Diskuze: Java 8 app ze 7 static objekt

Java Java Java 8 app ze 7 static objekt

Avatar
malek.eduard
Člen
Avatar
malek.eduard:

Ahoj, převzal jsem po kolegovi aplikaci JFX, vyvíjel a kompiloval jí na java 1.7 já mám však 1.8

Objevil jsem zásadní problém a to ten, že se mi neinicializují objekty, které mám jako static. Resp objekty @FXML tedy např button, a tableview. Potřebuji je mít jako static. Na 1.7 vše běželo v pohodě ale tady mám při práci s objekty nullpointex...

Nevíte někdo co s tím? Popř. nesetkali jste se s něčím takovým? Díky moc

 
Odpovědět 3.3.2015 12:59
Avatar
Silvinios
Redaktor
Avatar
Odpovídá na malek.eduard
Silvinios:

Našel jsem příspěvek na stackoverflow
http://stackoverflow.com/…tatic-fields

Zdá se, že jediným řešením je nepoužívat static :(

 
Nahoru Odpovědět 4.3.2015 7:33
Avatar
malek.eduard
Člen
Avatar
Odpovídá na Silvinios
malek.eduard:

Včera už sem to taky vzdal a musel jsem všechny static upravit na non static. ALe přišel jsem o jednu funkcionalitu. Na druhém formuláři byl Button, ktetý volal aktualizační metodu v prcnvím formuláři která refreshla tableview. V tuhle chvíli nejsem schopnej tu metodu volat :-/
Každopádně díky

 
Nahoru Odpovědět 4.3.2015 7:57
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.