Avatar
Lukaaash
Redaktor
Avatar
Lukaaash:

Zdravím a mám dotaz.
Co dělá tohle "\n"? Samotné %d funguje stejně, nebo %d\n dělá ještě něco?

Odpovědět 6.5.2013 11:05
Trocha poezie do toho umírání
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Lukaaash
David Čápka:

%d umožňuje vložit číslo do řetězce udané v parametru "\n" odřádkuje.

Koukám, že je to vysvětleno až dále, doplním.

Editováno 6.5.2013 11:48
Nahoru Odpovědět 6.5.2013 11:46
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
Lukaaash
Redaktor
Avatar
Odpovídá na David Čápka
Lukaaash:

Díky, já si říkal, že to bude ono

Nahoru Odpovědět 6.5.2013 11:57
Trocha poezie do toho umírání
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Lukaaash
Kit:

\n se nemá používat, místo něj se má dávat %n, protože poskytne nový řádek v závislosti na použitém OS.

Místo metody printf() se má používat metoda format(), která má stejné chování i ve třídě String.

Nahoru Odpovědět  +1 6.5.2013 12:28
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.