Do nového roku jako lepší programátoři? Znovu otevíráme večerní školu programování. Nette framework, návrhové vzory, testování nebo vůbec poprvé kurzy ASP.NET dostupné odkudkoli v republice.
Avatar
Josef Kuchař (Pepa489):

Sorry,
že už zase otravuju ale potřeboval bych načíst aktuální čas do Stringu
Děkuji za pomoc
Pepa489

Odpovědět 28.9.2013 12:13
2x piš, jednou debuguj
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
Jan Vargovský:
String datum = new Date().toString();

nebo s formátem

String date = new SimpleDateFormat("dd-MM-yyyy").format(new Date());
 
Nahoru Odpovědět  +1 28.9.2013 12:22
Avatar
Nahoru Odpovědět 28.9.2013 12:26
2x piš, jednou debuguj
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.