Diskuze: JEE

Java Java JEE

Avatar
Ondrca
Redaktor
Avatar
Ondrca:

Ahoj, můžete mi prosím poradit, nefunguje mi JEE.
index.xhtml:

<?xml version='1.0' encoding='UTF-8' ?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"
      xmlns:h="http://xmlns.jcp.org/jsf/html">
    <h:head>
        <title>Napisu tvoje jmeno</title>
        <style>
            *{
                font-family: Segoe UI light, segoe ui, calibri;
            }
            input{
            }
        </style>
    </h:head>
    <h:body>
        <h1>Tvoje jmeno</h1>
        <input value="#{generatorBean.cisla1}"></input>
        <button ondblclick="#{generatorBean.napis}" onclick="#{generatorBean.modus}">Najdi</button>
    </h:body>
</html>

GeneratorBean­.java:

package beans;

import javax.enterprise.context.RequestScoped;
import javax.inject.Named;
@Named
@RequestScoped
public class GeneratorBean {
    private String cisla1;

    /**
     * Inicializace beanu
     */
    public GeneratorBean() {
    }
    public void napis(){
    System.out.println(getCisla1());
    }

    /**
     * @return the cisla1
     */
    public String getCisla1() {
        return cisla1;
    }
}

Díky moc - píše mi to error:
/index.xhtml: The class 'beans.Genera­torBean$Proxy$_$$_Wel­dClientProxy' does not have the property 'napis'.

Odpovědět  -1 9.1.2014 13:54
Zase jsem o něco chytřejší
Avatar
Honza Bittner
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Ondrca
Honza Bittner:

Ty error hlášky tam pro něco jsou. Přečti si je.

Nahoru Odpovědět 9.1.2014 14:00
Ptejte se mě na cokoli na https://github.com/HoBi/ama a followujte mě na Twitteru https://twitter.com/tenhobi. :-)
Avatar
Ondrca
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Honza Bittner
Ondrca:

Já jsem je četl a dělal jsem to i celý podle tutorialu, ale stejně mi to podle errorů nejde opravit.

Nahoru Odpovědět  -1 9.1.2014 14:02
Zase jsem o něco chytřejší
Avatar
Odpovídá na Ondrca
Michal Žůrek (misaz):

Chybí ti tam vlastnost napiš, alespoň toto jsem vyčetl z té chyby.

Nahoru Odpovědět  +1 9.1.2014 14:07
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
Ondrca
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek (misaz)
Ondrca:

To jsem taky vyčetl. Neví nějaký javista jak ji tam přidat?

Nahoru Odpovědět 9.1.2014 14:09
Zase jsem o něco chytřejší
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Ondrca
David Čápka:

Tohle podle tutoriálů není ani náhodou, zkus si to znovu :)

Nahoru Odpovědět 9.1.2014 14:14
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
Ondrca
Redaktor
Avatar
Odpovídá na David Čápka
Ondrca:

Děkuji všem, udělám to teda znovu, neví někdo jestli se dá vypsat alert() jako v html, nebo to musím dělat přes JDialogy?

Nahoru Odpovědět 9.1.2014 14:36
Zase jsem o něco chytřejší
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Ondrca
David Čápka:

Alert není HTML, ale JavaScript. JDIalog je komponenta pro Javu Swing. Ty děláš v Javě EE s frameworkem JSF. V tutoriálu máš napsané jak se tam obsluhují formuláře.

Nahoru Odpovědět  +2 9.1.2014 14:39
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
Honza Bittner
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Ondrca
Honza Bittner:

Co na tom nechápeš?

/index.xhtml: The class 'beans.Genera­torBean$Proxy$_$$_Wel­dClientProxy' does not have the property 'napis'.

/index.xhtml: - v jakém je to souboru
The class 'beans.Genera­torBean$Proxy$_$$_Wel­dClientProxy' co
does not have the property 'napis'. - chyba

Nahoru Odpovědět 9.1.2014 14:56
Ptejte se mě na cokoli na https://github.com/HoBi/ama a followujte mě na Twitteru https://twitter.com/tenhobi. :-)
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 9 zpráv z 9.