Diskuze: Rozhozený web z tutoriálu

HTML a CSS HTML a CSS Rozhozený web z tutoriálu American English version English version

Avatar
niveses
Redaktor
Avatar
niveses:

Ahoj, mám to stejně jako ty. V Chrome mi o funguje parádně, ale ve Firefoxu mi to hodí "o řádek" níž. Netuší někdo proč?

 
Odpovědět 29.5.2013 16:34
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na niveses
David Čápka:

Pod článkem je ke stažení zdrojový kód, tak si najdi chybu :)

Nahoru Odpovědět 29.5.2013 16:48
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
niveses
Redaktor
Avatar
Odpovídá na David Čápka
niveses:

To jsem udělal, ale nevím kde je chyba. V Chrome to, ale funguje dobře.

<section id="box1">
Něco </section>
<section id="box2">
Něco </section>

A CSS potom mám:

#box2 {
        width: 550px;
        overflow: hidden;
        float: left;
}

#box3 {
        width: 550px;
        overflow: hidden;
        margin: 0 0 0 650px;

Samozžejmě, že je konec ukončen.

Editováno 29.5.2013 17:15
 
Nahoru Odpovědět 29.5.2013 17:13
Avatar
Petr Nymsa
Redaktor
Avatar
Odpovídá na niveses
Petr Nymsa:

No zkus se mrknout na CSS názvy ID a v HTML ID které přiřazuješ ;)

Btw, proč tak velký odsazení ?

Editováno 29.5.2013 17:18
Nahoru Odpovědět 29.5.2013 17:16
Pokrok nezastavíš, neusni a jdi s ním vpřed
Avatar
niveses
Redaktor
Avatar
niveses:

Jo, teď na to taky koukám, tu první část jsem psal a druhou jsem si zkopíroval ze zdrojáku.(sem) Nicméně napsaný to mám dobře. (u mě)

Editováno 29.5.2013 17:19
 
Nahoru Odpovědět 29.5.2013 17:18
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na niveses
Kit:

Lidi, nepoužívejte overflow:hidden. Konec textu se pak nedá přečíst a poslední položky menu bývají nedosažitelné.

Nahoru Odpovědět 29.5.2013 17:19
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Petr Nymsa
Kit:

Má tak velké odsazení, protože neumí používat padding...

Nahoru Odpovědět 29.5.2013 17:21
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
niveses
Redaktor
Avatar
niveses:

Takhle to vypadá ve Firefoxu. V chromu pak normálka...

Zirko, Kit: je tam ta mezera shválně,

Editováno 29.5.2013 17:23
 
Nahoru Odpovědět 29.5.2013 17:21
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na niveses
Kit:

To věřím, že je tam schválně. Jen má být rozdělena mezi margin a padding, aby na sebe boxy dobře navazovaly.

Zkus si každý div podbarvit jinou barvou. Přijdeš na to snadno.

Nahoru Odpovědět 29.5.2013 17:40
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
niveses
Redaktor
Avatar
niveses:

Dobrá :)
Netuší někdo co s tím Firefoxem?
Díky

 
Nahoru Odpovědět 29.5.2013 18:08
Avatar
Petr Nymsa
Redaktor
Avatar
Odpovídá na niveses
Petr Nymsa:

Firefox za to nemůže ;). Podbarvi si ty jednotlivé divy jak řekl Kit a přijdeš na to

Nahoru Odpovědět  +2 29.5.2013 18:15
Pokrok nezastavíš, neusni a jdi s ním vpřed
Avatar
niveses
Redaktor
Avatar
niveses:

Vyřešeno!
Tak všem děkuju :)
Příčina: box2 byl větší, a nevešel se vedle boxu1.
Ještě jednou díky

 
Nahoru Odpovědět 29.5.2013 18:20
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 12 zpráv z 12.