div id="adBox">

Jako takový je ale podle mě zbytečný, lze ho plně nahradit třídami a obejdeš se i bez něj. Když se ještě vrátím k tvému kódu, máš tam zbytečně moc atributů typu

id="reditel_box"
id="sekretariat_box"

, atd... Všem těmto atributům jsi navíc už přiřadil de facto samou identifikaci pomocí tříd. To je špatně. Všem těm "boxům" jednoduše přiřaď třídu box a pokud je potřebuješ dále rozlišit, tak ke každému přidej další třídu způsobem <div class="box reditel">. Poslal bych ti klidně kód, který by tě více nasměroval, ale k tomu je potřeba znát layout, který máš určitě navržený např. graficky a bez něj to asi nepůjde, alespoň v takovémto stavu v jakém kód je mně to nic neřeklo.

Editováno 4.3.2015 7:58
 
Nahoru Odpovědět  +1 4.3.2015 7:54
Avatar
Tomáš123
Člen
Avatar
Odpovídá na Jan Vargovský
Tomáš123:

Blbosť

debeneesse má sčasti pravdu. Zabúdate ale na to, že identifikátor má väčšiu prioritu ako trieda. Ak chceme vytvoriť kód, kde použijeme tried a identifikátorov čo najmenej, budeme identifikátory potrebovať. Iste, dá sa to nahradiť triedami, ale pohodlnejšie a rýchlejšie je identifikátory používať.

Čo sa týka povier o pisaniSpoluSVel­kymPismenomKaz­dehoSlova, tak to môžme použiť, ak ide o identifikátory pre JavaScript.

Vrátim sa ešte ku prvej poznámke lamky02sk:
"Po prvé" neexistuje. Ak je v atribúte iba jedna hodnota, úvodzovky nie sú potrebné. Takže tvoja oprava ničomu nepomohla. Ak ale pôjde o niečo ako:

<div class=prvok obal>

...tak si prehliadač bude myslieť, že obal je ďalší atribút bez hodnoty (teoreticky to prejde, ale neaplikujú sa štýly).

Majkl:
Id, Idéčka aj identifikátory môžeš slobodne používať. JS síce operuje na tejto pôde, ale ak si v tom vytvoríš systém, pôjde to. ;)

Editováno 10.3.2015 17:38
Nahoru Odpovědět  +1 10.3.2015 17:37
Keby nebolo Internetu Exploreru, nebolo by dnešného internetu.
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Tomáš123
Jan Vargovský:

Fakt chceš odpovídat mi?

 
Nahoru Odpovědět 10.3.2015 17:40
Avatar
Tomáš123
Člen
Avatar
Odpovídá na Jan Vargovský
Tomáš123:

Áno, reagujem na tvoju vetu: "Jasně definované pravidla, které nesmíš porušit."
Možno si to myslel ironicky, neviem.

Pod odpoveďou na teba píšem všetko, kde vidím chybu v rade, neber si to osobne.

Ak to nebolo ironické a veta patrila ku identifikátorom, tak ti patrí prvé slovo a sčasti ten odsek pod ním.

Nahoru Odpovědět 10.3.2015 17:46
Keby nebolo Internetu Exploreru, nebolo by dnešného internetu.
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Tomáš123
Jan Vargovský:

Takhle dementně se ptám, protože jsem v té diskuzi pouze vysvětlil pojem konvence. Nikde jsem s nikým nesouhlasil ani nic podobného. U tvého komentáře jsem četl jen první slovo.

 
Nahoru Odpovědět 10.3.2015 18:00
Avatar
Tomáš123
Člen
Avatar
Odpovídá na Jan Vargovský
Tomáš123:

Aha, iste. Tak prepáč. Keď sa na to pozrieš mojimi očami uvidíš:

Ale myslím proč se nemají používat id?
Jasně definované pravidla, které nesmíš porušit.

Zo svojho príspevku to už neviem vymazať, mrzí ma to.

Nahoru Odpovědět 10.3.2015 18:04
Keby nebolo Internetu Exploreru, nebolo by dnešného internetu.
Avatar
Honza Bittner
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Majkl
Honza Bittner:

Hádám, že to co chceš udělat je tooltip, že?

Nahoru Odpovědět 23.3.2015 18:42
Ptejte se mě na cokoli na https://github.com/HoBi/ama a followujte mě na Twitteru https://twitter.com/tenhobi. :-)
Avatar
Majkl
Člen
Avatar
Odpovídá na Honza Bittner
Majkl:

Nevím, čemu všemu se tooltip říká. Jestli to je cokoli co vyskočí po :hoverování něčeho tak to má být tooltip.

Jinak verze (toho vyskakovacího boxu/ tooltipu?) kterou jsem udělal já, je velmi nepřehledná a plná chyb jak jsem později zjistil, takže ji asi radši udělám úplně od začátků. :D

Nahoru Odpovědět 24.3.2015 10:09
Lidé jsou jako stromy, když do nich sekáš sekerou, umřou.
Avatar
Honza Bittner
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Majkl
Honza Bittner:

Nedávno jsem shodou okolností také dělal tooltip a vyřešil jsem to dost jednoduše.

Hlavní je, pokud to chceš udělat elegantně pouze s CSS, že musíš dát opa 2 elementy - tedy ten s textem, tak i s tooltipem- do jednoho wrapper elementu.

Výsledek HTML pak bude vypadat cca takto: (psáno s využitím BEM syntaxe)

<div class="info">
  <span class="info__text">ITnetwork</span>
  <span class="info__tooltip">Jedna z největších a nejobsáhlejších socicálních sítí zaměřených na IT v Česku a na Slovensku.</span>
</div>

Následně si .info__text nastyluješ tak, jak chceš. Třídě .info__tooltip přidáš absolutní pozici a nastyluješ jí tak, jak chceš aby vypadala - já jsem si dělal třeba ten styl, kdy ti vyjede nahoře i s šipkou.

V neposlední řadě pak přidáš :hover na .item, kdy se ti změní display u .item__tooltip na block (z defaultního none).

Přidáním CSS animací můžeš aplikovat nějakou super animačku - změna marginu, opacity, scalu, whatever...

Snad ti tedy Má rada pomohla. :)

Nahoru Odpovědět  ±0 24.3.2015 10:30
Ptejte se mě na cokoli na https://github.com/HoBi/ama a followujte mě na Twitteru https://twitter.com/tenhobi. :-)
Avatar
Majkl
Člen
Avatar
Odpovídá na Honza Bittner
Majkl:

Takže:
1)Proč jsi ten element s class info označil wrapper?
2)Co je to BEM syntaxe (hádám že použití těchle__podtrží­tek), a pročs jsi použil tuto, a ne třeba tuVelbloudí
3)Proč jsi použil jednou div a dvakrát span?
4)co je to .item
5)Jak udělat tu šipečku?

Myslím že po tvé odpovědi bude tvůj příspěvek nejspíš řešením :D , Děkuji

Nahoru Odpovědět 24.3.2015 15:40
Lidé jsou jako stromy, když do nich sekáš sekerou, umřou.
Avatar
Tomáš123
Člen
Avatar
Odpovídá na Majkl
Tomáš123:

V skratke ide o niečo takéto (http://kod.djpw.cz/wslb), vidíš princíp a vzhľad si zvládneš doplniť. Podstatný je druhý selektor v CSS. Vyberie ten prvok div, ktorý v kóde bezprostredne nasleduje za spanom (na ktorý nájdeme myšou), pričom span sa musí nachádzať v prvku s triedou obal.

Samozrejme by sa to dalo aj bez obalu: http://kod.djpw.cz/xslb

Ešte dopním, že pozíciu divu nejde meniť vzhľadom na span (musel by byť vnorený + position: relative a absolute). Niečo ako toto: http://kod.djpw.cz/zslb

Ak nepotrebuješ meniť pozíciu, doporučujem prvú alebo druhú variáciu (záleží od situácie).

Nahoru Odpovědět 24.3.2015 16:28
Keby nebolo Internetu Exploreru, nebolo by dnešného internetu.
Avatar
Honza Bittner
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Tomáš123
Honza Bittner:

Ta varianta bez wrapperu by nefungovala pouze s využitím CSSka, respektive by se to nějak záhadně asi nastylovat dalo, ale...

Nesmíš zapomenout, že samotný tooltip "není součástí" webu, tedy nesmí odsovat nic a musí být umístěn jakoby v jiné vrstvě nad...

Také jen upozorním, že <span> či <p> by ideálně neměl obsahovat nic jiného než text (samozřejmě může obsahovat , , <span>...).

Nahoru Odpovědět 24.3.2015 17:38
Ptejte se mě na cokoli na https://github.com/HoBi/ama a followujte mě na Twitteru https://twitter.com/tenhobi. :-)
Avatar
Honza Bittner
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Majkl
Honza Bittner:

Takže:

  1. Wrapper, překladem obal, je element, který ti nějakým způsobem obaluje elementy a udržuje jejich obsah v sobě.
  2. BEM syntaxe je, přesně jsi psal, ten s těmato__potrží­kama. Respektive obsahuje i druhou možnost a tou jsou tyto--podtržítka. Oba tyto tvary mají však rozdílný význam a používají se jako styl syntaxe pro OOCSS.
  3. Je v podstatě jedno, které elementy využiješ, ale obecně platí, že text by měl být ideálně v <p> nebo <span>.
  4. Tady je místo .item myšleno samozřejmě .info - má chyba. :)
  5. Šipečka se dělá standartně přes pseudo třídu :before/:after, resp. přes pseudo element ::before/::after, pomocí CSS trojúhelníků - http://apps.eky.hk/…e-generator/

Během tohoto týdne bych chtěl sepsat několik dílů pro novou sérii objektové CSSko, kde ukážu k čemu se hodí, proč jí používat a jak jí používat efektivně. :)

Editováno 24.3.2015 17:46
Nahoru Odpovědět  +1 24.3.2015 17:44
Ptejte se mě na cokoli na https://github.com/HoBi/ama a followujte mě na Twitteru https://twitter.com/tenhobi. :-)
Avatar
Majkl
Člen
Avatar
Odpovídá na Honza Bittner
Majkl:

Tak super, díky, jdu na to! :D Rád bych ti dal akceptované řešení, jenže jsem už jedno označil ale "to mi nebylo uznáno" takže nic no :(

Nahoru Odpovědět 24.3.2015 19:24
Lidé jsou jako stromy, když do nich sekáš sekerou, umřou.
Avatar
Tomáš123
Člen
Avatar
Odpovídá na Honza Bittner
Tomáš123:

Aha, jasné, máš pravdu, zabudol som na to, že to musí byť vo vyššej vrstve. Každopádne tretia ukážka je použiteľná... Prvky som skopiroval z tvojej ukážky, neskôr obalový <div> zmenil na <span> a lenivo skrátil kód...

Nahoru Odpovědět  +1 25.3.2015 14:34
Keby nebolo Internetu Exploreru, nebolo by dnešného internetu.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 41 zpráv z 41.