Avatar
Bimbo
Člen
Avatar
Bimbo:

Zdravím.
Android Studio mam jen par dní.
Spiš chcí vyzkoušet toto..
http://hayageek.com/…tp-post-get/

Kdaž stahnu ten zdrojak a dam importovat vyskoči toto
http://www.fastimages.eu/…es/eezfz.png
Pomužete?

 
Odpovědět 12. dubna 22:17
Avatar
Atrament
Člen
Avatar
Atrament:

Chybí ti tam nějaká knihovna, zkontroluj si nastavení projektu.

 
Nahoru Odpovědět 13. dubna 1:05
Avatar
Bimbo
Člen
Avatar
Bimbo:

Tak to mně take napadlo.

Dam new projekt a skopčím do MainActivity.java to s te stranky a mam neaktiví inporty.
http://www.fastimages.eu/…/importy.png

AS mam jen par dní a nevím jak ji doinstalovat.
http://developer.android.com/…y/setup.html

Zkusil jsem ji přidat do build.gradle tak jak tam pišou a nic.
Ta knihovna s importy by snad měla jit přidat přimo do programu ne?

 
Nahoru Odpovědět 13. dubna 12:40
Avatar
Atrament
Člen
Avatar
Odpovídá na Bimbo
Atrament:

Musíš tu Android support knihovnu doinstalovat pomocí toho Android SDK manageru, je to někde v menu Android Studia, už je to docela dávno co jsem Android Studio použil tak si nepamatuju přesně kde, ale myslím že to bylo Tools nebo něco takového.

 
Nahoru Odpovědět 13. dubna 13:52
Avatar
Bimbo
Člen
Avatar
Bimbo:

Mam nainstalovane vše v tools, exstras , a od arduina 4.0 nahoru a nic

 
Nahoru Odpovědět 13. dubna 14:17
Avatar
Atrament
Člen
Avatar
Odpovídá na Bimbo
Atrament:

Tak jsem se hecl a nainstaloval si Android studio. Přišel jsem na pár věcí:

  • zobrazené zdrojáky nepoužívají tu appcompat knihovnu
  • přiložený projekt ke stažení ano
  • na Stack Overflow jsem se dočetl, že ta appcompat knihovna je nutná, protože knihovna Apache HttpClient, kterou to používá, je od jisté verze android sdk nepodporovaná.

V tu chvíli mě z toho Androidího bordelu klasicky rozbolela hlava, takže jsem Android Studio s radostí opět odinstaloval :) Doporučuju postupovat podle rad na tom Stack Overflow, nebo si najít nějaký aktuálnější tutoriál.

 
Nahoru Odpovědět 15. dubna 11:24
Avatar
Bimbo
Člen
Avatar
Odpovídá na Atrament
Bimbo:

No níc.
Vzdavam to.
Děkují alespon za ochotu.
Toto je problem který vyřeší někdo zkušeny a ne lama co to ma 14 dní.
Tu tomuto se to povedlo
http://translate.googleusercontent.com/translate_c?…

 
Nahoru Odpovědět 15. dubna 23:57
Avatar
miroslav
Člen
Avatar
miroslav:

Není to až tak složité :D Musíš projektu přidat knihovnu :

  • levý klik na app (v prúzkumníku aplikace) -> open module settings
  • tabulka "Dependencies" -> klikni vlevo nahoře na zelené +
  • z ponuky vyber "Library dependency"
  • vyber knihovnu, která ti chybí, podle toho erroru to bude appcompat_v7
Nahoru Odpovědět 16. dubna 22:06
Scio me nihil scire
Avatar
Bimbo
Člen
Avatar
Odpovídá na miroslav
Bimbo:

To už jsem zkoušel a mam ji tam zkompilovanou
http://www.fastimages.eu/…s/module.png
Importy jsou furt neaktivní.
http://www.fastimages.eu/…mportjtj.png

 
Nahoru Odpovědět 17. dubna 7:31
Avatar
miroslav
Člen
Avatar
miroslav:

jo tyhle importy :D tak to musis naimportovat tu knihovnu na http služby
stáhneš ji zde : https://hc.apache.org/downloads.cgi
zase klikneš na zelené + , dáš add file dependency a vybereš ty knihovny

Nahoru Odpovědět  +1 17. dubna 9:14
Scio me nihil scire
Avatar
Bimbo
Člen
Avatar
Bimbo:

Děkují mooc :-)

 
Nahoru Odpovědět 17. dubna 10:58
Avatar
Bimbo
Člen
Avatar
Bimbo:

Mužu ještě dotaz.
Doporučte nějakou dobrou shh knihovnu pro komunikací s linux servrem?

 
Nahoru Odpovědět 17. dubna 13:21
Avatar
Bimbo
Člen
Avatar
Bimbo:

Zdar.
Udělal jsem to tak jak napsal miroslav a ok
Dnes jsem smazl všechny projekty a začal od znovu.

Nakopirují knihovny a přidam.
Při souštění to vyhodí toto.

Error:Execution failed for task ':app:transfor­mResourcesWit­hMergeJavaRes­ForDebug'.
com.android.bu­ild.api.transfor­m.TransformEx­ception: com.android.bu­ilder.packagin­g.DuplicateFi­leException: Duplicate files copied in APK META-INF/DEPENDENCIES

File1: C:\Users\Leo\An­droidStudioPro­jects\MyAppli­cationtest1\ap­p\libs\httpcli­ent-win-4.5.2.jar
File2: C:\Users\Leo\An­droidStudioPro­jects\MyAppli­cationtest1\ap­p\libs\httpmi­me-4.5.2.jar
File3: C:\Users\Leo\An­droidStudioPro­jects\MyAppli­cationtest1\ap­p\libs\httpcli­ent-cache-4.5.2.jar
File4: C:\Users\Leo\An­droidStudioPro­jects\MyAppli­cationtest1\ap­p\libs\fluent-hc-4.5.2.jar
File5: C:\Users\Leo\An­droidStudioPro­jects\MyAppli­cationtest1\ap­p\libs\httpco­re-4.4.4.jar
File6: C:\Users\Leo\An­droidStudioPro­jects\MyAppli­cationtest1\ap­p\libs\httpcli­ent-4.5.2.jar

 
Nahoru Odpovědět 1. května 12:17
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 13 zpráv z 13.