Diskuze: JavaFX 8 Dialogs

Java Java JavaFX 8 Dialogs

Avatar
Petr Kasnal
Člen
Avatar
Petr Kasnal:

Čaues lidi v javafx bych chtěl používat dialogy a našel jsem tuto stránku http://code.makery.ch/…x-8-dialogs/ dělám to přesně podle návodu ale prostě mi to nefunguje.... Byl by někdo tak hodnej a napsal mi jk přesně to mám udělat ? Díky moc mám netbeans

 
Odpovědět 1.12.2015 23:02
Avatar
Odpovídá na Petr Kasnal
Petr Štechmüller:

Hned v hlavičce stránky je velký červený obdélník a v něm je napsáno: Deprecated! Please read the Article about the official JavaFX Dialogs! Tak se zkus kouknout na oficiální dialogy... Pokud si stále nebudeš vědět rady, tak napiš...

Nahoru Odpovědět 2.12.2015 9:05
Pokud spolu kód a komentář nekorespondují, budou patrně oba chybné
Avatar
Petr Kasnal
Člen
Avatar
Petr Kasnal:

Ty officiální mi fungujou ale já bych chtěl používat tyhle...

 
Nahoru Odpovědět 2.12.2015 9:43
Avatar
Odpovídá na Petr Kasnal
Petr Štechmüller:

Sice nevidím důvod nepoužívat oficiální verzi, ale budiž. Mas staženou knihovnu, která obsahuje ty kontrolky?

Nahoru Odpovědět 2.12.2015 9:46
Pokud spolu kód a komentář nekorespondují, budou patrně oba chybné
Avatar
Petr Kasnal
Člen
Avatar
Petr Kasnal:

Ano já mo
c nevím právě co potom sní

 
Nahoru Odpovědět 2.12.2015 10:00
Avatar
Petr Kasnal
Člen
Avatar
Petr Kasnal:

Hele budu tu dneska tk kolem 3 tak se nediv že neodepisuju

 
Nahoru Odpovědět 2.12.2015 10:04
Avatar
Petr Kasnal
Člen
Avatar
Petr Kasnal:

No tk sem tu :)

 
Nahoru Odpovědět 2.12.2015 16:27
Avatar
Odpovídá na Petr Kasnal
Petr Štechmüller:

Fajn, co přesně Ti nefunguje? Jake pouzivas IDE?

Nahoru Odpovědět 2.12.2015 19:18
Pokud spolu kód a komentář nekorespondují, budou patrně oba chybné
Avatar
Petr Kasnal
Člen
Avatar
Odpovídá na Petr Štechmüller
Petr Kasnal:

Já přesně nerozumim tomu postupu prostě... Nejlepší kdyby si to vysvětlil od začátku určo tam dělam nějaku chybu.. Používam netbeans

Editováno 2.12.2015 19:32
 
Nahoru Odpovědět 2.12.2015 19:32
Avatar
Petr Štechmüller:

Tak nejdříve si vložíš tu knihovnu do nějaké složky s projektem, Já si dávám knihovny do složky lib.
Pak postupuj podle tohoto návodu: http://stackoverflow.com/a/5893518
Když máš knihovnu přiloženou, tak by Ti měla jít normálně používat. Pokud by to stále nefungovalo, tak se zase ozvi...

Nahoru Odpovědět 2.12.2015 19:42
Pokud spolu kód a komentář nekorespondují, budou patrně oba chybné
Avatar
Petr Kasnal
Člen
Avatar
Odpovídá na Petr Štechmüller
Petr Kasnal:

Bohužel furt něco dělám špatně...

 
Nahoru Odpovědět 2.12.2015 21:47
Avatar
Odpovídá na Petr Kasnal
Petr Štechmüller:

Mas naimportovanou třídu Dialogs?

Nahoru Odpovědět 2.12.2015 22:12
Pokud spolu kód a komentář nekorespondují, budou patrně oba chybné
Avatar
Petr Kasnal
Člen
Avatar
Odpovídá na Petr Štechmüller
Petr Kasnal:

Mam naimportovanou tu třídu z téhle stránky http://code.makery.ch/…x-8-dialogs/ ten staženej soubor vypadá tkhle(na obrázku)

 
Nahoru Odpovědět 2.12.2015 22:31
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 13 zpráv z 13.