Diskuze: Tlačítko na sdílení a like

HTML a CSS HTML a CSS Tlačítko na sdílení a like American English version English version

Avatar
Kvapo
Člen
Avatar
Kvapo:

Ahoj všichni :) potřeboval bych menší radu, na stránkách (funnyboy.cz) by jsem chtěl umístit tlačítko like a sdílet aby přímo určitý příspěvek mohl být sdílen na facebook, stránka funguje přes estranky takže když otevřu určitý gif, obrázek nebo něco podobného tlačítka už tam jsou nastaveny, nejsou však nastaveny v "Perexu" (ta první stránka která by měla nalákat na určitý text, na našich stránkách je však použita jako plnohodnotná obsahová stránka). Všude na netu jsem našel pouze odkazy které měli like na fb stránku nebo na celou stránku já však hledám kód který je určený pouze pro určitý příspěvek. Moc díky :)

 
Odpovědět 11.3.2014 12:37
Avatar
BlugW
Redaktor
Avatar
BlugW:

Já používám ten kód z fb, a v url jen přidám odkaz + generování z DB (takhle to mám já), někdo jiný to má zas jinak, každý si to musí udělat podle toho jak má udělaný web a jak se mu to hodí, a asi ti nikdo neřekne jak to má Estranky a další takové free weby.
Podle mě to nepodporují vubec, ale nejsem si jistý.

Nahoru Odpovědět 11.3.2014 13:06
Pořiď si mac na www.appletrh.cz. Novinky a zajímavosti ze světa Apple na https://www.applemagazin.eu
Avatar
Odpovídá na BlugW
Rostislav Křídlo:

On ma ale domenu 2 kategorie

Nahoru Odpovědět 11.3.2014 13:23
MiracleSoft! www.miraclesoft.com
Avatar
Kvapo
Člen
Avatar
Kvapo:

Mám normální doménu funnyboy.cz né druhého řádu ... Chmm to je škoda, kdyby jste někdo věděli budu rád za nějaké další nápady.

 
Nahoru Odpovědět 11.3.2014 13:31
Avatar
Odpovídá na Kvapo
Richard Závodný:

Chytráku to je ale doména 2.řádu :-)

 
Nahoru Odpovědět 11.3.2014 13:36
Avatar
BlugW
Redaktor
Avatar
BlugW:
<div class="fb-like" data-href="http://abc.net/index.php?s=film&amp;id=<?php
                                                                          mysql_set_charset('utf8');
                                                                          if (isset($_GET["id"]))
                                                                          {
                                                                              $sql = mysql_query("SELECT * FROM ".DB.".TABULKA WHERE id = ".$_GET["id"]." ");
                                                                          }echo mysql_result($sql,0,id);

                                                                          ?>" data-layout="button_count" data-action="like" data-show-faces="false" data-share="false">
</div>

Takhle jsem to měl :)

Editováno 11.3.2014 13:40
Nahoru Odpovědět 11.3.2014 13:37
Pořiď si mac na www.appletrh.cz. Novinky a zajímavosti ze světa Apple na https://www.applemagazin.eu
Avatar
Odpovídá na BlugW
Rostislav Křídlo:

On podle me nema pristup na ftp ale pohybuje se jen v redakcnim systemu vod estranek.. Myslim teda

Nahoru Odpovědět 11.3.2014 13:51
MiracleSoft! www.miraclesoft.com
Avatar
Kvapo
Člen
Avatar
Kvapo:

Díky zkusím to, máme komerční program takže mám přístup do ftp ... :)

 
Nahoru Odpovědět 11.3.2014 14:45
Avatar
Honza Bittner
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Kvapo
Honza Bittner:

Když už nějaké CMSko cizí tak si kupte hosting a dejte tam Wordpress... :)

Nahoru Odpovědět 12.3.2014 23:50
Ptejte se mě na cokoli na https://github.com/HoBi/ama a followujte mě na Twitteru https://twitter.com/tenhobi. :-)
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 10 zpráv z 10.