Avatar
rachet
Člen
Avatar
rachet:

Ahoj, chci se zeptat, kde je chyba v mém kódu? Moje MySQL tabulka je uložená na serveru hostinger, ale připojení se stále nedaří. Nějaké možnosti opravy? Budu rád za všechno. :)

import java.sql.*;

public class DbConnect {

        private Connection con;
        private Statement st;
        private ResultSet rs;

        public DbConnect() {
                try {
                        Class.forName("com.mysql.jdbc.Driver");
                        //System.out.println("Úspěšně připojeno.");

                        con = DriverManager.getConnection("jdbc:mysql://http://sql19.hostinger.cz/u146402967_db1/","u146402967_admin","heslo");
                        st = con.createStatement();

                } catch(Exception ex) {
                        System.out.println("Error: "+ex);
                }
        }

        public void getData() {
                try {
                        String query = "select * from fusion83hGJ_users";
                        rs = st.executeQuery(query);
                        System.out.println("Records from database: ");
                        while(rs.next()) {
                                String jmeno = rs.getString("user_name");
                                //String prijmeni = rs.getString("last name");
                                //String email = rs.getString("email");
                                System.out.println("Name: " +jmeno);
                        }
                }catch(Exception ex) {
                        System.out.println("Error: "+ex);
                }
        }

}
Editováno 14. října 12:56
 
Odpovědět 14. října 12:56
Avatar
Lubor Pešek
Člen
Avatar
Lubor Pešek:

píše ti to něco nebo to musím kopírovat k sobě a zkoušet?

Nahoru Odpovědět 14. října 13:10
Existují dva způsoby, jak vyřešit problém. Za prvé vyhoďte počítač z okna. Za druhé vyhoďte okna z počítače.
Avatar
rachet
Člen
Avatar
Odpovídá na Lubor Pešek
rachet:

Error: com.mysql.jdbc­.exceptions.jdbc4­.Communication­sException: Communications link failure

The last packet sent successfully to the server was 0 milliseconds ago. The driver has not received any packets from the server.
Error: java.lang.NullPo­interException

Tohle píše potom co jsem smazal: http//:

 
Nahoru Odpovědět 14. října 16:43
Avatar
rachet
Člen
Avatar
rachet:

Ví tedy někdo, jak se ten driver má správně nastavit? 8-|

 
Nahoru Odpovědět 14. října 23:28
Avatar
pocitac770
Redaktor
Avatar
Odpovídá na rachet
pocitac770:

Máš placenou verzi hostingeru? Protože se mi zdá, že u free nepodporují vzdálenou databázi

 
Nahoru Odpovědět 14. října 23:42
Avatar
rachet
Člen
Avatar
Odpovídá na pocitac770
rachet:

Aha, tak v tom bude asi problém, mám jen free verzi. A nějakou další alternativu, která by tohle dovolovala kromě localu neznáš? :-(

 
Nahoru Odpovědět 15. října 11:57
Avatar
pocitac770
Redaktor
Avatar
Odpovídá na rachet
pocitac770:

Zkus freemysqlhostin­g.net, jednou jsem u nich měl na testování databázi, všechno normálně funguje, problém u nich je, že si ji musíš čas od času "obnovovat" (prostě klepnout na nějaký link, co ti přijde v mailu), aby měli jistotu, že jsi stále aktivní, nebo tu databázi smažou.

 
Nahoru Odpovědět 15. října 13:02
Avatar
Odpovídá na rachet
Petr Štechmüller:

Ahoj, jako další možnost se nabízí nekupovat jenom web hosting, ale rovnou cele VPSko, kde si všechno budeš spravovat sam, ovšem, pokud nechces platit za placenou verzi, tak na VPS ani nekoukej a raději si vytvoř nějaké REST api třeba v PHPku a to volej z javy.

Nahoru Odpovědět 15. října 13:06
Pokud spolu kód a komentář nekorespondují, budou patrně oba chybné
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 8 zpráv z 8.