Diskuze: JavaFX - Css v Butttons

Java Java JavaFX - Css v Butttons

Avatar
vlastajuracka:

Čaues chci se zeptat co používíte na "výrobu" Css do buttonu ? Píšete si je samy ? nebo přes nějaky navrhaře na internetu ? budu moc rád za každý příspěvek sem v tom nový a rád uvidím jestli něco pěkného používáte :)

 
Odpovědět 26.10.2015 23:42
Avatar
Tomáš Brůna
Redaktor
Avatar
Odpovídá na vlastajuracka
Tomáš Brůna:

Já si je píšu sám.(taky to pak podle toho vypadá :) )
Jinak tohle je asi taky dost užitečný:http://www.itnetwork.cz/…on-generator

Nahoru Odpovědět 27.10.2015 6:43
Lepší být šprt než blbec :)
Avatar
Odpovídá na Tomáš Brůna
vlastajuracka:

Je todle je pekny :) jenom je na prd ono pred to musim psat to -fx- ne ? Nebo te udelat nejak abych to pred to psal nemusel ?

 
Nahoru Odpovědět 27.10.2015 11:01
Avatar
Tomáš Brůna
Redaktor
Avatar
Odpovídá na vlastajuracka
Tomáš Brůna:

Tak to ted netusim :-D

Editováno 27.10.2015 16:28
Nahoru Odpovědět 27.10.2015 16:28
Lepší být šprt než blbec :)
Avatar
Odpovídá na vlastajuracka
balaz.marek94:

Už som dlho netvoril dizajn pre tlačítka a podobné "ovládače". Väčšinou som si ich dizajn písal sám, tak som mal istotu, že všetko fungovalo. Párkrát som pre tlačítka využil stránku http://css3buttongenerator.com/ . Ale odporučil by som ti, aby si si ich písal sám, pretože sa to lepšie naučíš a keď príde čosi dizajnovo zložitejšie, tak budeš vedieť ako na to. Najviac z tvorby dizajnu som sa naučil tu v sekcií html a css. :)

 
Nahoru Odpovědět 29.10.2015 14:04
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.