Avatar
manslayer
Člen
Avatar
manslayer:

Zdravim. Mám problém so zobrazením na mobile. Na pravej strane( v tom white space) je img ktorý sa pri scrollovaní posunie na svoje miesto. Keď však v chrome developer tools sa posuniem doprava tak tam vidím to white space. Dá sa to nejak spraviť že by tam ten img bol, ale width by bol rovnaký? Skúšal som aj overflow: hidden; ale robí to ešte väčší bordel

 
Odpovědět 17. září 11:53
Avatar
gorri
Člen
Avatar
gorri:

Spíše sem hoďte část kódu. Respektivě tu část, které se to týká. Takhle z obrázku se moc nepozná. ;-)
Nicméně tuším kde by mohl být problém ;-)

 
Nahoru Odpovědět 19. září 6:06
Avatar
Honza Bittner
Redaktor
Avatar
Odpovídá na manslayer
Honza Bittner:

Zkus použít nějakou absolutní pozici nebo overflow? Nevím moc co chceš, takže se zkus trochu více rozepsat. :-)

Nahoru Odpovědět 19. září 12:40
Ptejte se mě na cokoli na https://github.com/HoBi/ama a followujte mě na Twitteru https://twitter.com/tenhobi. :-)
Avatar
manslayer
Člen
Avatar
manslayer:

Vyriešil som to cez media query, keď je šírka väčšia ako 1024 tak tam to whitespace nieje.. V chrome developer tools mi to teda zobrazuje v pohode, lenže dnešné telefóny majú väčšinou full hd displeje a keď tam dám napr. iPhone 6 Plus tak tam je šírka len 414, zobrazuje to teda full hd rozlíšenie len je to zmenšené alebo ako to tam funguje?

 
Nahoru Odpovědět 19. září 20:18
Avatar
Maxy_obr
Člen
Avatar
Odpovídá na manslayer
Maxy_obr:

Reálné rozlišení je opravdu těch 414px přečti si http://www.vzhurudolu.cz/…ka/css-pixel

 
Nahoru Odpovědět 19. září 20:24
Avatar
gorri
Člen
Avatar
gorri:

Není lepší tady hodit kod at se na to mohou podivat dalsi a pripadne rict co a jak? Viz to co jsem psal drive ;-)
Kod hodne ulehci.

 
Nahoru Odpovědět 25. září 12:53
Avatar
gorri
Člen
Avatar
Odpovídá na manslayer
gorri:
@media only screen and  (max-width: 940px) {
.obrazek {
width: 100%;
height: auto;
min-height: 100px;
background-size: 100% !important;
float: none;
}
 }

Jelikož jsi tady nehodil kód tak tady něco máš. Snad ti to pomůže ;-)
Přinejhorším float: none; nahradíš display: block;
Ale to záleží jak to máš celé udělané.

 
Nahoru Odpovědět 30. září 14:35
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 7 zpráv z 7.