Avatar
Alexej Haman
Člen
Avatar
Alexej Haman:

Ahoj, teď mě tak napadlo, od jakého roku se dá považovat za zastaralou stránka, která je stylovaná přímo v HTML dokumentu? Dočetl jsem se že možnost připojit externí styl byla už od HTML 3.0 myslím že v roce 1997. No a zrovna jsem narazil na podobně tvořenou stránku z roku 2010, tak mě zajímá jestli už se to tehdy považovalo za nemoderní, nebo kdy to vlastně začala být opravdu zastaralá metoda? Díky za každou odpověď. :)

 
Odpovědět 6. srpna 1:07
Avatar
tomasmanhal
Člen
Avatar
Odpovídá na Alexej Haman
tomasmanhal:

Není to zastaralé. Stále se to používá u stránek, kde není mnoho elementů.

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět  +1 6. srpna 3:14
Kdyby nám dodali k životu zdrojový kód, vše by bylo jednodušší...
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.