Diskuze: Čtení z registru

Java Java Čtení z registru

Avatar
Ladislav Ondris:

Zdravím.

Jak číst z registru? Na internetu jsem hledal a nic kloudnyho nenašel, tak se ptám tady :-)

Díky :)

Odpovědět 30.7.2014 12:37
Pokud neděláš chyby, nepracuješ na dostatečně těžkých problémech.
Avatar
Filip Šohajek
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Ladislav Ondris
Filip Šohajek:

Nevím, jestli jsi hledal pořádně, ale já jsem na to na googlu našel hned na prvním odkazu třídu : http://stackoverflow.com/…y-using-java

 
Nahoru Odpovědět  +1 30.7.2014 12:40
Avatar
Ladislav Ondris:

Díky, toto jsem našel, ale nepřipadalo mi to jako dobrá ukázka toho, jak číst z registru. Já hledal spíš nějakou kratší jednoduchou ukázku, jak tam odsud něco vyčíst, ale tak vložím si ten zdroják do netbeans a prohlídnu si, co to tam vlastně všechno je :)

Nahoru Odpovědět  +1 30.7.2014 16:05
Pokud neděláš chyby, nepracuješ na dostatečně těžkých problémech.
Avatar
sisolpes
Člen
Avatar
Odpovídá na Ladislav Ondris
sisolpes:

Na tvou otázku zřejmě odpoví API (aplikační rozhraní) "JRegistryKey".
Odkaz: http://sourceforge.net/…registrykey/

Nahoru Odpovědět 9.8.2014 12:41
Alt + 2
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.