Avatar
Fleury#93
Člen
Avatar
Fleury#93:

Ahoj,
mám trošku zmatek v tom jak držet stav mezi stránkami. Koukal jsem na nějaké příklady, ale jasno jsem si v tom neudělal. Jde o to že, nechápu proč používat obě věci dohromady tzn. přihlašování probíhá přes bean se session scope a při úspěchu stejně ukládají jméno do session.

Tak kdyby mě to někdo vysvětlit jak to správně dělat. Zbastlit to dokážu, ale chci to dělat správně.

 
Odpovědět 13. února 19:15
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 1 zpráv z 1.