Avatar
Neaktivní uživatel:

Ahoj,dneska mi vypršela licence na BOTa Golem (hra Dark orbit).A tak mě napadlo jestli to nejde nějak cracknout ? Nebo alespoň nějak už napsané autorem bota soubory dll.Já začínám s programováním.Info: Bot je napsaný zdřejmě v céčku .Já se věnuju Javě.
A dokáže java spustit dll doubor i když je jazyce ?
Nebo alespoň nějak do něj nahlédnout ?
Hlavně nepište že jsem 13letej d***** ktsrej neumí najít odpověď na Google. Jenže já si jí hledal ale na každá webovka jiná rada.Takže vůbec nevim :D

Odpovědět 1.12.2015 22:50
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
David Novák
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
David Novák:

.dll je dynamicky linkovaná knihovna a je úplně jedno, v jakém jazyce je napsaná - je již přeložena do konkrétního strojového kódu pro danou platformu. Tu si můžeš přečíst o tom, jak je vyrobit: http://www.itnetwork.cz/…cke-knihovny

Když je budeš chtít otevřít, tak to samozřejmě jde - budeš ale potřebovat nějaký disassembler - například toto: http://www.heaventools.com/…ssembler.htm
Tu je krátký článek, jak to udělat: http://www.codeproject.com/…-Disassembly

Každopádně potřebuješ znát C++ a Assembler. Tzn. nebýt již začátečník. A i tak je to celkem na dlouho. A pokud byla při překladu použita optimalizace, tak se v tom bude dát těžko vyznat..

Volat funkce uvnitř .dll z Javy samozřejmě můžeš - potřebuješ ale znát jejich jména. Na to existují programy.. Například přímo k Visual Studiu se přibaluje dumpbin

dumpbin.exe /EXPORTS C:\cesta\ke\knihovne\knihovna.dll

Nebo můžeš zkusit toto: https://msdn.microsoft.com/…are/gg463119
Ovšem ani jedno jsem nikdy nepotřeboval, takže víc ti již neřeknu - tohle jsem našel na Google (na tom, jak umíš hledat, bys možná taky měl do budoucna zapracovat) ;)

Nahoru Odpovědět 2.12.2015 10:12
Chyba je mezi klávesnicí a židlí.
Avatar
Milan Křepelka
Redaktor
Avatar
Odpovídá na David Novák
Milan Křepelka:

První odstavec máš lehounce nedobře. Jelikož si podle profilu .NETem nepolíben, budiž ti to odpuštěno ;-). Ne káždé dll je vlastně C(++) dll :-). Ale jinak taktéž předpokládám, že půjde o Cčkový výtvor.

 
Nahoru Odpovědět 2.12.2015 10:26
Avatar
David Novák
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Milan Křepelka
David Novák:

Díky za odpuštění :D

No OP psal, že je to Céčková knihovna.. K .NETu bych se vůbec nevyjadřoval :)

Nahoru Odpovědět  +1 2.12.2015 11:02
Chyba je mezi klávesnicí a židlí.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.