Avatar
Bertram
Člen
Avatar
Bertram:

Ahoj, s javou teprve začínám a potřeboval bych něco jako var_dump() v PHP.
Existuje něco nativního, nebo to řešíte jinak?

 
Odpovědět 22.8.2013 16:44
Avatar
Hartrik
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Bertram
Hartrik:

Žádná odpovídající metoda mě nenapadá, ale můžeš použít debuger. To bude asi lepší volba.

Editováno 22.8.2013 17:05
 
Nahoru Odpovědět 22.8.2013 17:05
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Bertram
Kit:

Metoda toString().

Nahoru Odpovědět  +1 22.8.2013 17:06
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.