Avatar
Ondrca
Redaktor
Avatar
Ondrca:

Ahoj, začínám s C# a líbí se mi tam, že nemusím psát pořád

"Udaj:"+ udajString

ale, že si v C# napíšu:

"Udaj: {0}",udajString

Má java něco podbného?

Odpovědět 6.2.2014 15:40
Zase jsem o něco chytřejší
Avatar
Ondrca
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Jan Vargovský
Ondrca:

A víš, co tam má Java?

Nahoru Odpovědět 6.2.2014 15:44
Zase jsem o něco chytřejší
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Ondrca
Jan Vargovský:

String.format(...) jako v C#. Akorát se tam ty argumenty dávaj trošku složitěji.

 
Nahoru Odpovědět 6.2.2014 15:45
Avatar
Ondrca
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Jan Vargovský
Ondrca:

Aha díky, C# to má lepší :).

Nahoru Odpovědět 6.2.2014 15:46
Zase jsem o něco chytřejší
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.