Avatar
Snupke
Člen
Avatar
Snupke:

Ahoj, jsem začátečník a asi se ptám na kravinu, ale nemůžu vůbec vymyslet jak na to.
Mám třídu Simulator ve které si vytvořím JFrame menu. Až v menu nastavím co potřebuju a kliknu na tlačítko Start, tak potřebuju dát vědět Simulatoru, že už jsem v JFrame kliknul na ten start a pokračovat v příkazech v Simulatoru.
Momentálně mi Simulator vytvoří JFrame a pokračuje v příkazech dál, jenže tím pádem nemá nastavené dané proměnné, který by měl získat z menu.
Poradí mi někdo co dělám špatně? :)

 
Odpovědět 21. března 2:07
Avatar
Elisse
Člen
Avatar
Elisse:

Pokud tě chápu správně, tak zkrátka příkazy, které chceš vykonat až po stisknutí startu musí být pod startem a nemůžeš je mít pod eventem kde se vytvoří jak menu tak se provede to co chceš až při startu.

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
 
Nahoru Odpovědět 21. března 13:54
Avatar
Snupke
Člen
Avatar
Snupke:

To jsem právě nevěděl, jestli nevím jak na to, nebo mám špatně celou myšlenku, díky! :)
Udělal jsem to teda tak, že v Main vytvořím JFrame (vyplním co potřebuju) a pod buttonem Start teprve vytvářím simulator kde jako parametry předávám dané proměnné z menu.

 
Nahoru Odpovědět 21. března 15:20
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.