Diskuze: Ulehčení kopírování

HTML a CSS HTML a CSS Ulehčení kopírování American English version English version

Avatar
Wíťa
Člen
Avatar
Wíťa:

Zdravím, neví někdo, jak se dá vytvořit třeba tlačítko pro zkopírování textu, nebo něco v tom smyslu. Aby návštěvník nemusel označovat a kopírovat (ctrl+c)....

 
Odpovědět 6.2.2015 23:35
Avatar
Patrik Smělý (SogoCZE)
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Wíťa
Patrik Smělý (SogoCZE):

To jde přes flash, ale jinou metodu teda neznám, vím že přes js to snad nejde, ale vím že to jde přes flash

Tady jsem něco našel, nevím jestli ti to pomůže ale vypadá to zajímavě..http://ze­roclipboard.or­g/

Editováno 6.2.2015 23:48
Nahoru Odpovědět  +1 6.2.2015 23:48
PHP můj oblíbený jazyk......
Avatar
Wíťa
Člen
Avatar
Odpovídá na Patrik Smělý (SogoCZE)
Wíťa:

Zajímavě to vypadá, ale jak to propojit s html?

 
Nahoru Odpovědět 7.2.2015 0:02
Avatar
Patrik Smělý (SogoCZE)
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Wíťa
Patrik Smělý (SogoCZE):

No ono to je přes flash, ale funguje to na bázi javascriptu takže se samotným html to nejde :).

Editováno 7.2.2015 9:09
Nahoru Odpovědět 7.2.2015 9:09
PHP můj oblíbený jazyk......
Avatar
Odpovídá na Wíťa
Josef Kuchař (Pepa489):

Pokud bude mít uživatel vypnutý flash nebo ho nebude mít vůbec nebude to fungovat... ;)

Nahoru Odpovědět  ±0 7.2.2015 10:27
2x piš, jednou debuguj
Avatar
Jiří Gracík
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Josef Kuchař (Pepa489)
Jiří Gracík:

V tom problém nevidím. Tak to půjde jen tomu, kdo ho mít bude. Zbytek to bude označovat a kopírovat jako doteď. Všichni jsou šťastní.

Nahoru Odpovědět 7.2.2015 10:37
Creating websites is awesome till you see the result in another browser ...
Avatar
Honza Bittner
Redaktor
Avatar
Honza Bittner:

A co třeba HTML5 API jako http://www.w3.org/…pboard-apis/ ?

Článek na to jsem nalezl na http://datatables.net/blog/2014-01-31 ... :)

Nahoru Odpovědět 7.2.2015 10:39
Ptejte se mě na cokoli na https://github.com/HoBi/ama a followujte mě na Twitteru https://twitter.com/tenhobi. :-)
Avatar
Odpovídá na Honza Bittner
Michal Žůrek (misaz):

Nevím jestli se něco od doby co jsem to sledoval, ale ta funkce byla/je povolená pouze v Internet Exploreru. Čili nic. Tehda byl Flash jediná cesta. Nevím jak to je teď.

Nahoru Odpovědět  +1 12.2.2015 17:05
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 8 zpráv z 8.